BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 5h 29m

Zavrieť

Veľká päťka alebo 5 najlepších kabeliek leta 2023 Veľká päťka alebo 5 najlepších kabeliek leta 2023

Veľká päťka alebo 5 najlepších kabeliek leta 2023

Dóra Csintalan

04. 08. 2023

Trendy v oblasti mikro, mini a nadýchaných výrobkov. Toto leto je plné protikladov, ktoré podnecujú fantáziu každého z nás. Ulice miest, reštaurácie, vodné plochy a dovolenkové destinácie hýria neobyčajnými tvarmi, divokými farbami a bizarnými prvkami. Ženy jednoducho chcú byť videné, zažiariť a pevne si stáť za svojím vkusom. A to je len dobre. Pretože leto by malo byť akosi nespútané, bláznivé, ba až rozmarné.

Základná, nadčasová a kvalitná kabelka je samozrejme základom šatníka každej ženy. Môžete si ju vziať takmer kamkoľvek, kedykoľvek sa na ňu spoľahnúť a urobiť dobrý dojem na každého. Ale mať doma módny doplnok, ktorý vám okamžite padne do oka a bez ktorého si neviete predstaviť svoj život, je jednoducho radosť. A dopriať si z času na čas niečo, čo vám urobí radosť, je dôležité. Toto leto sa návrhári a najväčšie módne domy odviazali a predstavili nám svoje najnovšie kolekcie plné nespútaných, neprehliadnuteľných a nadýchaných snov.

Tak si ich predstavme a možno dnes jeden z nich získate aj vy.

Velká pětka aneb top 5 kabelek léta 2023 2
Velká pětka aneb top 5 kabelek léta 2023 1
Velká pětka aneb top 5 kabelek léta 2023 3

Crossbody klasika

Crossbody tašku môžete nosiť cez rameno alebo cez telo pomocou dlhého popruhu. Tento štýl je obľúbený a praktický, pretože uvoľňuje ruky a umožňuje pohodlné nosenie. Okrem toho sa v priebehu rokov stal veľmi obľúbeným kúskom, a preto ho značky počas tohto obdobia "vypilovali" k dokonalosti. A Tamaris Halija je toho učebnicovým príkladom. Môžete si ju kúpiť v štyroch farbách a má nastaviteľný ramenný popruh. Vnútorný priestor je nedelený a obsahuje veľké otvorené vrecko a menšie vrecko na zips.

Ako nosiť crossbody

Crossbody štýl je skvelou voľbou pre voľný čas a športové oblečenie. Tieto kabelky sú ideálne napríklad na výlety alebo prechádzky v prírode. Vďaka ich funkčnosti ich však môžete používať aj do práce alebo na každodenné pochôdzky. Sú to skrátka multifunkčné kabelky. A čo k nim? Jednoducho všetko. Hodia sa k džínsom a bielej košeli, ale aj k ľanovým nohaviciam áčkového strihu. A ak chcete crossbody dodať dievčenský nádych, stačí si vybrať šaty s volánom alebo madeiru..

  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Halija - vínová
  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Halija - vínová
  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Halija - vínová
  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Halija - vínová

Neprehliadnuteľný mini

Mini sa môže zdať ako malý a nevýrazný kúsok, ale opak je pravdou. V poslednom čase na seba strhávajú čoraz viac pozornosti. Či už v podobe malých tašiek cez rameno, alebo mini vrecúšok na mobil, sú neprehliadnuteľné. Tamaris Afra ponúka dostatok priestoru na uloženie peňaženky, kľúčov, mobilného telefónu a ďalších nevyhnutností. Jej vnútro je podšité svetlou látkou s logom značky. Je nedelený a obsahuje jedno otvorené vrecko, vrecko na zips a priehradku na zadnej strane tašky. Neoddeliteľnou súčasťou tašky je nastaviteľný ramenný popruh.

Ako nosiť mini

Malá taška cez rameno alebo len kabelka je ďalším multifunkčným kúskom, ktorý sa dá kombinovať so športovým aj elegantnejším štýlom. Všetko závisí od výberu vášho outfitu. Tmavšia určite vynikne na pieskových ľanových šatách. Svetlejšiu verziu môžete nosiť napríklad na overaloch v sýtych farbách, ako je oranžová, žltá, ale aj fialová alebo zelená. Pri mini musíte počítať s tým, že sa do nej nezmestí veľký nákup ani pracovný notebook. Na druhej strane, ak hľadáte roztomilého malého parťáka na raňajky s kamarátkou alebo do kina s priateľom, toto by mala byť vaša prvá voľba.

