Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov značky Hexagona je tu! Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov značky Hexagona je tu!

Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov značky Hexagona je tu!

Dóra Csintalan

03. 03. 2024

Spoločnosť Hexagona predstavila svetu svoju novú kolekciu dámskych kabeliek a batohov. A už na prvý pohľad je vidieť, že sú ako stvorené na jar. Hýria sviežimi a veselými odtieňmi, ale myslia aj na praktické využitie. A keďže sú značky Hexagon, zaručene vydržia viac ako jednu sezónu a zároveň ľahko zapadnú do vášho šatníka. A svoj sľub plnia do posledného detailu.

Keď sa rozhodnete investovať do novej kabelky, nezabudnite na niekoľko vecí. Najdôležitejšou z nich je jej trvanlivosť. Práve tá by mala byť jasnou prioritou a varovať vás pred impulzívnym nákupom modelu, ktorý zaujal stylistov celebrít a vy dostanete chuť zaobstarať si nový doplnok, aj keď vopred viete, že o týždeň sa objaví iný objekt túžby. Pred kúpou nového kúsku sa teda spýtajte sami seba: bude sa mi páčiť aj o niekoľko rokov? A myslel dizajnér pri jeho výrobe na túto otázku? V prípade šesťuholníka áno.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Ako skombinovať farebnú kabelku s outfitom

Kabelka je nielen praktickým doplnkom, ale aj veľmi jednoduchým spôsobom, ako svojmu outfitu dodať farebný prvok. Avšak práve kombinovanie farieb môže byť výzvou. Ak sa obávate experimentovať, radi vám poradíme, ako na to. Ako prostredníctvom farieb vyjadriť svoj štýl, pohľad na svet, osobnosť a dodať svojmu vzhľadu zaujímavý a originálny prvok.

  • Neutrálny základ: ak máte kabelku vo výraznej farbe, napríklad fialovej alebo červenej, odporúča sa začať s neutrálnym základom zvyšku oblečenia. Jednoduché čierne, sivé, orechové alebo krémové oblečenie vytvorí jednoduchý jednofarebný základ a umožní vyniknúť farebnej kabelke.
  • Jednofarebný vzhľad: ak chcete pôsobiť elegantne a sofistikovane, skúste si vybrať kabelku v podobnom odtieni ako zvyšok vášho oblečenia. Tento monochromatický štýl vytvára pocit spojenia a harmónie. A aké farby v tomto prípade zvoliť? Vyskúšajte napríklad odtiene fialovej, ako sú levanduľová, slivková a purpurová, ale môžete to skúsiť aj s tmavozelenou, teda petrolejovou, fľaškovou alebo smaragdovou.
  • Farebný kontrast: Farebná kabelka môže byť skvelým spôsobom, ako dodať oblečeniu veľmi výrazný akcent a urobiť dojem: "Som tu a nebojím sa vyjadriť svoj názor". Ak máte na sebe jednoduchý outfit, ako je napríklad biele tričko a sivé široké nohavice, pridaním modrej alebo bordovej kabelky sa ľahko zladíte. Ak sa vo svojom outfite spoliehate na výrazné farby, napríklad koralovú, purpurovú alebo modrú, zvoľte pre svoju kabelku farby ako sivá, námornícka alebo biela. Áno, aj to sú farby, ktoré dodajú outfitu potrebný kontrast, a navyše ich neskôr ľahko skombinujete s menej krikľavým oblečením.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Ružové, zelené a broskyňové doplnky od značky Hexagona

Vybrali sme 3 najlepšie modely v rôznych farbách, ktoré určite zaujmú svojou jednoduchosťou, univerzálnosťou a sviežim vzhľadom a ktoré využijete nielen v budúcej sezóne, ale navždy.

Ružová kabelka Hexagona Vinet

Vinet je učebnicovým príkladom toho, že aj čistý minimalizmus môže niesť prvky niečoho jedinečného a príjemného. Áno, klasický minimalizmus nadobúda konzervatívnejšiu a chladnejšiu podobu, ktorá si zachováva odstup a vážnosť. Ak ho však zabalíte do jemnej farby, hneď na vás bude pôsobiť úplne iným dojmom. Súhlasíte s tým?

  • Dámska kabelka Hexagona Vinet - béžová
  • Dámska kabelka Hexagona Vinet - béžová
  • Dámska kabelka Hexagona Vinet - béžová
  • Dámska kabelka Hexagona Vinet - béžová

Zelená kabelka Hexagona Rezza

Crossbody Rezza je menšia ako Tadde, ale má výraznejší tvar a pôsobí robustnejším dojmom, takže určite nesklame. A nemusíte sa obávať ani farby. Je síce zelená, ale ide o pastelovú zelenú, ktorá sa sama o sebe veľmi ľahko kombinuje s inými pastelovými farbami, bielou, tmavozelenou, ale môžete staviť aj na kontrast a pridať napríklad tmavosivú alebo indigovú.

  • Dámska crossbody kabelka Hexagona Rezza - setlo zelená
  • Dámska crossbody kabelka Hexagona Rezza - setlo zelená
  • Dámska crossbody kabelka Hexagona Rezza - setlo zelená
  • Dámska crossbody kabelka Hexagona Rezza - setlo zelená

Broskvový dámský batoh Hexagona Liliame

Naším posledným tipom je dámsky mestský batoh Liliame. Ten vám poskytne praktické vnútorné usporiadanie s hlavným vreckom na zips, ktoré je podšité hnedou a béžovou látkou, a praktické rozdelenie na dve polovice. Zvonka pôsobí batoh veľmi originálnym dojmom vďaka svojmu tvaru a prednému vrecku na zips. A ak nemáte radi pastelové farby, môžete si ho objednať v sýtej žltej alebo hnedej farbe.

  • Dámsky batoh Hexagona Liliame - bielo-béžová
  • Dámsky batoh Hexagona Liliame - bielo-béžová
  • Dámsky batoh Hexagona Liliame - bielo-béžová
  • Dámsky batoh Hexagona Liliame - bielo-béžová

Nové dámske kabelky a batohy Hexagony

Naše 3 tipy už poznáte. Celá kolekcia Hexagona však samozrejme ponúka oveľa viac. Omnoho viac modelov, omnoho viac farieb a omnoho viac funkcií.