Zoznámte sa: nemecká značka Tamaris Zoznámte sa: nemecká značka Tamaris

Zoznámte sa: nemecká značka Tamaris

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

29. 12. 2022

O značke Tamaris ste už určite počuli. Pravdepodobne však v súvislosti s ich širokou ponukou kvalitnej dámskej obuvi. Ale vedeli ste, že odborníci z Tamarisu rovnako dobre vyrábajú aj iné doplnky? Vskutku! Dámske kabelky, peňaženky, batohy a ľadvinky Tamaris sú neuveriteľné a rozhodne stoja za vašu pozornosť. Pozrime sa na túto značku bližšie v dnešnom diele rubriky "Zoznámte sa".

História

Už v roku 1967 založil Horst Wortmann v nemeckom Detmolde spoločnosť Wortmann KG. Ako sa spoločnosť postupne rozrastala a získavala nové a nové značky, stala sa holdingovou spoločnosťou. Dnes je už jedným z najväčších výrobcov obuvi v Európe a do jej skupiny patrí, samozrejme, aj značka Tamaris. Táto značka vznikla ako reakcia na základné požiadavky zákazníkov. Chceli kvalitu za rozumnú cenu. A darí sa mu to dodnes. Okrem topánok však jej sortiment zahŕňa aj nespočetné množstvo dámskych doplnkov. Rok 2005 bol pre značku Tamaris kľúčovým rokom, keď bola otvorená prvá predajňa - v Berlíne. Ďalším skvelým rokom bol rok 2011, keď sa umiestnila na víťaznom mieste v štúdii značiek BEST BRANDS a získala 3. miesto v kategórii "najlepšie rastúca značka".

Sortiment

Okrem notoricky známej obuvi ponúka Tamaris aj širokú škálu doplnkov, ktoré nájdete v našej ponuke. Ide o čisto dámsky tovar. Všetky výrobky sa vyznačujú vysokou kvalitou, elegantným, nadčasovým a veľmi osobitým dizajnom. Medzi doplnkami Tamaris nájdete najmä kabelky, peňaženky, peňaženky a batohy. Všetky v klasických odtieňoch čiernej, sivej a béžovej, ako aj v krásnych jarných alebo letných odtieňoch.

Motto

"Vždy nadčasové". A to je to, čo Tamaris skutočne dosahuje. Všetky doplnky sú úžasne nadčasové. Nemusíte sa teda obávať, že by ste si zaobstarali doplnok, ktorý v nadchádzajúcej sezóne nebude "IN". Ďalšou zásadou, ktorú určite uvítate, je "kvalita za rozumnú cenu". Tamaris je preto jasnou voľbou pre dámy, ktoré hľadajú kvalitné doplnky za správnu cenu.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.