BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 11h 29m

Zavrieť

Zoznámte sa: nemecká značka Bugatti Zoznámte sa: nemecká značka Bugatti

Zoznámte sa: nemecká značka Bugatti

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

19. 12. 2022

O značke Bugatti už pravdepodobne niekedy počul každý. A hoci ju pravdepodobne poznáte ako výrobcu obuvi, verte či nie, my sme si obľúbili jej luxusné pánske tašky, batohy a peňaženky, ktoré hrdo vystavujeme na našom e-shope. Nie je to však "len" kvalitný tovar za skvelú cenu. Produkty Bugatti majú oveľa viac.

Vďaka svojej všestrannosti, osobitému dizajnu a vzťahu k tradícii si ich obľúbilo mnoho mužov. A práve na túto značku sa dnes pozrieme. Čo to je? Aké sú jej produkty? Čo má Bugatti za sebou?

História

Bugatti Holding Brinkmann GmbH & Co. KG založil 1. januára 1947 nemecký výrobca odevov a obuvi Friedrich Wilhelm Brinkmann. Sídlo spoločnosti bolo zriadené v nemeckom meste Herford. Spoločnosť si okamžite našla svoje miesto na trhu a prekvapivo rýchlo rástla. Jeho traja synovia dokázali nadviazať na úspech svojho otca. Vďaka ich usilovnosti sa spoločnosť stala jednou z popredných svetových značiek. Dnes patrí Bugatti pod švajčiarsku skupinu AstorMueller a teší sa rastúcej popularite.

Bugatti dnes

Nemecká značka Bugatti má dnes už pevné miesto vo svete módy a mnoho verných zákazníkov po celom svete. Aj naši zákazníci sú s výrobkami tejto značky veľmi spokojní, a preto sa im snažíme ponúknuť čo najširší sortiment. V súčasnosti nájdete v našom e-shope peknú ponuku pánskych tašiek, aktoviek, peňaženiek a batohov.

Čo sú produkty Bugatti?

Ak hľadáte štýlový pánsky doplnok, ktorý sa dá lusknutím prsta zladiť s akýmkoľvek oblečením, môžete si zatlieskať. Výrobky Bugatti splnia vaše požiadavky s ľavou zadnou časťou. Tieto elegantné a všestranné kúsky uspokoja mužov všetkých vekových kategórií. Dizajnéri značky Bugatti sa navyše pýšia tým, že tašky vás zaujmú na prvý pohľad. Môžete ich však pokojne nosiť do práce aj vo voľnom čase.

Hodnoty

Od svojho vzniku v roku 1947 sa Bugatti drží hodnôt, ktoré z neho urobili jednu z najobľúbenejších módnych značiek na svete. Kúzlo spočíva v neustálej inovácii a rozmanitosti. Vedúci predstavitelia spoločnosti majú tiež radi tradície a sú veľkými milovníkmi Európy.

Takže páni, ak máte radi európsku kvalitu, nebojíte sa nových vecí a zároveň si ceníte tradíciu, Bugatti je značka pre vás!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.