BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 10h 48m

Zavrieť

Vianočné darčeky pre ženy s tradíciou - je to Facebag Vianočné darčeky pre ženy s tradíciou - je to Facebag

Vianočné darčeky pre ženy s tradíciou - je to Facebag

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

17. 12. 2022

Stále vám chýbajú posledné darčeky pod stromčekom? Nebojte sa, zachránime ho! Ak chcete potešiť dámu alebo slečnu vo vašom okolí, ste na správnom mieste. Dnes vám totiž predstavíme niekoľko úžasných kabeliek od českej značky Facebag, ktoré neurazia žiadnu ženu. Ich precízne spracovanie, neotrelý dizajn a krásne farby vás chytia za srdce, to vám zaručujeme. Tak poďme na to!

Facebag Sofi

Luxusný darček pod stromček pre každú dámu alebo dievča je model Sofi. Jeho univerzálny tvar si získa srdce každého z nás. Kabelka je vyrobená z kvalitnej hovädzej kože. Za jej precízne spracovanie je zodpovedná česká značka Facebag, ktorá je majstrom vo výrobe koženého tovaru. Facebag Sofi je stredne veľká kabelka, ktorú si môžete vziať do mesta, do práce, ale aj na dôležitejšie udalosti.

Kabelku nájdete v mnohých farbách. Okrem veľmi obľúbenej čiernej, hnedej alebo dokonca červenej na vás čakajú aj netradičnejšie odtiene. Vianočná zlatá, ako aj obľúbená horčicová a olivová.

Facebag Nina

Dokonalá crossbody, ktorú nemôžete dať z rúk? Presne taký je model Nina. Majstri z českej značky Facebag si dali na tejto kabelke naozaj záležať. Vďaka svojmu minimalistickému dizajnu je kabelka vhodná na každú príležitosť a doplní každý outfit. Jeho veľkosť je tiež úplne ideálna. Ľahko do nej uložíte väčšiu peňaženku, telefón, vreckovky a niekoľko drobností. Veľmi zaujímavý je aj detail na prednej strane, vďaka ktorému sa dá kabelka nosiť aj ako písacia taška. Pre nás je to hit!

Tento model nájdete v univerzálnych odtieňoch, ako je telová, biela, červená, bordová, ale aj vo farbách, ktoré nikde inde nenájdete, a to v zlatej, mätovej, bielo-zlatej alebo modro-červenej.

Ledvinko-kabelka

Ďalší hit od Facebagu je skutočnou špecialitou. Obličková kapsa, ktorú sme už predstavili v našom článku. Môžete ho nosiť viacerými spôsobmi. Jej elegantný dizajn sa hodí k šatám a formálnejším outfitom, ako aj k obyčajným džínsom alebo nohaviciam. Obličková čiapka je tiež veľmi nezvyčajný kúsok, ktorý na ulici neuvidíte, a to sa nám páči.

Nájdete tu najobľúbenejšiu čiernu, ale aj jemnú ružovú, štýlovú horčicovú alebo zmyselnú červenú. Stačí si vybrať.

Facebag Monarchy

Elegantná kabelka do práce, do mesta a na kávu? To je monarchia Facebag. Ideálna veľkosť kabelky, do ktorej ľahko uložíte všetky drobnosti a dokonca aj drobný nákup. Vďaka minimalistickému dizajnu si nemusíte lámať hlavu s tým, k čomu ho zladiť. Ľahko sa hodí ku všetkému, a to sa nám na ňom páči.

Kabelku Monarchy Facebag nájdete v odtieňoch, ako je štýlová modrá, jemná ružová a elegantná bordová. Na nich!

Páči sa vám práca českej značky Facebag? Potom nie ste sami! Pozrite si celý sortiment tejto obľúbenej značky a nebudete ľutovať.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.