Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 4d 19h 23m

Zavrieť

Pánsky batoh ako darček na 1. mája Pánsky batoh ako darček na 1. mája

Pánsky batoh ako darček na 1. mája

Dóra Csintalan

21. 04. 2024

1. máj rozhodne nepatrí len ženám. Oslavujeme ho spoločne, s našimi mužmi, a preto by aj obdarovanie malo byť spoločným aktom. Veď najvúčšiu radosť nerobí prijímanie darčekov, ale ich dávanie. A aký darček urobí mužovi v týchto dňoch radosť? Niečo sofistikované, premyslené, ale aj niečo dizajnové. Skrátka darček, ktorý zaujme štýlom a funkčnosťou. A presne taký je pánsky batoh.

Časy, keď batohy symbolizovali len športový štýl, sú dávno preč. Minimalistické a elegantné modely sú skvelou alternatívou pre tých, ktorí odmietajú nosiť ťažké tašky alebo aktovky. Jarné počasie navyše nabáda k turistike a na tú je batoh ideálny. Ak sa teda rozhodnete pre darček, ktroý je príjemný na pohľad a zároveň praktický, urobíte dobre. Teraz ide len o to, ako a ktorý si vybrať.

Pánský batoh jako dárek k 1. Máji
Pánský batoh jako dárek k 1. Máji

Ako si vybrať pánsky batoh

Môžete si vybrať medzi koženými, nylonovými, syntetickými alebo textilnými modelmi. Ak sa váš partner viac zaujíma o ulice miest ako o zdolávanie kopcov, vybavte ho minimalistickým modelom, do ktorého sa zmestia všetky potrebné veci alebo notebook. Samozrejme, dnes si môžete vybrať medzi klasickou kožou alebo jej vegánskou alternatívou. Obe verzie majú svoje výhody. Pred všetkým však treba spomenúť niekoľko dôležitých faktorov, kotré rozhodnú o všetkom ostatnom.

Veľkosť

Najdôležitejšia ja kapacita. Ak váš partner vystačí s veľmi malým množstvom, vybeerte si tie najmnešie modely. Ak však potrebuje viac priestoru, napríklad na notebook a ďalšie pracovné veci, zamerajte sa na sofistikovanejšie kúsky s väčšou kapacitou a viacerými priehradkami.

Materiál

Dôležitým faktorom je aj materiál, z ktorého je batoh vyrobený. Kožené sú tradičnou voľbou a ponúkajú odolnosť a elegantný vzhľad. Na trhu sú však aj modernejšie vyhotovenia, napríklad z textilných materiálov, polyesteru alebo nylonu, ktoré sa zase celkovo ľahšie čistia a udržiavajú.

Design

Štýl a dizajn pánskeho batohu by mal odrážať vkus nositeľa. Môžete si teda vybrať klasický jednofarebný model alebo odvážnejší strih a textúru. Čisté línie, hranatejšie tvary a jedna farba sú klasikou, ktorá sa hodí ku všetkému a ktorú uprednostňuje aj mnoho mužov. Ak však máte doma hipstera, môžete vyskúšať aj mierne vintage model. A ak je váš partner fanúšikom športového štýlu, vyberte si batohy v uhladených tvaroch.

Cena

Nakoniec nezabudnite zvážiť cenu daného batohu. Samozrejme, investícia do kvalitného kúsku je zvyčajne vyššia, ale z dlhodobého hľadiska sa viac oplatí. Ak však máte obmedzený rozpočet, stále existujú možnosti kvalitných batohov za prijateľné ceny.

Top pánske batohy podľa Kabeleček

Výber je naozaj veľký. Najobľúbenejším typom sú minimalistické batohy. Ak siahnete aj po neutrálnych farbách, ako je čierna, sivá alebo béžová, váš partner ho určite využije do práce. Na voľnočasové aktivity sú vhodnejšie farebné modely, ktoré zase rozžiaria každý outfit. Na druhej strane, ak sa venuje skôr športovým aktivitám a vy vyberáte partnera, ktorý ho podporí a nesklame, stavte na funkčné materiály, ktoré sú oveľa ľahšie a nepridajú mu zbytočnú záťaž. Najdôležitejšie však je, aby batoh dobre sedel na chrbte a bol pohodlný. A ktoré značky sú v tomto smere najlepšie?

Calvin Klein Leonberg ako tip na záver

A na záver tu máme tip na pánsky batoh, ktorý je pohodlný, štýlový a v neposlednom rade sa vďaka svojmu dizajnu opäť dostáva do popredia prostredníctvom módnych prehliadok a ponúk módnych reťazcov. tento batoh je tzv. mestský batoh, t. j. jeho tvar nie je ani príliš hranatý, ani príliš okrúhly, má základné vrecká a je vhodný na všeobecné použitie. Leonberg od Valvina Kleina je jedným z takýchto batohov, je vyrobený zo syntetickej kože, zmestí sa tam notebook a jeho čisté línie a jednoduchý tvar z neho robia nadčasový doplnok, ktorý si vždy nájde dvoje miesto.

  • Pánsky batoh Calvin Klein Leonberg - čierna
  • Pánsky batoh Calvin Klein Leonberg - čierna
  • Pánsky batoh Calvin Klein Leonberg - čierna
  • Pánsky batoh Calvin Klein Leonberg - čierna