BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 18h 16m

Zavrieť

Leto v púšti so značkou Dakar Leto v púšti so značkou Dakar

Leto v púšti so značkou Dakar

Dóra Csintalan

18. 07. 2023

Áno, máme. Predstava leta v púšti znie viac než nepríjemne. A predsa sa nájdu takí, ktorí nebezpečenstvo vyhľadávajú. A značka Dakar je určená práve im. V dnešnom článku sa zameriame na doplnky tejto značky. Ak teda viete, že vás viac lákajú štýlové kaviarne a business casual, odporúčame tento článok: Pánska klasika od Pierra Cardina. Ak sa však nebojíte skutočnej divočiny, čítajte ďalej.

Predstavte si tú slobodu a divokosť. Predstavte si možnosť vymaniť sa z dnešných stereotypov alebo dokonca nájsť nový zmysel života. Takáto výprava do nedotknutej, divokej prírody určite nie je pre každého, ale keď sa raz rozhodnete, nebudete ľutovať. A ak vám to práca alebo iné povinnosti nedovolia, môžete sa v rovnakom duchu vydať aspoň do slnkom vyhriatych ulíc miest. Nech už sa však chystáte kamkoľvek, vaša výbava by mala byť predovšetkým funkčná, skutočne kvalitná a otestovaná v náročných podmienkach. A Dakar toto všetko spĺňa.

Léto v poušti se značkou Dakar 2
Léto v poušti se značkou Dakar 3

Posuňte svoje hranice s Dakarom

Ak ste fanúšikom značiek ako Ashwood Leather alebo Sparwell, oceníte Dakar. Doménami tejto značky sú spoľahlivosť, funkčnosť a ekologickosť. Áno, Dakar kladie dôraz na skutočné zážitky a radosť zo života bez zbytočných komplikácií. Ďalším špecifikom značky je spolupráca so skúsenými športovcami a dobrodruhmi. Tí výrobky nielen reprezentujú, ale predovšetkým testujú a pomáhajú aj pri ich vývoji. So značkou už dlhé roky spolupracuje napríklad Matthias Walkner, päťnásobný víťaz Rallye Dakar v kategórii motocyklov. Rovnako ako dvojnásobný majster sveta Carlos Sainz a futbalista Sadio Mané.

Okrem toho sa značka Dakar snaží byť čo najviac ekologicky a sociálne zodpovedná a minimalizovať svoj vplyv na životné prostredie. Skrátka, je úzko spätá s reálnym svetom a prírodou.