BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 12h 32m

Zavrieť

Zoznámte sa: nemecká značka Lerros Zoznámte sa: nemecká značka Lerros

Zoznámte sa: nemecká značka Lerros

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. 12. 2022

Dnes vám predstavíme veľkého favorita mužov všetkých vekových kategórií - nemeckú značku Lerros, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie značky. A v čom spočíva jeho čaro? Je to jednoduché. Dizajnérom značky Lerros sa podarilo vytvoriť tašky, batohy, šatky, šerpy a ďalšie kúsky presne podľa potrieb našich mužov. Praktické, štýlové, vhodné na každodenné nosenie, za skvelú cenu a navyše z ekologických materiálov. Niet divu, že kúsky Lerros uspokoja aj tých najnáročnejších pánov. Poďme sa teda na túto skvelú značku pozrieť bližšie.

História

Nemecká značka Lerros bola založená v roku 1983. Vďaka svojim bohatým skúsenostiam vo svete módy si získala nespočetné množstvo verných zákazníkov, ktorí sa jej nevedia nabažiť. Za viac ako 35 rokov tvrdej práce sa z neho stal jeden z najväčších zásobovacích systémov v celom Nemecku. Okrem toho predáva svoj tovar vo viac ako 30 krajinách s podielom vývozu 35 %.

Kolekcia

Spoločnosť Lerros každoročne predstavuje svoj široký sortiment výrobkov v 12 kolekciách pre mužov a ženy. Všetky diely však majú niečo spoločné. Prvotriedne materiály, špičkový dizajn a precízne spracovanie. To však nie je všetko. Ich čaro spočíva okrem iného v tom, že vďaka charakteristickému dizajnu značky sa tieto kúsky dajú nosiť do práce aj na voľný čas. Sú neuveriteľne všestranné.

Štýl

Charakteristický štýl výrobkov Lerros je presne to, čo fanúšikovia tejto značky milujú. Doplnky majú športový štýl, ale môžete ich pokojne nosiť aj k elegantnejším outfitom. Každý detail je starostlivo prepracovaný, čo prispieva k výslednej dokonalosti. Atraktívna je aj cena. Nemusíte sa teda obávať, že by ste za toto multifunkčné príslušenstvo museli zaplatiť majland.

Moderný zamestnávateľ a výrobca

Okrem toho, že spoločnosť Lerros dlhodobo znižuje spotrebu energie vo svojich výrobných a výstavných priestoroch o desiatky percent, je aj veľkým zamestnávateľom. Svojim zamestnancom poskytuje spravodlivé pracovné podmienky, priateľskú atmosféru a rôzne možnosti zosúladenia pracovného a súkromného života podľa ich špecifických potrieb. Výborná je aj dlhodobá spolupráca s výrobcami, ktorí dodržiavajú kódex správania, ktorý okrem iného zahŕňa zákaz detskej práce, osobitnú ochranu mladých ľudí, zákaz vykorisťovania a diskriminácie, ako aj spravodlivé odmeňovanie a primeraný pracovný čas.

Ekológia vo všetkých procesoch

Samotná výroba spoločnosti Lerros kladie veľký dôraz na ochranu životného prostredia. Odborníci spoločnosti Lerros spolupracujú s podobne zmýšľajúcimi partnermi a vďaka tomu sa im podarilo zaviesť do výrobného procesu metódy šetrné k životnému prostrediu a zdrojom. Ďalšou veľkou výhodou je, že až 90 % produkcie značky sa prepravuje loďou bez použitia leteckej dopravy. Nezabudla však ani na ekologickejšie obaly. Už teraz používa ekologickejšie obaly a tento trend chce zachovať aj v nasledujúcich rokoch.

Komfort a ekológia idú ruka v ruke

Cieľom tvorcov módy Lerros je, samozrejme, to, aby sa ich zákazníci pri nosení cítili pohodlne. Ďalším rovnako dôležitým kritériom je bezpečnosť ich tovaru. Výrobky sa pravidelne kontrolujú na prítomnosť škodlivých látok a na dodržiavanie stanovených limitov pre chemické látky.

Materiály

Vrelý vzťah k prírode a úcta k surovinám sa prejavuje aj v použitých materiáloch, ktoré podliehajú prísne stanoveným environmentálnym kritériám. Ekologická bavlna z kontrolovaného ekologického pestovania, pri ktorom sú rastliny zavlažované prirodzeným dažďom, sa používa na výrobu čoraz väčšieho počtu výrobkov. Zodpovedný prístup sa prejavuje aj pri spracovaní kože, ktorá nepochádza z ohrozených druhov. Lerros tiež odmieta používanie pravej kožušiny a nahrádza ju umelou. Ďalšou zaujímavou alternatívou je použitie inovatívneho materiálu DuPont™-Sorona®, ktorého vlákno obsahuje viac ako tretinu obnoviteľných rastlinných surovín, ako je kukurica alebo kukuričný škrob. Výroba spôsobuje približne o dve tretiny menej emisií skleníkových plynov a spotrebuje približne o 40 % menej energie.

Better cotton initiative

Ďalším veľmi ušľachtilým cieľom spoločnosti Lerros je do roku 2024 získavať až 65 % bavlny prostredníctvom Iniciatívy za lepšiu bavlnu (BCI). BCI spočíva v školení poľnohospodárov o správnom využívaní vody, znížení používania chemikálií a zabezpečení primeraných pracovných podmienok. Lepšia bavlna" pochádza od týchto farmárov s licenciou BCI a potom sa mieša s konvenčnou bavlnou, aby sa udržali nízke náklady a zvýšil dopyt po "lepšej bavlne". Znie to skvele, však?

Nemecká značka Lerros je taká a oveľa zaujímavejšia a my jej fandíme rovnako ako naši zákazníci.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.