BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 11h 49m

Zavrieť

Víkend so značkou Tamaris Víkend so značkou Tamaris

Víkend so značkou Tamaris

Dóra Csintalan

06. 07. 2023

Chystáte sa dnes alebo zajtra na výlet do mesta alebo za priateľmi? Bez ohľadu na to, kam smerujete, musíte sa na ňu riadne "vybaviť". Víkend môže so sebou priniesť mnoho neočakávaných situácií a prekvapení. A ako sa na to lepšie pripraviť ako s kabelkou, ktorá všetko pojme, a navyše v opojne letnom balení?

Víkend, to je sľúbený čas. Všetci sa naň tešíme už od pondelka a plánujeme, ako ho čo najlepšie využiť. Je pravda, že mnohí ľudia sa rozhodnú oddychovať a tráviť voľný čas pred televízorom alebo v posteli. Ale... Je tu ešte jeden fakt, ktorý v súčasnosti zohráva úlohu pri našich rozhodnutiach, ako využiť víkend, a to je skutočnosť, že je leto. To so sebou prináša teplo, slnečné lúče, dobrú náladu a v neposlednom rade chuť niečo robiť. Na druhej strane si každé "putovanie do neznáma" vyžaduje aj vybavenie, ktoré treba niekde pohodlne, funkčne a pekne uložiť. Značka Tamaris na to samozrejme myslela, a preto vytvorila letnú kolekciu plnú svetlých a priestranných kabeliek a tašiek, ktoré určite splnia očakávania aj tých najnáročnejších žien.

Víkend se značkou Tamaris 1
Víkend se značkou Tamaris 2
Víkend se značkou Tamaris 3

Bezstarostný víkend podľa Tamaris

Pre módnych nadšencov je tento víkend príležitosťou ukázať svoj jedinečný štýl a vyskúšať nové trendy. Ak patríte medzi nich a hľadáte dokonalú kabelku, ktorá bude štýlová aj praktická, už nehľadajte.

Tamaris je značka, ktorá sa špecializuje na výrobu kvalitných a moderných kabeliek. Vo svojich výrobkoch spája elegantný dizajn, kvalitné materiály a precízne spracovanie. Jej letná kolekcia je navrhnutá s ohľadom na aktuálne trendy, ale aj na potreby žien. Ponúkajú širokú škálu štýlov, od klasických až po módne vzory. Každá kabelka je premyslene navrhnutá s dôrazom na detail a funkčnosť. Pri výbere víkendovej kabelky je dôležité zvážiť aj jej veľkosť a praktickosť. Tamaris ponúka kabelky v rôznych veľkostiach, ktoré vám umožnia nosiť so sebou všetky potrebné veci bez toho, aby ste sa museli vzdať štýlu. Takže či už sa chystáte do mesta alebo do prírody, nemusíte sa rozhodovať medzi tým, čo chcete, a tým, čo skutočne potrebujete. Môžete si jednoducho vziať všetko. Navyše majú aj množstvo vreciek a priehradiek, ktoré uľahčujú organizáciu a udržiavajú všetko na svojom mieste. Pokiaľ ide o materiály, Tamaris si zakladá na kvalite. Používajú pravú kožu alebo vysokokvalitné umelé materiály, ktoré sú odolné a príjemné na dotyk.

Pri všetkom tomto plánovaní však nezabudnite na jednu dôležitú vec. Najlepšie rozhodnutia sú vždy tie spontánne. Preto už neváhajte ani minútu! Zbaľte si tašku a vyrazte za novými zážitkami. Plavba po jazere, degustačné menu v renomovanej reštaurácii alebo večerná strešná párty s priateľmi. Znie to ako skvelý plán, však? Tak potom bon voyage!