Zoznámte sa: značka kabeliek, batohov a tašiek The Trend Zoznámte sa: značka kabeliek, batohov a tašiek The Trend

Zoznámte sa: značka kabeliek, batohov a tašiek The Trend

Dóra Csintalan

02. 03. 2024

Od februára si môžete kúpiť ikonické talianske módne kúsky. Do nášho sortimentu sme pridali značku The Trend, ktorá je plná značkových dámskych kabeliek, batohov, ako aj elegantných pánskych tašiek. A ešte oveľa viac. Značka The Trend je spojením klasického talianskeho štýlu s moderným dizajnom, vďaka čomu jej výrobky získavajú úplne nový nádych a pohľad na módu.

Premýšľate o oživení svojho štýlu niečím novým a nezvyčajným? Potom sa pozrite na značku The trend, ktorá je teraz v našej ponuke. Zakladá si na kvalitných kožených materiáloch, ale aj na originálnych konceptoch jednotlivých kúskov. A je talianska. A čo môžeme povedať. Nie je veľa národov, ktoré lipnú na móde a vedia o nej toľko ako ten z Apeninského polostrova.

Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Zaujímavosti o značce The Trend

Značka The Trend sa "zrodila" v talianskom Mogliane ako spojenie tradičného talianskeho štýlu s moderným dizajnom a vytvorila výrobky, ktoré vyžarujú originalitu. Ich kolekcie zahŕňajú dámske batohy a kabelky, ako aj pánske tašky a peňaženky. Všetky sú starostlivo vyrobené s použitím prvotriednych materiálov a moderných techník. Značku si tak môže nájsť každý, kto ocení kvalitu a odolnosť výrobkov, ako aj taliansky štýl a moderný dizajn.

  • Kvalita výrobku: vybraná a odolná koža a kvalitné spracovanie. To je charakteristika týchto doplnkov.
  • Taliansky štýl: Kozmopolitný a všestranný štýl. Ideálny pre tých, ktorí nehľadajú kompromisy, ale skutočný ideál.
  • Súčasný dizajn: Trend interpretuje štýl, ktorý nepozná trendy, pretože je nadčasový a vždy aktuálny.
Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Ako nosiť kabelky a batohy v talianskom štýle

Taliansky štýl sa vyznačuje eleganciou a kvalitou. Charakteristickým znakom talianskej módy je snaha o zdôraznenie ženskosti a mužnosti. V tomto módnom svete tak prevláda zvodnosť a sila, dominujú farby, vzdušné materiály, elegantné strihy a doplnky, ktoré sú nevyhnutnou čerešničkou na torte každého outfitu. Taliani sú doslova majstri v používaní doplnkov. Dokážu sa pohrať s jednoduchou šatkou, šálom, klobúkom alebo okuliarmi. Dalo by sa povedať, že doplnky sú pre nich rovnako dôležité ako samotné oblečenie. Najväčšiu pozornosť však pútajú kabelky, tašky a aktovky.

  • Kvalita: taliansky štýl uprednostňuje kvalitu pred kvantitou. Namiesto toho, aby mali doma tisíce lacných modelov, Taliani radšej investujú do niekoľkých kvalitných doplnkov, ktoré dlho vydržia a dobre sa kombinujú.
  • Tradícia: módne doplnky tradičných tvarov a základných farieb sú alfou a omegou. Ak sa teda rozhodnete aj pre kabelky alebo tašky klasických tvarov a neutrálnych farieb, ako je čierna, hnedá, sivá alebo béžová, odnesiete si domov kúsok, ktorý si nájde miesto vo väčšine vašich outfitov.
  • Trendy: Taliansko je samozrejme otvorené budúcnosti a priateľské k módnym trendom, ako sú napríklad batohy. Hoci ich poznáme už stáročia, ako elegantný doplnok ich vnímame až v posledných rokoch. V talianskom štýle môžu ženy nosiť ruksak napríklad s kratšími šatami a koženou bundou. Muži ich zasa môžu ľahko kombinovať v ležérnom štýle, napríklad so základným tričkom, sakom a poloformálnymi nohavicami.
  • Detaily: Talianska móda je veľmi dôležitá pre detaily, na ktorých si značka The Trend zakladá. Trsy na kabelkách, kovové pracky alebo výrazné logá značky. Tieto detaily dodajú vášmu oblečeniu nádych luxusu.
  • Osobnosť: A nakoniec to najdôležitejšie. Nech už si vyberiete akýkoľvek kúsok, oblečenie alebo štýl, noste ho so sebavedomím, hrdosťou a láskou. Pretože taliansky štýl nie je len o tom, čo nosíte, ale aj o tom, ako to nosíte. Buďte preto na svoj outfit hrdí a nechajte vyniknúť svoju osobnosť.

Top kabelky a batohy značky The Trend

The Trend je talianska módna značka špecializujúca sa na exkluzívne dámske a pánske módne doplnky. Spája tradičný taliansky štýl s moderným dizajnom a vytvára výrobky, ktoré vyžarujú originalitu. Pozrite si preto ich kolekcie kabeliek a batohov a dodajte svojmu každodennému oblečeniu úplne jedinečný nádych.