BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 11h 29m

Zavrieť

Top jesenné pánske a dámske batohy Top jesenné pánske a dámske batohy

Top jesenné pánske a dámske batohy

Dóra Csintalan

29. 10. 2023

Nový jesenný batoh nie je hriech. Naopak, je to nevyhnutnosť. Kvalitný batoh, či už vyrobený z kože, syntetiky alebo napríklad z prírodných vlákien, je na jeseň ideálny. Má pevnejší formát, je praktickejší do chladného a daždivého počasia a bude vyzerať naozaj štýlovo so športovým oblečením, ako aj s koženou bundou alebo vlneným kabátom.

Jesenné počasie je ideálne na vonkajšie dobrodružstvá, ale aj na spoznávanie miest alebo len nových ciest do práce. Či už sa teda chystáte do prírody alebo do práce, kvalitný batoh vám bude nepostrádateľným partnerom. Pri jeho výbere sa však určite zamerajte na niekoľko kritérií: veľkosť, materiál a vnútornú organizáciu. Pri zvažovaní všetkých vašich potrieb je dôležitá veľkosť batohu. Ak potrebujete batoh na každodenné nosenie, zvážte batoh s objemom 20 až 30 litrov. Ak si vyberáte batoh na dlhšie výlety, zvážte batoh s objemom 40-60 litrov. Dôležitú úlohu zohráva aj materiál. Batoh, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom, bude spravidla vyrobený z nylonu, polyesteru alebo iného syntetického materiálu. Do mesta alebo na víkendový výlet s priateľmi oceníte dizajnovejší kúsok, napríklad z prírodnej kože. A vnútorná organizácia? Aj tu si v dnešnej dobe môžete vybrať z naozaj širokej ponuky. A je len na vás, či hľadáte kúsok, do ktorého si potrebujete odložiť peňaženku, kľúče a mobilný telefón, ale aj notebook a občerstvenie, alebo vám stačí niekoľko oddelených vreciek na diár a toaletné potreby.

Dámske batohy kožené a syntetické

Top podzimní pánské i dámské batohy 1

Jeseň je obdobie, keď môžete vytvárať zaujímavé a štýlové kombinácie oblečenia. Dámsky batoh môže byť praktickým doplnkom na uloženie vecí, ale aj módnym doplnkom. Pri výbere nového batohu však nezabúdajte, že najlepší outfit je ten, v ktorom sa cítite pohodlne a sebaisto, a že batoh môže byť kľúčovým prvkom.

  • Ležérna elegancia: kožené materiály samy o sebe vytvárajú sofistikovaný vzhľad, aj keď máte na sebe len džínsy a tričko. Doplňte batoh čiernymi skinny džínsami, bielym tričkom a koženou bundou a dokonalý jesenný outfit je tu!
  • Office chic: Kožený batoh môže byť skvelým doplnkom do práce. Ak nosíte formálne oblečenie, skúste ho skombinovať s koženým batohom, ktorý dodá vášmu outfitu štýl a eleganciu. V tomto prípade však voľte jednoduchšie tvary, základné farby a vyhnite sa výstredným doplnkom.
  • Retro vibes: Ak máte radi retro štýl, kožený batoh je úplne skvelou voľbou. V kombinácii s blúzkou, culottes a lodičkami na nízkom podpätku vytvoríte veľmi nežný vintage outfit, ktorý vás určite poteší a urobí dojem na vaše okolie.
  • Weekend getaway: Na víkendový výlet do prírody alebo na vidiek môže byť ideálnou voľbou kožený batoh. V kombinácii s džínsami, flanelovou košeľou a pohodlnými topánkami získate ležérny a zároveň štýlový vzhľad.
  • Sporty look:Na druhej strane, syntetický batoh sa dokonale hodí k voľnočasovému štýlu. Ak nosíte legíny, tenisky a mikinu, batoh je dokonalým doplnkom.
  • Jesenná prechádzka: Ak plánujete jesennú prechádzku alebo túru, syntetický batoh je veľmi praktickým spoločníkom, ktorý zvládne dážď. Skombinujte ho s teplejšími vzorovanými šatami, džínsovou bundou, pohodlnými topánkami a teplým šálom a môžete vyraziť.

Pánske batohy do prírody a kancelárie

Top podzimní pánské i dámské batohy 2

Jesenné pánske batohy sú praktickým a štýlovým doplnkom na výlety do prírody aj do kancelárie. Pred kúpou sa uistite, že batoh ladí s vaším celkovým štýlom oblečenia a spĺňa vaše potreby, či už ide o deň plný dobrodružstva alebo pracovné nasadenie. Samozrejme však vždy záleží na vašom osobnom vkuse.

  • Outdoorový Výlet: Ak sa chystáte na výlet do prírody, vyberte si batoh s dostatočným úložným priestorom a funkčnými vreckami. Batoh by mal byť aj pohodlne nastaviteľný a mal by mať dostatok miesta na vodu, jedlo a potrebné vybavenie. Môžete ho potom skombinovať s outdoorovým oblečením, ako sú trekingové nohavice a fleecová bunda.
  • Deň v prírode: Ak sa chystáte na kratší výlet do prírody, môžete si so sebou vziať batoh s ľahším oblečením, ako sú džínsy, tričko a mikina. Opäť si vyberte praktický batoh s dostatočným priestorom na všetko, čo potrebujete, napríklad fotoaparát, občerstvenie alebo aj dáždnik.
  • Business Casual: Ak hľadáte mestský batoh a do kancelárie nosíte biznis oblečenie, kožený batoh bude skvelým doplnkom. Spojte ho s nohavicami, košeľou a koženými topánkami alebo opaskami. Kožený batoh dodá vášmu outfitu eleganciu a ostatné kožené doplnky dokonale zjednotia váš celkový štýl.
  • Kreativní Profese: Pre kreatívne pracovné prostredie si vyberte moderný syntetický batoh, ktorý sa hodí k vášmu osobnému štýlu. Kombinujte ho napríklad s tmavými džínsami, košeľou s golierom a jednoduchými teniskami.