Trendy medzi pánskymi koženými ľadvinkami Trendy medzi pánskymi koženými ľadvinkami

Trendy medzi pánskymi koženými ľadvinkami

Dóra Csintalan

06. 04. 2024

Belt bag. Fanny bag. Waist bag. Bum bag. A v slovenčine jednoducho ľadvinka. Ide o veľmi žiadaný módny doplnok posledných rokov. Nosia ju všetci módni influenceri a hviezdy pouličného štýlu. Cez sako, pod kabát alebo jednoducho s mikinou. Spôsobov je nespočetne veľa. A ako to všetko tento rok pojmete vy? Konečný štýl je len na vás. Máme pre vás niekoľko nápadov.

Hitom sa stali značky Gucci, Lacoste, Calvin Klein, ale aj čisto športové značky ako Adidas a Nike. Čierna je už klasikou, ale tento rok sa objavila aj sivá, stredne hnedá alebo dokonca červená. Super je kombinácia s biznis štýlom, ktorý je určite inšpiráciou. A ak dávate prednosť športovejšiemu štýlu a neutrálnym odtieňom, prehoďte si ľadvinku cez základné tričko alebo mikinu s kapucňou.

Ale každý, kto si myslí, že sme mali v 90. rokoch minulého storočia odobrať ľadvinky a už ich nikdy nevytiahnuť, by sa mal hanbiť. Už niekoľko sezón sa držia na výslní, a to z dobrého dôvodu. Hlavná výhoda? Voľné ruky a nezaťažené ramená. Nevýhoda? Musíte si naozaj starostlivo vyberať. Pretože tento módny doplnok za vás prácu neurobí. Všetko záleží na materiáloch a forme spracovania. Príklad si môžete vziať z hviezd šoubiznisu, tie nosia opaskovú tašku bez predsudkov okolo pása, bokov, dokonca len v rukách a, čuduj sa svete, vyzerajú s ňou dokonale bez ohľadu na tvar postavy. takže odteraz žiadne výhovorky, že tento zásadný módny návrat nie je pre vás.

Trendy mezi pánskými koženými ledvinkami

10 spôsobov, ako nosiť pánsku ľadvinku

Dajú sa nosiť cez rameno, ako crossbody alebo len tak v ruke. Ľadvinky žiaria v našich outfitoch od jari až takmer do jesene a dajú sa nosiť so všetkým. Neveríte tomu?

  1. Sportovný chic: Kombinujte pánsku ľadvinku s krátkymi nohavicami a základným tričkom alebo mikinou s kapucňou, aby ste získali bezstarostný a moderný športový vzhľad. Je to skvelá voľba na prechádzku v parku.
  2. Elegantný koncept: Ak chcete pôsobiť serióznejšie, nebojte sa skombinovať pánsku ľadvinku s oblekom. Áno, aj toto je možnosť, ktorá dodá vášmu outfitu odvahu a štýl. Zvoľte však neutrálne farby a minimalistický štýl, aby sa výstredná ľadvinka nestala stredobodom vášho outfitu a nepôsobila nevkusne.
  3. Streetwear: Ak chcete pôsobiť odvážnejšie, skúste skombinovať napríklad pánsku ľadvinku s pánskymi džínsami a vrchným oblečením v štýle streetwear. Môžu to byť tričká s odvážnymi motívmi alebo v ošúchanom štýle, Tento vzhľad je ideálny na dni v meste, keď chcete zažiariť a nebojíte sa vyjadriť svoj vlastný, aj keď trochu bizarnejší názor.
  4. Festivalový vibe: Pánska ľadvinka je skvelým doplnkom na nadchádzajúcu festivalovú sezónu. Kombinujte ju s ležérnymi šortkami, tričkom s potlačou a štýlovými teniskami. Pridajte slnečné okuliare a ste pripravení na deň plný hudby a zábavy.
  5. Outdoorové dobrodružstvo: Pre outdoorových dobrodruhov je pánska ľadvinka ideálnym doplnkom, teda ak sa chystáte na kratší výlet a neplánujete napríklad noc v lese. Kombinujte ju s teplákmi alebo celou teplákovou súpravou. Tento praktický a štýlový vzhľad vám umožní ľahký prístup k veciam, ktoré potrebujete počas vašich outdoorových dobrodružstiev. A zároveň vám dá voľné obe ruky.
  6. Retro revival: Skúste vintage s retro vzhľadom. Vyberte si pánsku koženú ľadvinku s perovým efektom a originálne doplnky, ktoré doplníte vintage džínsovou bundou, modrými džínsami Levi's a klasickými pánskymi teniskami od značiek ako Adidas alebo Nike. Tento štýl si našiel obľubu pred desiatimi rokmi a postupom času rozhodne nestráca na popularite. Práve naopak.
  7. Business casual: V prípade neformálneho pracovného prostredia skúste skombinovať pánske sako s ľadvinkami s oblečením, ako sú džínsy a košele alebo tričká. Dobre však bude fungovať napríklad aj košeľa s golierom. Kožená ľadvinka dodá oblečeniu elegantnejší a praktickejší nádych.
  8. Beach ready: V prípade, že sa chystáte na pláž, pánska ľadvinka je skvelým doplnkom. Kombinácia so šortkami, plážovým tričkom a sandálmi je overená časom. Tento uvoľnený vzhľad vám umožní užiť si deň pri vode v pohodlí. Len vždy myslite na správny výber materiálov, textúr a farieb. V tomto prípade môžu celému outfitu dodať potrebný letný nádych, ale môžu aj dosť uškodiť.
  9. Urban explorer: Preskúmajte mesto štýlovo s pánskou koženou ľadvinkou. Spojte ju s pánskymi cargo nohavicami a jednoduchými teniskami a budete sa cítiť pohodlne a cool zároveň.
  10. Smer koncert: Jar a blížiace sa leto je tiež časom koncertov. Skúste teda staviť na pánsku ľadvinku s tematickým tričkom a koženou bundou. Alebo vás napadá pohodlnejšia a osvedčená kombinácia?

Top značky pánskych kožených ľadviniek

Ľadvinky z plastu, nylonu alebo športového materiálu prenechajte milovníkom festivalovej hudby. V meste, so sakom alebo rovnošatou, tieto materiály nevyzerajú veľmi presvedčivo. Vždy je lepšie dať prednosť koženým variantom, ktoré s ďalšou sezónou nevyhodíte. Ktoré sa nám páčia?