Výdajňa Brno - Chrlice je otvorená! Výdajňa Brno - Chrlice je otvorená!

Výdajňa Brno - Chrlice je otvorená!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

02. 01. 2023

Už jste navštívili naši výdejnu v Brně – Chrlicích? Můžete si tam pohodlně a bezpečně vyzvednout veškeré objednávky z e-shopu. Stačí v košíku při výběru dopravy zadat možnost „Osobní odběr Brno-Chrlice“. Tento způsob vyzvednutí máte samozřejmě zdarma. Své objednávky můžete zaplatit předem kartou online, převodem na účet nebo přímo u nás ve výdejně hotově či kartou.

Outlet je tiež najrýchlejší spôsob, ako mať náš tovar u seba. Spravidla si ho môžete vyzdvihnúť nasledujúci pracovný deň po objednaní v e-shope. Ak si však potrebujete tovar vyzdvihnúť ešte skôr, neváhajte nás kontaktovať na adrese . Urobíme všetko, čo je v našich silách. Ak si tovar nemôžete vyzdvihnúť nasledujúci deň, nezúfajte, váš nákup bude pripravený na vyzdvihnutie v našej predajni 5 pracovných dní.

Kde presne nás nájdete?

Rebešovická 912/35a

643 00, Brno - Chrlice

Sme tu pre vás:

Po-Út 10:00 - 15:00

St 10:00 - 17:00

Čt-Pá 10:00 - 15:00

So-Ne Uzavreté

A keď sa opatrenia proti koronavírusu skončia, nakupovanie u nás bude opäť oveľa príjemnejšie. Objednaný tovar si môžete rozbaliť, vyskúšať, pozrieť sa do zrkadla alebo sa poradiť s našimi kolegami. Radi vás uvidíme.

Dostupnosť autom

Do našej výdajne sa pohodlne dostanete autom. Pred ambulanciou je pre vás vyhradených niekoľko parkovacích miest. Z centra Brna sa k nám dostanete autom približne za 15 minút. A z nákupných centier je to k nám ešte bližšie. Nákupné centrum Olympia Brno je vzdialené 6 minút, nákupný park Avion 9 minút a galéria Vaňkovka 14 minút. Z diaľnice D1 sa k nám dostanete za 7 minút a z diaľnice D2 za 3 minúty.
Do 15 minút autom sa k nám dostanete aj z okolitých obcí Přízřenice, Modřice, Želešice, Rajhrad, Popovice, Rebešovice, Rajhradice, Otmarov, Telnice, Sokolnice, Kobylnice, Dvorska, Tuřany a Brnenské Ivanovice.

Dostupnosť vlakom

Predajňu nájdete vedľa budovy stanice Brno - Chrlice. Krásna 50-metrová prechádzka. Vlak z brnenskej hlavnej stanice k nám prichádza v pravidelných intervaloch za 8 minút. Do pol hodiny sa k nám dostanete aj zo zastávok Sokolnice-Telnice, Újezd u Brna, Hostěrádky-Resov, Zbýšov a Křenovice horná stanica.

Dostupnosť autobusom

Asi 50 m pešo od našej ambulancie sa nachádza aj autobusová zastávka Chrlice-nadraží. Autobus 63 z centra Brna sem premáva pravidelne za 21 minút. V opačnom smere u nás zastavuje autobus xS2 približne 13 minút od zastávky Sokolnice - Telnice.

Zásielkovňa

Okrem našej predajne tu nájdete aj výdajné miesto pre náš zásielkový obchod. Takže si môžete vyzdvihnúť aj našu objednávku v rovnakom čase ako váš balík a máte dve muchy jednou ranou. Dodacie miesto je otvorené v rovnakom čase ako naše dodacie miesto:

Po-Út 10:00 - 15:00

St 10:00 - 17:00

Čt-Pá 10:00 - 15:00

Tešíme sa na vašu návštevu.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.