Poctivé pánske kožené batohy Hexagona Poctivé pánske kožené batohy Hexagona

Poctivé pánske kožené batohy Hexagona

Dóra Csintalan

19. 03. 2024

Batoh už nie je len retro návrat do detstva alebo nevkusné puzdro na notebook. Dizajnéri po celom svete zaraďujú batohy do svojich kolekcií, darí sa spolupráci s celebritami a športovými značkami a z tohto pôvodne praktického doplnku sa stala módna záležitosť. Nahraďte ho teda staršími modelmi aktoviek a tašiek na notebook.

Naším novým predmetom záujmu sa stali pánske batohy značky Hexagona. Tento francúzsky výrobca si zakladá na vysokej elegancii a triede,, ale aj na kvalite a praktickosti. A vlna záujmu o jeho dokonalé módne doplnky sa zdvihla aj túto jar, keď prišiel s novou kolekciou pánskych mestských batohov, ktoré sa nebudú "len" hodiť k vášmu outfitu, ale stanú sa jeho hlavnou dominantou. Takzvaný mestský batoh by totiž mal obsahovať všetko, na čo si len spomeniete.

Dnes, viac ako dvesto rokov po objavení prvého batohu, by si nikto nepomyslel, že sa dá vymyslieť niečo lepšie. Ale Hexagona dokáže vždy prekvapiť, a to v dobrom slova zmysle. Ich nová kolekcia je vyrobená zo 100% prírodnej kože, pripravená na každodenné nosenie, no zároveň veľmi elegantná a vhodná na formálnejšie udalosti. Áno! Dokonca aj batoh si môžete vziať do situácie, ktorá si vyžaduje konzervatívnejší dress code. Musíte však presne vedieť, ktorý.

Poctivé pánské kožené batohy Hexagona

Nová kolekcia pánskych batohov Hexagona vyžaruje skutočne vysokú eleganciu a túžbu ukázať svetu niečo nové, ale zároveň skromné. Majú čisté, ľahko kombinovateľné línie, hladké povrchy a veľmi praktické vnútorné usporiadanie. To však dnes ponúka veľa značiek. V čom je teda Hexagona taká jedinečná? Pravdepodobne je to jej francúzsky šarm, ktorým oplýva. Mnohé značky dnes dokážu skĺbiť funkčnosť a štýl, ale Hexagona to robí s takou rafinovanosťou, akú nemá žiadna iná. A je všestranná. Skutočne všestranná. Jej doplnky môže bez problémov nosiť hipster, biznismen, študent, kuchár alebo nomád zároveň. Skrátka každý, kto sa v tejto značke našiel.

Poctivé pánské kožené batohy Hexagona

Ako nosiť pánsky batoh na jar

Jar je ideálnym obdobím na módne experimenty. Ak teda premýšlate, ako spojiť praktickosť s eleganciou a nosiť pánsky batoh v zrelom štýle, máme pre vás niekoľko užitočných tipov.

  • Casual vzhled: Ak chcete dosiahnuť športovejší ležerný vzhľad, môžete skombinovať pánsky batoh s jednoduchými chino nohavicami, džínsovou alebo koženou bundou a pánskymi teniskami. Batoh dodá vášmu outfitu mladistvý a hravý vzhľad a zároveň bude praktický na nosenie všetkých vašich nevyhnutností.
  • Elegantnejší mestský štýl: Ak dávate prednosť elegancii, môžete si vybrať batoh s minimalistickými dizajnom a formálnejším oblečením. Áno, verte mi, takýto kožený batoh bude vyzerať skvele napríklad na klasickom obleku. Pro sofistikovaný vzhľad ho skombinujte s odvážnejšou košeľou s prúžkovaným alebo károvaným vzorom a so sakom a nohavicami v triezvych farbách, ako je sivá, hnedá alebo tmavomodrá.
  • Outdoorový look: Ak na jar plánujete dobrodružnú výpravu, odporúčame vám batoh s viacerými funkčnými prvkami, ktoré budú zodpovedať vašim outdoorovým aktivitám. Skombinujte ho so športovou mikonou a džínsami alebo inými pohodlnými nohavicami a získate štýlový športovž vzhľad.
  • Kombinácia farieb: Jar je plná farieb. Popustite uzdu svojej fantázii a zahrajte sa s nimi. Stavte napríklad na kontrastné farby, ako je neónová zelená a tmavomodrá alebo hnedá, biela a tyrkysová.