BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 10h 20m

Zavrieť

V lesoch a na uliciach so značkou sparwell V lesoch a na uliciach so značkou sparwell

V lesoch a na uliciach so značkou sparwell

Dóra Csintalan

04. 08. 2023

Máte radi univerzálne kúsky, ktoré si môžete vziať do práce aj na výlet do prírody? Potom by sme vám radi predstavili značku Sparwell. Táto značka vyniká svojou univerzálnosťou, ale aj vysokou kvalitou materiálov a precíznym spracovaním. Okrem toho sú ich modely navrhnuté v dizajne, ktorý sa dokonale hodí takmer ku každému oblečeniu. Môžete ich jednoducho kombinovať a ladiť. Tak prečo na ne nevsadiť toto leto? A nielen toto leto, pretože ak investujete do značky Sparwell, môžete sa spoľahnúť, že vás bude sprevádzať celé roky.

Mnohí z nás hľadajú univerzálnejšie kúsky, ktoré sa dajú použiť na formálnejšie udalosti a voľnočasové aktivity. A v súčasnosti na to vsádzajú aj mnohé značky. Najmä hipsterský štýl sa dá takto ľahko využiť a zakomponovať do viac či menej zložitých outfitov. Spoliehajú sa pritom najmä na prvky starej školy, jednoduché strihy a kožené materiály. A môžete tak dotvoriť poker face outfit do práce, ako aj športovejší look. Aj napriek tomu by ste pri výbere mali mať vždy na pamäti niekoľko špecifík. Aké sú to?

  • Kvalita koženého materiálu: Snažte sa zamerať na tašky vyrobené z pravej kože. Kvalitný kožený materiál je odolný, má dlhú životnosť a časom získava patinu, čo mu dodáva jedinečný a elegantný vzhľad.
    Spracovanie a dizajn: pozorne si prezrite švy, zipsy, spony a ďalšie detaily. Kvalitné spracovanie zaručuje dlhodobé používanie a menšiu náchylnosť na poškodenie.
  • Funkčnosť: samozrejme. Hovorili sme o tom, že dizajn kožených doplnkov je viac-menej univerzálny. Napriek tomu by ste sa mali uistiť, že taška má dostatok priestoru a vnútornej organizácie pre váš účel. Pánske aktovky by mali mať dostatok priestoru na váš notebook, dokumenty, telefón a ďalšie pracovné potreby. Dámske kabelky by zasa mali mať priehradky na bežné veci dennej potreby, ako je peňaženka, kľúče alebo kozmetika.
  • Pohodlie a nositeľnosť: Ak plánujete nosiť tašku dlhé hodiny, venujte pozornosť ergonomickému dizajnu a popruhom, ktoré by vás mohli neskôr napríklad poškriabať alebo skrehnúť.
  • Farba: Kožené tašky sú k dispozícii v rôznych farbách. Vyberte si preto tie, ktoré zodpovedajú vášmu osobnému vkusu a hodia sa k vášmu oblečeniu a príležitostiam, na ktoré ich nosíte.
  • Zabezpečenie: uistite sa, že taška má dobre fungujúce zámky alebo uzávery na ochranu obsahu pred stratou alebo krádežou.
  • Starostlivosť: Kožené tašky si vyžadujú starostlivosť a ošetrovanie. Zistite, ako sa o ňu a jej príslušenstvo správne starať, aby vydržala čo najdlhšie a v čo najlepšom stave.
Do lesů i do ulic se značkou Sparwell 2
Do lesů i do ulic se značkou Sparwell 3
Do lesů i do ulic se značkou Sparwell 4
Do lesů i do ulic se značkou Sparwell 5

Príslušenstvo nielen pre hipsterov

Sparwell určite poteší všetkých slobodomyseľných a tvorivých ľudí. Ale nielen tie. Ak ste fanúšikom skutočnej kvality a časom preverených materiálov, táto nemecká značka určite uspeje aj u vás. S neutíchajúcou vášňou pre kožu sa Sparwell vyznačuje kvalitnými materiálmi, ručným spracovaním a vintage dizajnom. A to je jeden z dôvodov, prečo si ju môžeme vziať na raňajky s priateľmi do mesta, rovnako ako na prechádzku do lesa.