  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Afra - hnedá
  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Afra - hnedá
  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Afra - hnedá
  • Dámska crossbody kabelka Tamaris Afra - hnedá

Bohatý malý zápisník

Kabelky a mikro kabelky sa stali veľkým módnym trendom počas minulého leta. A tento rok v tom pokračujú. Najmä tie na rameno hrajú pré v uliciach a v najnovších kampaniach známych značiek. Čo je malé, to je jednoducho pekné. Dámska crossbody kabelka Europ je dokonalou kombináciou elegancie, kvality a praktickosti. Jej kompaktný, takmer minimalistický dizajn umožňuje jednoduché nosenie cez rameno alebo v ruke a dodá každému outfitu skutočný šmrnc. Hlavné vrecko tašky sa uzatvára na zips a vo vnútri tohto vrecka nájdete aj menšie vrecko na zips.

Ako nosiť psaníčko

Kabelka, rovnako ako minikabela, sú ideálnymi partnermi na formálnejšie udalosti. Neposkytuje toľko priestoru na nosenie veľkých predmetov. Na druhej strane je veľmi elegantná a svoju nepostrádateľnosť dokáže najmä pri výbere outfitu na udalosti, kde chcete zdôrazniť svoju ženskosť. S bielymi šatami po kolená alebo s priesvitnou sukňou a voľnejšou blúzkou nič nepokazíte. A ak si nie ste istá topánkami, vyskúšajte klinčeky. V lete krásne vyniknú.

  • Dámska crossbody kabelka Tommy Hilfiger Europ - béžová
  • Dámska crossbody kabelka Tommy Hilfiger Europ - béžová
  • Dámska crossbody kabelka Tommy Hilfiger Europ - béžová
  • Dámska crossbody kabelka Tommy Hilfiger Europ - béžová

Vaková kabelka

Či už ste zarytý minimalista, ktorý sa striktne drží triezvych farieb a jednoduchých línií, alebo záletník, ktorý rád strieda štýly, taška by rozhodne nemala uniknúť vašej pozornosti. Nám neunikla taška Bodile od značky Tamaris. Má trendy tvar a zapína sa pomocou šnúrky. Vnútorný priestor je rozdelený vreckom na zips a taška obsahuje aj odnímateľný a nastaviteľný ramenný popruh. Jej kúpou získate skutočne originálny model.

Ako nosiť vak

Trend kabeliek má veľmi dlhú históriu a raz za čas sa opäť dostane do popredia. S najžiadanejšími sezónami zažíva vždy leto. A niet divu. V kombinácii so šortkami, základným tielkom a oversize tričkom v pastelových farbách bude kabelka vyzerať dokonale. Ale rovnako tak aj s maxi šatami, v úzkych kamenných uličkách, niekde na juhu Európy.

  • Dámska kabelka Tamaris Bodile - hnedá
  • Dámska kabelka Tamaris Bodile - hnedá
  • Dámska kabelka Tamaris Bodile - hnedá
  • Dámska kabelka Tamaris Bodile - hnedá

Puffer taška

Ako posledný sme zaradili trend, ktorý sa začal objavovať na prehliadkových mólach a v obchodoch už v zime, ale do leta nestratil na popularite. Kabelka v štýle puffer vyniká predovšetkým svojím tvrdým a vypchatým vzhľadom. Zvyčajne majú aj prešívanie a pôsobia takmer dojmom hrubej látky. Nie sú však také. Bajla od značky Emily & Noah je toho dôkazom. Je vyrobená zo syntetickej kože a na prvý pohľad vás zaujme svojím originálnym dizajnom. Vnútro tašky je nedelené a na jej bokoch nájdete otvorené vrecko na drobnosti a vrecko na zips, vhodné na umiestnenie kľúčov alebo mobilného telefónu. Súčasťou kabelky je odnímateľný a nastaviteľný ramenný popruh.

Ako nosiť kabelku typu puffer

Puffer je veľmi výrazný kúsok, a preto je ideálny pre excentrických ľudí. Ak však chcete ísť s dobou, a predsa ste skôr konzervatívny typ, môžete si jednoducho vybrať túto kabelku v menšej veľkosti, ktorá nebude tak "vyčnievať". Hodí sa k džínsom a crop topu, rovnako ako k obtiahnutejším šatám alebo krátkemu overalu. A kde s ňou zažiarite najviac? Vyskúšajte ho na strešnej párty alebo na vonkajšej narodeninovej oslave a sami uvidíte, čo sa stane.

  • Dámska kabelka Emily & Noah Bajla - biela
  • Dámska kabelka Emily & Noah Bajla - biela
  • Dámska kabelka Emily & Noah Bajla - biela
  • Dámska kabelka Emily & Noah Bajla - biela