BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 14h 9m

Zavrieť

Biele doplnky: svieži vánok v šatníku Biele doplnky: svieži vánok v šatníku

Biele doplnky: svieži vánok v šatníku

Dóra Csintalan

11. 07. 2023

Biela je znakom čistoty, pokoja, nevinnosti, ale aj najvyššej dokonalosti bez kompromisov. Poďte si teda urobiť radosť aj touto farbou a nechajte svoju vnútornú krásu vyznieť navonok. A nebojte sa, vaše biele obdobie spoločne doladíme k čistej dokonalosti.

Biela? To je nová čierna. Dnes a navždy. Dokáže ležérne oživiť každý outfit a dodať mu svieži nádych. Má tiež úžasnú vlastnosť odrážať svetlo, a teda aj teplo. Biela je skrátka niečo, čo by nemalo chýbať v žiadnom šatníku. A to platí najmä pre letnú sezónu, keď sa stierajú rozdiely medzi pracovným a spoločenským oblečením a keď množstvo farieb a vzorov presahuje hranice aj tej najbujnejšej fantázie. Ak ste však milovníkom tmavých alebo sýtych farieb, môžete sa rozhodnúť len pre biele doplnky. Je to skvelý spôsob, ako dodať svojmu šatníku jemnosť, a pritom neprekryť svoj osobný štýl. A existuje niekoľko spôsobov, ako to urobiť. Môžete to skúsiť napríklad s bielym remienkom na hodinky, slnečnými okuliarmi alebo šperkami. Môžete sa však zamerať aj na trochu väčšie zaujímavé predmety, ako je kabelka, batoh.

Bílé doplňky: svěží vánek v šatníku 4
Bílé doplňky: svěží vánek v šatníku 5
Bílé doplňky: svěží vánek v šatníku 1
Bílé doplňky: svěží vánek v šatníku 6

Ako udržať biele doplnky žiarivé a čisté?

Bohužiaľ, biela farba má jedno úskalie, a to, že sa ľahko zašpiní. Ak chcete, aby vaše doplnky žiarili čistotou, je dôležité dodržiavať správnu starostlivosť a údržbu. A ako to urobiť?

  • Prvotná ochrana: ihneď po zakúpení by sa mali biele doplnky naimpregnovať bez ohľadu na to, či sú vyrobené z kože alebo nie. Impregnácia totiž ochráni nielen štruktúru materiálov, ale aj ich farbu. Vytvorí neviditeľný film, ktorý má za úlohu neprepustiť škodlivé vplyvy do hlbších vrstiev materiálov. Nezabudnite však, že pred použitím impregnácie je vždy dobré vyskúšať malé, menej viditeľné plochy, aby ste sa uistili, že materiál nebude poškodený.
  • Pravidelné čistenie: pravidelne čistite a obnovujte biele príslušenstvo, aby ste odstránili aj prach a nečistoty, ktoré nie sú na prvý pohľad viditeľné. Používajte jemný čistiaci prostriedok vhodný pre daný materiál a príslušenstvo pravidelne čistite podľa pokynov výrobcu.
  • Dodržiavajte pokyny na pranie: ak máte doma biele textilné doplnky, uistite sa, že sú vyprané podľa pokynov výrobcu. Vyberajte šetrné pracie prostriedky a dodržiavajte príslušné teploty prania.
  • Uloženie na vhodnom mieste: Pri skladovaní bieleho príslušenstva sa snažte vyhnúť priamemu slnečnému žiareniu a príliš vlhkému prostrediu, ktoré by mohlo spôsobiť zmenu fa
  • Pravidelná údržba: okrem čistenia sa zamerajte aj na pravidelnú údržbu. To zahŕňa starostlivosť o kovové časti. Pravidelne kontrolujte aj spoje a švy, aby ste zabezpečili odolnosť a funkčnosť príslušenstva.