BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 11h 18m

Zavrieť

Zoznámte sa: značka Sparwell Zoznámte sa: značka Sparwell

Zoznámte sa: značka Sparwell

Dóra Csintalan

10. 07. 2023

Sparwell je na našom trhu pomerne mladý a neznámy. Napriek tomu sa už začína presadzovať u zákazníkov ako značka, ktorá dbá na kvalitu, premyslený dizajn a ochranu životného prostredia. Poďme si teda o nej povedať viac. Alebo sa o jej kvalitách môžete presvedčiť sami v našom e-shope, kam sme teraz pridali značku Sparwell.

"Nie je dôležitý cieľ, ale cesta, ktorú si vyberieš."

To je slogan nemeckej značky Sparwell, ktorá sa zameriava na kožené módne doplnky, ktoré spájajú vintage štýl a moderný dizajn. Znie to ako nemožná kombinácia? Práve naopak. Spoločnosť Sparwell si našla svoju cestu a prostredníctvom moderných strihov doplnených retro prvkami a doplnkami dokázala vdýchnuť klasickým módnym kúskom úplne nový potenciál. Nositeľky značky Sparwell hovoria: "Áno, uprednostňujem jednoduchosť, ale nebojím sa ani vystúpiť z radu." Značka preto reprezentuje všetkých, ktorí sú sebavedomí a odvážni. Nepotrebujú nikomu nič dokazovať. Majú sa radi a stoja si za svojím štýlom. Láska k životu, cestovanie a objavovanie vlastných hraníc sú tiež základnými piliermi značky Sparwell. A tie sa odrážajú aj v dizajne každého modelu. Či už ide o dámske alebo pánske cestovné tašky, aktovky alebo napríklad ľadvinky.

Seznamte se: značka Sparwell 1
Seznamte se: značka Sparwell 2

Historie značky

Značku založil v roku 2019 Zaid Akhtar. Začínal v rodinnom podniku, ktorý vyrábal vlastný kožený tovar a dodával ho do celej Európy. Počas práce tam zistil, že sortiment tovaru určujú len veľké obchodné reťazce a v dobe, keď sa móda veľmi rýchlo mení, zákazníci očakávajú flexibilnejšie možnosti. Tak vznikla myšlienka založiť spoločnosť Sparwell, ktorá by ponúkala tovar vysokej kvality a nadčasového štýlu. A to sa jej rozhodne podarilo. Od svojich začiatkov sa značka zameriava na módne kožené doplnky, šité v najvyššej kvalite a s ohľadom na najnovšie trendy. Výrobky boli navrhnuté na cestovanie aj každodenné nosenie. Preto sa aj ich dizajn orientoval najmä na všestrannosť, ktorá je funkčná aj štýlová. Dnes je Sparwell obľúbenou značkou na nemeckom trhu a pomaly si razí cestu do nových destinácií, napríklad do Českej republiky. A prečo nie? Veď je to značka, ktorá hlása lásku k cestovaniu a objavovaniu nových miest.

Seznamte se: značka Sparwell 3
Seznamte se: značka Sparwell 4

Hodnoty značky

  • Kvalita: Výrobky Sparwell sú vyrobené z ručne vybraných materiálov, ktoré spĺňajú najvyššie požiadavky zákazníkov. Keďže koža je najčastejšie používaným materiálom v sortimente značky, je vyberaná so skutočnou starostlivosťou, aby poskytovala očakávaný autentický vzhľad a funkčnosť.
  • Ručná výroba: Značka uprednostňuje ručnú výrobu pred strojovou. Uvedomuje si, že ručná výroba doplnkov je síce zdĺhavejšia, ale zároveň kvalitnejšia, a to až do posledného detailu. Kožené výrobky majú tiež krajší vzhľad. Ľudský dotyk a precíznosť im dodávajú jedinečný charakter.
  • Udržateľnosť:Spoločnosť Sparwell sa zameriava aj na zdravý a zodpovedný prístup k výrobe. Verí, že udržateľnosť sa nekončí len pri výrobku, ale musí byť súčasťou celej vízie. Koniec koncov, módny priemysel je druhým najviac znečisťujúcim odvetvím, takže je na každej značke, ako sa k tomu postaví. A spoločnosť Sparwell to veľmi dobre vie a ide príkladom.
Seznamte se: značka Sparwell 6
Seznamte se: značka Sparwell 5