Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 9h 53m

Zavrieť

Veľký sprievodca kabelkami Burkely Veľký sprievodca kabelkami Burkely

Veľký sprievodca kabelkami Burkely

Dóra Csintalan

12. 11. 2023

Holandská značka Burkely je jednou z našich najobľúbenejších značiek, ktorá neustále prekvapuje svojím dizajnom a elegantným prevedením. Jej typickými znakmi sú dôraz na ženskosť, pôvab a doplnkové prvky v podobe kožených príveskov na každej z jej kolekcií. To však nie je všetko, čím tieto krásky vynikajú, preto si o nich poďme povedať viac. A možno si aj jeden objednáme.

Kabelka je pravdepodobne najdôležitejším doplnkom každej ženy. Slúži nielen na praktické uloženie osobných vecí, ale aj na vyjadrenie osobného štýlu a módneho vkusu. Pri jej výbere je preto dôležité povedať si, aké od nej máme očakávania, a tiež aké parametre by mala spĺňať, a to praktické aj dizajnové. Značka Burkely sa zameriava na tvorbu snáď všetkých druhov kabeliek, a to vo veľmi vkusnom, pôvabnom a ženskom štýle. Ak je teda táto móda blízka aj vám, určite si tu prídete na svoje. Či už dávate prednosť klasickým kabelkám alebo taškám cez rameno, športovejším crossbody taškám, mini kabelkám typu peňaženka alebo možno niečomu úplne inému.

Typy dámskych kabeliek Burkely

Malé dámske kabelky do ruky

Burkely má širokú ponuku malých elegantných kabeliek. Tie sa môžu zdať nepraktické, ale opak je pravdou. V skutočnosti ponúka veľmi pekné vnútorné usporiadanie, do ktorého sa vám "zmestí" takmer čokoľvek. A okrem praktickej stránky značka ponúka tento druh kabeliek v dvoch dizajnoch, a to biznis a elegantný. Ak teda hľadáte dokonalú a zároveň univerzálnu kabelku na stretnutia. Nežnú krásku na večerné rande alebo máte jednoducho radi prvotriedny štýl, stavte na tento typ kabeliek.

Velký průvodce kabelkami Burkely 4

Elegantne dámske kabelky do práce

Výber kvalitnej kabelky do práce môže byť skutočnou výzvou. Nejde len o kúpu ďalšej kabelky, do ktorej si musíte dať peňaženku, kľúče a malú kozmetickú taštičku, ale aj partnerskej tašky, do ktorej sa zmestia menšie nákupy alebo notebook a pracovné dokumenty. Mala by byť teda pevnejšia, s kvalitnými zipsami a ďalšími doplnkami, pričom sa nesmie zabúdať na elegantný dizajn. A na ten Burkely rozhodne nezabúda. Spája v sebe všetky očakávania. A jeden tip pre všetkých? Kožená kabelka Porte.

Velký průvodce kabelkami Burkely 1

B ako kabelky Burkely

Okrem charakteristických visačiek sú módne doplnky Burkely známe ešte jedným prvkom, typickým písmenom B na prednej strane kabeliek. Na prvý pohľad sa môže zdať, že to ľahko prehliadnete, ale spoločnosť Burkely presne vie, aké výrazné sú tieto prvky, a preto aj tieto písmená pôsobia jedinečným dojmom. A ak sa obávate prílišnej bezprostrednosti pri kombinácii elegantných kabeliek a pôvabných písmen, môžete sa rozhodnúť napríklad pre Meghane, ktorá má na prednej strane tiež písmeno B, ale je tiež prispôsobená v športovejšom crossbody štýle.

Velký průvodce kabelkami Burkely 3

Atypické tvary a štruktúry kabeliek

Okrem klasických návrhov prichádza spoločnosť Burkely z času na čas aj s veľmi originálnymi a novými riešeniami. Príkladom sú kabelky Katia alebo Evelles. Katia má veľmi nezvyčajný šesťuholníkový tvar. Kabelka Evelles má zasa na prednej strane kabelky prepletenú štruktúru kožených materiálov. Obe si však stále držia vysoké nároky, pokiaľ ide o praktickosť a eleganciu.

Velký průvodce kabelkami Burkely

Dámske kabelky Burkely podľa štýlu nosenia

My v Kabelečky veríme v silu jednoduchosti, a preto sú kabelky, z ktorých si môžete vybrať, rozdelené do štyroch základných typov: tašky cez rameno, kabelky do ruky, crossbody a malé kabelky na mobil a doklady. To sú presne tie typy, bez ktorých sa nezaobíde žiadna žena a od ktorých sa odvíjajú všetky ostatné tvary a veľkosti kabeliek. A zdá sa, že Burkely to cíti rovnako.