BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 13h 52m

Zavrieť

Vintage štýl podľa Sparwell Vintage štýl podľa Sparwell

Vintage štýl podľa Sparwell

Dóra Csintalan

11. 07. 2023

Vintage bol, je a pravdepodobne vždy bude jedným zo základných módnych trendov. Skvele funguje ako samostatná jednotka aj ako súčasť iných štýlov. V poslednom čase sa objavuje ako prvok Old Money, ale napríklad aj v podobe retro módy v pouličnom štýle. Ako ho však vyniesť do spoločnosti v menej výraznej a ležérnej podobe? Čo tak skúsiť to s módnymi doplnkami?

Vintage doplnky sú obľúbenou voľbou pre tých, ktorí si ctia retro eleganciu a klasickú módu. Vintage nie je extrémny smer, ktorý sa jeho nositelia snažia bojkotovať. Je to štýl, ktorý stavia svoj základ na nadčasových prvkoch a modeloch. Od aktoviek až po tašky na notebook - existuje toľko rôznych vintage doplnkov, ktoré sa dajú ľahko zakomponovať do dnešného štýlu.

Vintage styl podle značky Sparwell 1
Vintage styl podle značky Sparwell 2
Vintage styl podle značky Sparwell 3

Ako na vintage

Ak chcete dosiahnuť vintage vzhľad, určite nemusíte hneď siahať po podväzkoch, sakách bez chrbta alebo oblekoch z 50. rokov. Stačí, ak svoj každodenný outfit doplníte o kvalitný prvok, ktorý je v tomto módnom trende. Potom je oveľa jednoduchšie vytvárať ďalšie a ďalšie kombinácie alebo, naopak, tento štýl úplne opustiť.

  • Vintage štýl zahŕňa rôzne obdobia, ako napríklad 20. a 30. roky, art deco, rock and roll, retro glamour 50. a 60. rokov alebo hippies a punkový štýl 70. a 80. rokov. Zistite preto viac o konkrétnych módnych trendoch a stotožnite sa s tým, ktorý vám najviac vyhovuje.
  • Hľadajte autentické kúsky, ktoré zachytávajú charakteristické prvky doby a vás.
    V rôznych módnych obdobiach boli populárne rôzne tvary a strihy. Pohrajte sa s nimi a nájdite tie, ktoré vám najviac pristanú.
  • Vintage doplnky môžu hrať kľúčovú úlohu pri vytváraní tohto štýlu. Vyberte si aktovky, batohy, cestovnú batožinu a ďalšie prvky, ktoré dokonale doplnia váš outfit.
  • Ak sa rozhodnete pre vintage, určite to nemusí byť jediný štýl vo vašom oblečení. Kombinujte tieto kúsky s moderným oblečením a doplnkami. Vytvoríte tak jedinečný a osobitý štýl.
  • Detaily sú dôležité. Zamerajte sa na opasky, peňaženky alebo spisovky, ktoré tiež môžu dodať vášmu vzhľadu ten správny retro nádych.

Taška přes rameno Albert

Pánska taška cez rameno sa stala obľúbeným doplnkom na pánskej módnej scéne. Tento štýl spája praktickosť s moderným vzhľadom a je skvelou alternatívou k tradičnému batohu alebo aktovke. Jednou z jej hlavných výhod je, že mužom umožňuje nosiť všetky dôležité veci pohodlne a bezpečne so sebou. Taška Albert je vyrobená z kvalitnej kože a odolného plátenného materiálu. A práve táto kombinácia materiálov dodáva taške zaujímavý retro vzhľad. Je tiež navrhnutá tak, aby sa pohodlne nosila a zároveň udržiavala obsah dobre usporiadaný a ľahko dostupný. A ako tento kúsok najlepšie skombinovať? Určite sa môžete viezť na vlne vintage štýlu a doplniť ňou napríklad svoje obľúbené džínsy a biele tričko. Koniec koncov, táto kombinácia patrí ku klasike módneho sveta. Môžete ho však nosiť napríklad aj s ľanovou košeľou, ktorá je v lete veľmi pohodlná a praktická.

  • Pánska taška cez rameno Sparwell Albert - béžovo-hnedá
  • Pánska taška cez rameno Sparwell Albert - béžovo-hnedá
  • Pánska taška cez rameno Sparwell Albert - béžovo-hnedá
  • Pánska taška cez rameno Sparwell Albert - béžovo-hnedá

Batoh Vintage Monaco

Vintage batohy sa stali veľmi obľúbenými módnymi doplnkami. Majú osobitý vzhľad, ktorý odkazuje na minulosť a vnáša do moderného štýlu istú dávku nostalgie. Vintage batohy často vychádzajú z dizajnov a materiálov, ktoré boli populárne v minulých desaťročiach. Majú retro strihy, farby a prvky, ktoré pripomínajú určité obdobia, napríklad 60. alebo 70. roky. Batoh Vintage Monaco je vyrobený z kombinácie pravej kože a odolného plátenného materiálu. Má retro šnúrky, oddelené priehradky a nastaviteľné popruhy. Okrem toho je vybavený vnútorným vreckom na notebook, čo v dnešnej dobe ocenia mnohí z nás. Ide teda o vintage kúsok, ktorý však myslí aj na potreby dnešného moderného sveta. A verte, že nie je vhodný len pre skautov, ktorí cez víkend táboria v lese. Vďaka svojmu oldschoolovému dizajnu určite urobí dojem v uliciach mesta alebo na cestách.

  • Vintage batoh Sparwell Monaco - béžovo-hnedá
  • Vintage batoh Sparwell Monaco - béžovo-hnedá
  • Vintage batoh Sparwell Monaco - béžovo-hnedá
  • Vintage batoh Sparwell Monaco - béžovo-hnedá

Taška na notebook Bradly

Retro taška na notebook je štýlový a praktický doplnok, ktorý spája dizajn minulosti s modernou funkčnosťou. Taška Badley je rovnako ako tašky Albert a Monaco vyrobená z kvalitnej kože a odolného plátna. Okrem toho je tento typ tašky navrhnutý tak, aby chránil váš notebook a zároveň poskytoval dostatok priestoru na ostatné príslušenstvo a osobné veci. Značka Sparwell teda myslela nielen na pekný obal, ale aj na pohodlie a praktickosť. A my jej za to tlieskame. Ak teda chcete zmenu a kúsok, ktorý vás odlíši od ostatných, Bradley je to, čo hľadáte.

  • Pánska taška na notebook Sparwell Bredly - zeleno-hnedá
  • Pánska taška na notebook Sparwell Bredly - zeleno-hnedá
  • Pánska taška na notebook Sparwell Bredly - zeleno-hnedá
  • Pánska taška na notebook Sparwell Bredly - zeleno-hnedá