BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 11h 50m

Zavrieť

"Nepostrádateľné" alebo ako si vyrobiť základnú kabelku "Nepostrádateľné" alebo ako si vyrobiť základnú kabelku

"Nepostrádateľné" alebo ako si vyrobiť základnú kabelku

Dóra Csintalan

06. 07. 2023

Ženský šatník je Pandorina skrinka. Ukrýva oblečenie, na ktoré si mnohokrát ani sama majiteľka nepamätá, a je večným pôvodcom mnohých prekvapení a niekedy aj zmätkov. A tak je to aj s módnymi doplnkami. Najmä kabelky. Väčšina z nás má doma slušnú zbierku najrôznejších crossbody, tote bagov a kabeliek. A predsa len, len jedna z nich bude pravdepodobne tá "nepostrádateľná".

Jedna kabelka pre všetkých

Áno, pravdepodobne máte plnú skriňu alebo police kabeliek, ale... Len jedna je tá pravá. Na každodenné potulky mestom, cesty do práce, kávičky s priateľkami a víkendové návštevy pravdepodobne používate jednu konkrétnu, ktorú ste si doslova zamilovali a neviete sa jej nabažiť. Pravdepodobne je originálna, ľahko sa nosí alebo k nej jednoducho máte citovú väzbu. Môže sa však stať aj to, že ste si nevybrali svoj obľúbený. Ak sa teda ešte len rozhliadate, pripravili sme pre vás niekoľko faktorov, ktoré by mali pri výbere rozhodnúť:

  • Premyslite si, ako budete kabelku používať. Potrebujete, aby mala dostatok miesta na všetky vaše veci? Potrebujete oddelené priehradky na organizáciu? Mala by mať kabelka vrecká na drobnosti? Zvážte svoje potreby a preferencie a vyberte si práve takúto kabelku.
  • Zvážte, koľko vecí zvyčajne nosíte, a vyberte si veľkosť, ktorá vám vyhovuje. Ak často nosíte notebook alebo tablet, vaša kabelka by mala byť dostatočne priestranná, aby sa do nej zmestili. Ak dávate prednosť menším rozmerom, vyberte si kabelku, ktorá vám umožní nosiť základné veci bez toho, aby bola preplnená. Takáto kabelka totiž nepôsobí ľahko na pohľad.
  • Zohľadnite svoj osobný štýl. Existuje široká škála dizajnov, od elegantných a formálnych až po športové a ležérne. Zvážte aj farbu a materiál kabelky a vyberte si také, ktoré budú ladiť s vaším šatníkom.
  • Investujte do kvalitnej kabelky, ktorá vám dlho vydrží. Skontrolujte materiál, švy a zipsy, aby ste sa uistili, že sú pevné a odolné. Skutočne kvalitná kabelka je dlhodobou investíciou a poskytne vám spoľahlivosť a odolnosť.
  • Vyberte si kabelku, ktorá sa vám bude pohodlne nosiť. V ideálnom prípade si ju pred kúpou vyskúšajte, či sa vám bude pohodlne nosiť a či má nastaviteľný popruh, ktorý vám umožní upraviť jej dĺžku.
  • Určite si rozpočet, ktorý ste ochotní minúť na kabelku. Cena kabeliek sa líši v závislosti od značky a kvality.

Vnútri Pandorinej skrinky

Kde si v dnešnom svete dopriať viac priestoru? Skúste to prostredníctvom svojej kabelky. Do tej správnej sa zmestia všetky veci, ktoré potrebujete na každodenné "prežitie". A nie je ich málo. Len na tie najbežnejšie potrebujeme takmer dva rady:

  • mobilný telefón, peňaženka, kľúče, toaletné potreby, malý zápisník alebo diár, ceruzka, lieky, vreckovky, hrebeň alebo dokonca skladací dáždnik.

A v skutočnosti píšeme len o základných potrebách nás samých. Som si istá, že mamičky s takýmito deťmi by mohli rozprávať.

Všetky tieto potreby si však vyžadujú aj priestor, ktorý je logicky a funkčne rozdelený do priehradiek a vreciek. Zároveň je potrebné vybrať model, ktorý bude plniť aj bezpečnostnú funkciu. Nezabudnite preto na skryté vrecká a zipsy. V neposlednom rade si vyberte kabelku, ktorej vnútorná časť je ľahko umývateľná. Nehody sa stávajú a nikdy neviete, kedy sa vám vo vnútri vyleje nápoj alebo prášok.

„Nepostradatelná

Hexagona, Calvin Klein alebo Tamaris?

Na výber je množstvo značiek. Ak však hľadáte stálicu, ktorá vydrží roky a bude v "dobrej kondícii", vyskúšajte naše osvedčené tipy.