Ako vybrať darček na promóciu? Máme pre vás niekoľko tipov! Ako vybrať darček na promóciu? Máme pre vás niekoľko tipov!

Ako vybrať darček na promóciu? Máme pre vás niekoľko tipov!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

19. 04. 2023

Chystáte sa na promócie člena rodiny, blízkeho priateľa alebo partnera a musíte vybrať darček? Vybrať vhodnú pamiatku je niekedy ťažké. S naším sprievodcom však váš darček určite zažiari. A stane sa nielen spomienkou na významný deň, ale aj pomyselným základom pre nové začiatky.

Personalizujte

Výber najlepšieho darčeka k promócii závisí od viacerých faktorov, ako sú záujmy a preferencie obdarovaného, ako aj hĺbka vášho vzťahu. A personalizácia je skvelý spôsob, ako ukázať, že si váš vzťah ceníte. Ako to však urobiť?

  • Premýšľajte o tom, čo by mohlo byť pre absolventa užitočné na jeho novej pozícii. Ak je napríklad lekár, právnik alebo obchodník, určite ho poteší aktovka alebo taška na notebook z pravej kože.
  • Gravírovanie darčekov, ako sú hodinky, kožené výrobky a doplnky, môže byť skvelým spôsobom, ako dodať predmetu osobnejší aspekt. Do gravírovania môžete zahrnúť aj osobný odkaz, venovanie alebo dôležité dátumy.
  • V neposlednom rade si ho môžete personalizovať vo forme ručne písaného listu alebo aspoň blahoželania. Je to veľmi osobný doplnok k darčeku, ktorý môžete kúpiť v bežnom papiernictve alebo si ho môžete vyrobiť sami.

Ideálne darčeky podľa Kabeleček

Keď premýšľate o darčeku k promócii, nezabúdajte, že ide o dôležitý a významný míľnik v živote absolventa, a preto by ste mali darček vyberať veľmi starostlivo. Zvážte preto niečo trvalé a skutočne kvalitné.

Kvalitná kožená taška zvládne všetko

Nie, dokumenty a notebooky nezostanú v škole, ale na pleciach našich blízkych. Preto si musíte kúpiť aktovku alebo tašku, ktorá je vyrobená z pevného materiálu, odolného voči opotrebovaniu, treniu, a napríklad aj poškodeniu. Prečo? Pretože práve nervozita prvého dňa môže spôsobiť, že sa na ňu vyleje káva alebo čaj. A škvrna z kožených výrobkov sa ľahšie odstraňuje. Okrem toho bude vždy pôsobiť sofistikovane svojou štruktúrou a luxusným dojmom, čím svojho nositeľa povýši do vyššej triedy. Kožená taška je navyše vhodná aj na iné príležitosti, napríklad na menej formálne aktivity. Áno, môžete si byť istí, že bude vyzerať dobre všade, kde ju budete nosiť. V neposlednom rade je kožená taška šetrná k životnému prostrediu. Často sa vyrába z naozaj kvalitných materiálov a bez použitia škodlivých chemikálií. Ak sa teda rozhodnete darovať koženú tašku, budete mať istotu, že ste investovali do kvalitného a ekologického výrobku.

Tak tedy “spondeo ac polliceor”.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Píše od roku 2016 a jej láska k móde sa začala prejavovať už v detstve, keď už túžila bojkotovať každú módu zo začiatku deväťdesiatych rokov. Zameriava sa najmä na písanie čl§nkov, ale píše aj prípadové štúdie a elektronické knihy. Jej najväčšou inšpiráciou je Francúzsko a Škandinávia.