Luxus a inovácie od Bugatti Luxus a inovácie od Bugatti

Luxus a inovácie od Bugatti

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

14. 05. 2023

Značka Bugatti nie je len najrýchlejším, najluxusnejším a najdrahším autom na svete. Je to aj svetová módna značka s elegantným oblečením, kvalitnou obuvou a množstvom doplnkov. Tie sú známe svojou vysokou kvalitou a inovatívnym dizajnom. Ak teda chcete oživiť svoj jarný šatník novým kúskom, ktorý vás bude sprevádzať nielen tento rok, čítajte ďalej a inšpirujte sa.

Charakteristika tejto značky by sa dala opísať mnohými slovami, ale najdôležitejšie sú luxus a inovácie. Áno, značka Bugatti sa vyznačuje inováciou svojich kolekcií prostredníctvom nových trendov a štýlov. Zároveň je určená pre highstreet a formálnejšie príležitosti. Je teda ideálnym partnerom pre biznismenov, manažérov a všetkých ostatných, ktorí sa obliekajú biznis a smart casual.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Píše od roku 2016 a jej láska k móde sa začala prejavovať už v detstve, keď už túžila bojkotovať každú módu zo začiatku deväťdesiatych rokov. Zameriava sa najmä na písanie čl§nkov, ale píše aj prípadové štúdie a elektronické knihy. Jej najväčšou inšpiráciou je Francúzsko a Škandinávia.