Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 7h 46m

Zavrieť

Ako vybrať dámsku a pánsku peňaženku ako vianočný darček Ako vybrať dámsku a pánsku peňaženku ako vianočný darček

Ako vybrať dámsku a pánsku peňaženku ako vianočný darček

Dóra Csintalan

28. 12. 2023

Dnes pre vás máme ďalší predvianočný článok s ďalšími tipmi na darčeky. Tentokrát ide o peňaženky pre mužov a ženy. Sú dôležitým módnym doplnkom, ktorý však treba raz za čas obnoviť. Takže či už si obdarovaný vypýtal novú peňaženku, alebo ste sa ju rozhodli kúpiť ako prekvapenie, určite poteší. Skôr než však niekomu pod stromčekom rozžiari oči, budete ju musieť vybrať. Na ktorú teda staviť?

Pánska a dámska peňaženka je nevyhnutnosťou. A bez ohľadu na to, či sa nositeľ pýši osobným štýlom, mal by tento malý doplnok spĺňať jeho očakávania, t. j. veľkosť, farba, materiál a vnútorné usporiadanie. Okrem toho sa dnes môžete zamerať aj na ďalšie funkcie, ako je technológia RFID alebo možnosť kúpiť si peňaženku kombinovanú napríklad s kabelkou, inak aj 2 v 1. Dnes sme pre vás pripravili niekoľko tipov, ako si vybrať dámske a pánske peňaženky na Vianoce a ktoré značky ponúkajú tie najlepšie kúsky.

Podľa čoho si vybrať dámsku kabelku

Jak vybrat dámskou a pánskou peněženku jako vánoční dárek

Pri výbere dámskej kabelky je dobré zohľadniť niekoľko vecí, ktoré zaručia úprimné potešenie z darčeka. Pretože, čo si budeme hovoriť, výber peňaženky je jedna vec. Ale vybrať peňaženku, ktorú bude obdarovaná skutočne s radosťou používať, je niečo celkom iné.

Prvou a možno najdôležitejšou vecou je veľkosť. Zvážte, koľko vecí so sebou príjemca zvyčajne nosí. Ak potrebuje len kreditnú kartu a občiansky preukaz, môžete zvoliť kompaktnejšiu peňaženku. Tie ženy, ktoré so sebou potrebujú nosiť všetko, budú určite potrebovať väčší model tohto doplnku.

Ďalším faktorom je materiál. Koža je tradičnou a elegantnou voľbou. Navyše ide o skutočne kvalitný povrch, ktorý vydrží roky. V našej ponuke si však môžete vybrať aj z iných materiálov, napríklad z textilu alebo syntetiky, ktoré nemusia byť farebne ani tvarovo obmedzené a ponúkajú modernejší koncept.

Rovnako dôležité je aj usporiadanie vnútorných vreciek a priehradiek. Niektoré ženy dávajú prednosť viacerým menším vreckám na karty a mince, zatiaľ čo iné uprednostňujú viacero väčších priehradiek pre jednoduchšiu organizáciu.

Dizajn a farba sú tiež kľúčové. Snažte sa zamerať na niečo, čo zodpovedá osobnému vkusu obdarovaného. Môže to byť jednoduchý a klasický dizajn alebo niečo odvážnejšie a farebnejšie.

Nakoniec je dobré zvážiť aj značku. Ženy zvyčajne uprednostňujú konkrétne značky kvôli ich kvalite, dizajnu alebo prestíži. Pre nás sú najzaujímavejšie značky Burkely, Calvin Klein, Pierre Cardin, ale aj Tommy Hilfiger alebo Sendi Design.

Najlepšie značky dámskych peňaženiek

Máte už nápad, ale stále si nie ste istí značkou? Potom pre vás máme tipy na troch výrobcov, ktorí nikdy nesklamú kvalitou, štýlom a funkčnosťou.

Podľa čoho si vybrať pánsku peňaženku

Jak vybrat dámskou a pánskou peněženku jako vánoční dárek

Aj páni majú svoje očakávania, pokiaľ ide o módu. A peňaženka je rozhodne módnym kúskom. Niektorým postačí spona na bankovky alebo kreditná karta v mobilnom telefóne. Iní však na klasickú peňaženku nedajú dopustiť. A čo si budeme hovoriť. Má to svoj dôvod. Okrem bankoviek a kreditných kariet môžete do peňaženky umiestniť aj svoje doklady alebo napríklad zvyšné mince, ktoré sa vždy tak rady váľajú po vreckách.

Materiál je jedným z prvých rozhodnutí, na ktoré sa treba zamerať. Koža ponúka odolnosť a dlhú životnosť, a preto je aj najčastejšou voľbou. Samozrejme však existujú aj syntetické možnosti, ktoré môžu byť v určitých podmienkach odolnejšie.

Ďalšou kľúčovou vecou je veľkosť. Zvážte, aké typy kariet, hotovosti a iných predmetov nosí muž, pre ktorého peňaženku kupujete. Niektorí ľudia uprednostňujú menšie a tenšie peňaženky, ako je napríklad dolárovka, zatiaľ čo väčšia verzia, ako je napríklad peňaženka, bude vhodnejšia pre niekoho, kto nosí viac predmetov.

Dôležité je aj vnútorné usporiadanie. Niektorí muži uprednostňujú viacero vreciek na karty a drobnosti, zatiaľ čo iným stačí jedno hlavné vrecko.

Dizajn a štýl by mal odrážať osobnosť príjemcu. Zvážte jeho obľúbené farby a preferovaný štýl. Potom si môžete vybrať medzi vintage štýlom, moderným, ležérnym smerom alebo biznis konceptom.

V tomto prípade zohráva úlohu aj značka. Niektorí muži totiž vo všeobecnosti uprednostňujú určité módne značky. Takže aj v tomto prípade záleží na jeho štýle a výbere. Ak viete, že dotyčný muž má rád napríklad značku Tommy Hilfiger, stavte na peňaženku aj od nich. Ak má rád všetko od Mustangu, poteší ho ďalší drobný doplnok od tohto "Nemca".

Najlepšie značky pánskych peňaženiek

Jedna značka, jeden štýl. CK ponúka minimalizmus, Sparwell hipsterského ducha a Greenwood? To je dobrodružstvo v horách. A aký je životný štýl osoby, ktorú obdarúvate?

Do kedy objednať vianočné darčeky na Kabelečky

Snažíme sa vám vyjsť v ústrety nielen sortimentom, ale aj možnosťou doručenia, čo je dôležité najmä počas vianočného obdobia. Preto si u nás môžete objednať vianočné darčeky až do:

  • 18.12. 2023 do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. 2023 do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Českú republiku
  • 21.12. 2023 do 17:00 hodin - osobní odber u nás v Brne