BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 1d 9h 52m

Zavrieť

Kvalita za skvelú cenu,to je Tamaris! Kvalita za skvelú cenu,to je Tamaris!

Kvalita za skvelú cenu,to je Tamaris!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

16. 11. 2022

Tamaris je značka, ktorá určite splnila módne očakávania žien, ktoré túžia po kvalitných výrobkoch za prijateľnú cenu. Pre každú modernú ženu, ktorá sa vždy snaží byť štýlová, upravená a dbá na kvalitu, je táto značka tá pravá. Dlhodobým prísľubom spoločnosti Tamaris, ktorý pravidelne vysiela svojim verným zákazníkom, je totiž zachovanie špičkovej kvality svojich výrobkov pri výnimočnom pomere cena/výkon.

Značku Tamaris pravdepodobne poznáte ako značku obuvi. To však nie je všetko, čo táto obľúbená značka ponúka. Po obuvi neváhala rozšíriť svoj sortiment o kabelky, peňaženky, šatky a ďalšie doplnky. Okrem iného aj tieto zmeny sú dôvodom, prečo je jednou z najobľúbenejších značiek. O tom, že ide o veľmi obľúbenú značku, svedčí skutočnosť, že sa stala jednou z najznámejších značiek v Európe, a je úspešná vo viac ako 70 krajinách. Neuveriteľným úspechom bolo aj získanie 3. miesta v kategórii "najlepšie rastúca značka". Predbehli ich len giganti ako Apple a LG. Ďalším obrovským úspechom bolo aj skvelé umiestnenie v renomovanej štúdii BEST BRANDS.

A ako to vlastne celé začalo?

Počiatky siahajú do roku 1976, keď Horst Wortmann založil dnes silný holding Wortmann Gruppe, ktorý je  v súčasnosti jednou z najúspešnejších spoločností v obuvníckom priemysle a môže sa pochváliť nielen spomínanou značkou Tamaris, ale aj takými značkami ako S. Oliver, Caprice alebo Marco Tozii.  Dnes už môžeme povedať, že je jedným z najväčších výrobcov obuvi v Európe. A svoju slávu si užíva aj v Českej republike.

Pokiaľ ide o samotnú značku Tamaris, jej vznik sa datuje do roku 2002 ako reakcia nemeckej spoločnosti na rastúci tlak zákazníkov požadujúcich kvalitu za rozumnú cenu. Nemôžeme zabudnúť na rok 2005, keď bol otvorený prvý obchod v Berlíne v Nemecku. V súčasnosti sa však tento holding rozrástol oveľa viac. Samotná skupina Wortmann Gruppe zamestnáva 820 ľudí a ďalší viac ako 30 000 sa podieľa na výrobe. Hoci ide prevažne o dámsku obuv, značka Tamaris sa môže pochváliť aj krásnym sortimentom kabeliek a tašiek.

Tamaris na kabelečkách

Tu máte možnosť kúpiť si krásne a a kvalitné výrobky Tamaris. Ak hľadáte kabelku do práce, do do ktorej by ste si mohli dať všetko, čo potrebujete, a pritom by ste vyzerali skvele, skúste sa pozrieť na kabelky cez rameno, s ktorými nič nepokazíte. Veľmi krásne sú aj crossbody kabelky, ktoré sú dokonalým doplnkom do mesta alebo na kávu.

Chystáte sa na ples, svadbu alebo večierok? Potom vám nesmie chýbať žiadny psaníčko. Kabelky Tamaris sú známe svojím krásnym designem, kvalitným materiálom a veľmi dobrým spracovaním.

Čo tak batoh? Tie sú práve teraz v kurze a bola by škoda ich nemať. Naše batohy Tamaris môžete nosiť ku každému oblečeniu.

Hľadáte peňaženku a stále nemôžete nájsť tú správnu? Vyskúšajte peňaženky Tamaris! S týmito krásnymi kúskami zo syntetickej kože nič nepokazíte. Navyše sú veľmi praktické a plné najrôznejších priehradiek a vreciek, ktoré ocení každá žena.

Hoci je Tamaris pôvodne nemecká značka, môžete sa k nej priblížiť aj vy. Skúste navštíviť veľtrh STYL a KABO v Brne, kde Tamaris pravidelne predstavuje najnovšie kúsky obuvi aj módnych doplnkov. Alebo nie je nič jednoduchšie ako prezrieť si širokú ponuku kabeliek a peňaženiek priamo tu na Kabelečky.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.