Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov Tamaris Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov Tamaris

Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov Tamaris

Dóra Csintalan

15. 04. 2024

Biela a čierna, ale aj kriedová a béžová. Jar nám tento rok ukázala svoju najkrajšiu tvár a my by sme vám radi predstavili novú kolekciu dámskych kabeliek a batohov, ktoré vás potešia svojím serióznym vzhľadom zabaleným do optimistických farieb. A ktorá značka je to? Nemecká značka Tamaris.

Tohtoročná jarná kolekcia je pravdepodobne oslavou slávnej herečky Jane Birkin, ktorá bola známa tým, že preferovala kabelky s väčším objemom, do ktorých sa zmestilo doslova všetko. Výsledkom je, že jej takmer ukecané usporiadanie interiéru sa stalo doslova pojmom, rovnako ako najdrahšia kabelka na svete, ktorá bola inšpirovaná práve touto herečkou. Ale teraz späť k Tamaris a jej novej kolekcii. Tú by sme mohli nazvať pokojne luxusnou strednou triedou, a to nielen vďaka jej čistým líniám, ale aj formálnejším tvarom a elegantným farbám. Dalo by sa povedať, že Tamaris trafil klinec po hlavičke a svojim kúskom vdýchol večnú mladosť. Vďaka svojmu dizajnu budú totiž tieto kabelky a batohy určite v centre pozornosti aj v nasledujúcich sezónach. Na jar však určite vyniknú viac ako kedykoľvek predtým. Jedinou otázkou teraz je: S čím ich kombinovať a ako ich nosiť.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Tamaris
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Tamaris

Ako nosiť dámsku kabelku na jar

Určite to nie je žiadna dráma a väčšina z vás vie, ako na to. Aj napriek tomu sme sa rozhodli dať dokopy niekoľko tipov, aké kabelky nosiť túto jar, pre prípad, že by vám došla inšpirácia alebo ste jednoducho mali zlý deň.

  • Pouzdrové šaty alebo sukne: Ak si rada oblečiete elegantné puzdrové šaty alebo sukňu, môžete si vybrať väčšiu kabelku, ktorá dodá oblečeniu kontrast. Napríklad k jednofarebným šatám zvoľte model v inej farbe, aby ste upútali pozornosť. Ďalšou možnosťou je vybrať si kabelku v rovnakej farbe ako topánky, čím vytvoríte harmonický vzhľad.
  • Nohavice so širokými nohami: Voľné nohavice budú perfektné v kombinácii s menším kabelkom alebo crossbody. Tieti typy kabeliek  sú pohodlné a dodávajú skôr mužskému outfitu nádych ženskosti.
  • Romantická blúzka a business košeľa: Blúzky a košele sú na jar skvelou voľbou a dajú sa ľahko kombinovať s rôznymi kabelkami. Ak chcete dosiahnuť elegantný vzhľad, skombinujte klasickú bavlnenú košeľu s clutch kabelkou alebo malou kabelkou cez rameno. Ak dávate prednosť voľnejšiemu a romantickému štýlu, môžete sa rozhodnúť pre blúzku so štruktúrou a kabelku cez rameno alebo dokonca crossbody kabelku.
  • Ležérne šaty a džínová bunda: Šaty v áčkovej línii a džínsová bunda vytvárajú skvelý kontrast medzi jemným a ležérnym štýlom. Opäť si môžete vybrať crossbody kabelku strednej veľkosti, ktorá sa hodí k obom štýlom. Alebo to zoberte opačne a k outfitu si oblečte rovnú kabelku.

Ako nosiť dámsky batoh na jar

Nezabúdajme však na batohy, ktoré praskajú vo švíkoch. Sú neuveriteľne praktické a pri troche dobrej vôle zo strany dizajnérov sa môžu stať skutočným dizajnovým kúskom.

  • 7/8 nohavice a košeľa: Pre sofistikovaný a elegantný vzhľad môžete skombinovať dámsky ruksak s kratšími nohavicami a jednoduchou bielou košeľou. Ak siahnete aj po modeli koženého ruksaku, dodáte svojmu outfitu formálnejší nádych. Po doplnení outfitu jemnými šperkami, ako je napríklad len úzka retiazka alebo náramok, a nízkymi podpätkami budete úplne dokonalá.
  • Áčkové šaty: Ak chcete získať romantický a ľahký jarný vzhľad, skombinujte dámsky ruksak so šatami. Batoh v svetlej pastelovej farbe dodá outfitu svieži nádych. Vzhľad doplňte sandálmi alebo baletnými lodičkami a jemnými šperkami a vytvorte dokonalý jarný vzhľad na prechádzku alebo do kaviarne.
  • Nohavice so širokými nohami: V posledných rokoch sú veľmi trendy aj široké nohavice v bielej, čiernej alebo sivej farbe. Skúste preto tento kúsok doplniť vintage dámskym ruksakom s výraznými detailmi. Outfitu to dodá osobitosť a štýl. A čo vrchný diel? Napríklad úpletový svetrík alebo kardigán.
  • Jednoduché modré džíny a basic tričko: Ak chcete pôsobiť ležérne a triezvo, skombinujte tento dámsky batoh s džínsami a základním tričkom. Výberom jednoduchého batohu v neutrálnej farbe získate triezvy a praktický outfit, ktorý oceníte na prechádzkach, ale aj v piatok v práci.

Nové dámske kabelky a batohy od Tamaris

Sedem písmen, tri slabiky, vysoká kvalita, dlhoročné skúsenosti. Čo je to? Tamaris! A viete, čo je na tejto značke najlepšie? Že sa nemusíte obávať žiadnej zhody. Geometrický tvar sa hodí ku všetkému mäkkému, čo je v podstate akýkoľvek textil. Biznis outfitu dodá ženskosť a romantickému vážnosť.