BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 5h 50m

Zavrieť

Leto v pohybe s Enrico Benetti Leto v pohybe s Enrico Benetti

Leto v pohybe s Enrico Benetti

Dóra Csintalan

14. 08. 2023

Vo svete, kde sa prekrýva ležérny a elegantný štýl, sú športové módne doplnky absolútnou nevyhnutnosťou. Značka Enrico Benetti presne vie, ako tieto kreácie skombinovať, a tohtoročná pánska kolekcia sa zameriava na športový dizajn. A ak si aj vy potrpíte na výrazné kombinácie, čítajte ďalej.

Pánske športové batohy a cestovné tašky sú nielen praktickým doplnkom, ale aj štýlovým prvkom. A výber správneho batohu alebo tašky je dôležitý z hľadiska pohodlia, funkčnosti a, samozrejme, dizajnu. Pri nákupe preto zohľadnite všetky svoje potreby. Ak si vyberáte nový doplnok na športové aktivity, mal by ponúkať oddelené priehradky, kvalitné zipsy alebo nastaviteľné popruhy. Do úvahy by sa však mal brať aj dizajn a farba. Čierna, modrá alebo sivá budú vždy populárne, ale skúste zvážiť aj odvážnejšie možnosti s modernými vzormi alebo výraznými farbami. S nimi doslova zažiarite.

Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 1
Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 2
Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 3

Športové doplnky pre elegantný dress code? Je to možné! A hodí sa to!

Vytvoriť ideálny športový a zároveň ležérny outfit môže byť náročné. Výsledok však rozhodne stojí za námahu. Na túto rokmi overenú kombináciu sa spoliehajú aj módni návrhári a celebrity. Kombinácia športových doplnkov s elegantným oblečením je zaujímavým spôsobom, ako vytvoriť kontrast a dodať svojmu vzhľadu zaujímavý prvok. Móda je navyše subjektívna a vďaka tomu si môžete vytvoriť osobitý štýl podľa vlastných preferencií. Začnite teda experimentovať a zistite, čo vám najviac pristane a čo vám dodá sebavedomie. A tu je niekoľko základných tipov, ktorými sa vždy riaďte.

  • Jemné športové doplnky: namiesto výrazných športových doplnkov si vyberte jemné a nenápadné kúsky. Napríklad jednoduché športové hodinky, náramok alebo retiazku s minimalistickým dizajnom. Tie dodajú svieži a moderný nádych, ale nebudú príliš kolidovať s elegantným oblečením.
  • Konzistentnosť štýlu: Snažte sa zachovať určitú konzistentnosť štýlu. Ak nosíte elegantné oblečenie, zvoľte si športové doplnky, ktoré sú skôr konzervatívne a minimalistické než príliš odvážne a hravé. Napríklad k elegantnému obleku si môžete vybrať elegantné športové hodinky so strieborným alebo čiernym remienkom.
  • Farby a materiály: Zamerajte sa na harmóniu farieb a materiálov. Vyberte si doplnky, ktoré buď ladia s farbami vášho oblečenia, alebo zvoľte kontrastné farby pre výraznejší efekt. Ak napríklad nosíte biznis casual oblečenie, môžete skúsiť športové doplnky v sýtych farbách. Ak zvyčajne nosíte len elegantnejšie košele, napríklad s džínsami, môžete ich skombinovať s prvkami v prírodných farbách a vo futuristickom dizajne.
  • Vhodná príležitosť: nezabudnite zvážiť vhodnosť príležitosti. Napríklad na formálne udalosti by ste mali zvoliť decentnejšie športové doplnky, zatiaľ čo na neformálne udalosti môžete byť kreatívnejší.
  • Športová obuv: ak sa rozhodnete pre sviežejší štýl. Nemusíte zostať len pri doplnkoch, ale môžete sa zamerať aj na ležérnu obuv. Napríklad biele kožené tenisky sa môžu skvele hodiť k elegantným nohaviciam a košeli.
  • Sebavedomie: najdôležitejšie je, aby ste sa v oblečení cítili pohodlne a sebaisto. A ak ste odvážnejší, nemusíte sa báť ani extrémne odvážnych kombinácií. Vždy však s vkusom.
Léto v pohybu se značkou Enrico Benetti 4