Značka Hexagona: dámske kabelky a pánske tašky s francúzskym šarmom Značka Hexagona: dámske kabelky a pánske tašky s francúzskym šarmom

Značka Hexagona: dámske kabelky a pánske tašky s francúzskym šarmom

Dóra Csintalan

07. 04. 2024

Dnes pre vás máme skutočnú pouličnú špecialitu. Úlovky z ulíc, ktoré vás ľahko nalákajú a ukážu módne doplnky v akcii. Na fotografiách to všetko vyzerá pekne, ale realita môže byť iná. Francúzska značka Hexagona sa toho však rozhodne nebojí, pretože sa nebojí zdieľať nielen vizuály produktov, ale aj fotografie módnych doplnkov priamo na svojich zákazníkoch. A vy budete môcť pochopiť a zamilovať si túto parížsku krásku.

Hexagona. Ide o rodinný príbeh, ktorý sa píše od polovice 80. rokov 20. storočia a špecializuje sa na dizajn a výrobu koženého tovaru. Spoločnosť Maison Hexagona bola založená v Paríži v roku 1996 a od svojich začiatkov kladie vysoké nároky na znalosti kožiarskej profesie v kombinácii s kreativitou a kvalitou. Záruka esteticky premysleného a dôsledne vyrobeného predmetu za najférovejšiu cenu tak bola mottom spoločnosti. Dnes značka v každej kolekcii kladie dôraz na zdokonaľovanie výrobných techník a ich prispôsobovanie tak, aby čo najlepšie vyhovovali každodenným potrebám. Ergonomické, multifunkčné, nadčasové a módne modely. Každý z nich však vyrobený s dôrazom na detail a ponúkajúci záruka dokonalej a trvanlivej kvality. To je Hexagona, ako ju poznáme a ako ju máme všetci radi. Ale potom je tu nová a mladistvá tvár, ktorá sa úspešne presadzuje aj u najmladšej generácie a dostáva sa do povedomia jej potrieb a očakávaní.

Streetwear s kabelkami a pánskymi taškami Hexagona

Samozrejme, módne preferencie mladej generácie sa líšia v závislosti od mnohých faktorov vrátane geografickej polohy alebo prostredia. Existuje však niekoľko módnych trendov, ktoré dnes spájajú celý náš svet, a to streetwear, vintage, udržateľnosť, minimalizmus a športová elegancia. A tieto aspekty zohľadňuje aj francúzska značka Hexagona, ktorá sa vo svojich niekoľkých posledných kolekciách zamerala práve na očakávania mladšej generácie. Tie sa často môžu zdať ako prehnané a nadsadené očakávania, ale verte, že ak im dáme priestor, môžu aj inšpirovať.

Dámske kabelky

Fotografie hovoria jasne: pohodlie, elegancia a pokojný luxus. To sú trendy posledných rokov, ktoré nemožno ignorovať. Len z času na čas sa na vrchol na jeden deň alebo popoludnie predrú módne hity 90. rokov alebo nedbalý šik, ale dlhodobý trend hovorí jasne. Chceme byť upravení, konverzovať sofistikovane a žiť vo svete starých peňazí. Skrátka, chceme možnosti dneška, ale hodnoty včerajška. A prečo nie? Veď dnešné možnosti sú takmer neobmedzené a "včerajšie" hodnoty sú opäť neporušené. A ako sa v tomto štýle obliekať? Jednoducho! To je to tajomstvo. Je to jednoduché, nažehlené, nevinné. A rovnako by mali vyzerať aj doplnky, či skôr kabelky. Žiadne zbytočné strapce alebo korálky, žiadne lacné drobnosti. Naopak, kvalitná koža a spracovanie, a ak chcem, aby moja kabelka vynikla, použijem radšej len hrubší alebo štruktúrovaný materiál. Páči sa vám to?

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Pánske víkendové tašky a batohy

Pánska móda sa túto jar nesie v podobnom duchu ako dámska móda. Teda pohodlie a praktickosť, ale aj vycibrený vkus a elegancia. A aj tu si francúzsky výrobca módnych doplnkov Hexagona, ktorý si už dlhé roky buduje svoju popularitu a meno medzi mužmi, príde na svoje. Okrem klasických tašiek a aktoviek nájdete v ich sortimente aj pánske mestské batohy alebo cestovné tašky. Všetky sú vyrobené z kvalitných materiálov a doplnené elegantnými kovovými sponami a kovaniami. A na čo ďalšie sa môžu muži tešiť túto jar? Určite na striedmosť, kvalitu nad kvantitou a základné farby doplnené pastelovými tónmi. Skrátka, možno trochu mužnejšie, ale stále jarné.

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Najlepšie kabelky, batohy a tašky z jarnej kolekcie Hexagona

Je čas připravit svůj šatník na jarní dny! A protože následující sezónu bude trendy ženskost a jemnost, doporučujeme při rentgenování nových kampaní zaměřit se na novou kolekce klasických nebo rovnou francouzských značek, jako je právě Hexagona. Ta je totiž ztělesněním elegance, a také ideální volbou pro zvláštní příležitosti od svateb až po ostatní významné události.