Zoznámte sa: holandská značka Burkely Zoznámte sa: holandská značka Burkely

Zoznámte sa: holandská značka Burkely

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

02. 01. 2023

Už ste objavili naše tohtoročné horúce novinky? Je to holandská značka Burkely, ktorú si páni vzali útokom hneď, ako sa na sklade objavili prvé pánske kúsky. Vysokokvalitné kožené pánske tašky, batohy, peňaženky a teraz aj dámske kožené tašky Burkely sa vám budú veľmi páčiť. A my tiež. Precízne remeselné spracovanie, minimalistický dizajn a praktickosť v jednom. To sa nám na tejto holandskej značke páči. A práve v tomto článku sa dozvedáme o Burkelym trochu viac.

História

Značka Burkely nie je na trhu nováčikom. Založila ju v roku 1988 materská spoločnosť Horsten Leather Fashion, ktorá existuje ešte dlhšie, konkrétne od roku 1944. Spoločnosť založil v holandskom meste Waalwijk A. Horsten, vďaka ktorému sa táto kožená jazda začala.

Pán Horsten tak vytvoril dobrý základ pre súčasnú stále prosperujúcu spoločnosť. O niekoľko rokov neskôr, keď jeden z jeho synov, Cees Horsten, dovŕšil šestnásť rokov a rozhodol sa nechodiť do školy, musel na otcov podnet tiež nastúpiť do spoločnosti. Pri spätnom pohľade to bolo veľmi dobré rozhodnutie. Cees Horsten je stále majiteľom spoločnosti a už viac ako 50 rokov sa delí o svoje skúsenosti so svojimi zamestnancami. Svoje vedomosti odovzdal aj svojmu synovi Prebenovi Horstenovi, ktorý je teraz mladším manažérom spoločnosti.

Identita

Pre spoločnosť Burkely nie sú jej výrobky len obyčajným tovarom. Každé príslušenstvo má svoj príbeh a jeho hlavným cieľom je uľahčiť a spríjemniť život jeho majiteľovi. Vysokokvalitné tašky, ktoré vytvorili a navrhli odborníci s dlhoročnými skúsenosťami, sú vyrobené tak, aby sa stali vaším každodenným spoločníkom.

Logo značky hovorí samo za seba: "Burkely - každý deň".

Výroba

Kožiarska spoločnosť Burkely bola v minulosti jednou z mála spoločností, ktoré vyrábali svoj tovar priamo v Holandsku. V roku 1993 sa však výroba presunula na východ do Indie. Dizajn výrobkov Burkely však stále pochádza z holandského mesta Goirle. Spoločnosť Burkely má dlhodobo silné vzťahy so svojimi partnermi. Svoje kolekcie má vyladené do posledného detailu, čo je spôsobené najmä častou komunikáciou a návštevami indických tovární. Práve vďaka týmto vzťahom je výsledná sezónna kolekcia Burkely vždy úchvatná.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.