Tašky Enrico Benetti sú istotou Tašky Enrico Benetti sú istotou

Tašky Enrico Benetti sú istotou

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

16. 11. 2022

Tento týždeň tu máme ďalšiu klasiku medzi značkami. Enrico Benetti je módna značka pôvodom z Holandska, ktorá je dnes známa po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 1946 a na začiatku sa špecializovala na kožené tovar.

V súčasnosti je jedným z najväčších vývozcov kožených výrobkov v Holandsku. Okrem 20 európskych krajín Enrico Benetti pomaly expanduje aj do západnej Afriky a na Filipíny. Obľúbenosť značky je spôsobená najmä jej sviežosťou a jednoduchosťou.

Kolekcie módnych doplnkov Enrico Benetti sa neustále aktualizujú podľa svetových módnych trendov. S touto značkou jednoducho nikdy nebudete out. Či už ste muž, žena, radi sa obliekate športovo alebo elegantne, u Enrica Benetti si vždy vyberiete. Široký sortiment značky sa snaží ponúknuť tovar pre všetky cieľové skupiny.

Najdôležitejšia vec na tejto značke je však jej prístup ku kvalite. Každý výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, najčastejšie z pravej kože a nylonu. Okrem toho sú všetky výrobky podrobené záťažovým testom na odolnosť. Keď k tomu pripočítate praktickosť a ekologickosť výrobkov Enrico Benetti, vyjde vám jedna z najsympatickejších módnych značiek na trhu.

Pánská taška přes rameno Enrico Benetti-modrá

Hľadáte praktickú a pohodlnú tašku cez rameno do práce? Potrebujete, aby sa vám do nej zmestil notebook a dokumenty formátu A4? Odporúčame túto modrú tašku cez rameno Enrico Benetti.

Taška je vyrobená z veľmi odolného a pevného textilného materiálu. Vďaka tomu je ľahký a ľahko sa čistí. Zaujímavý je priestor vo vnútri. Dominuje mu veľké kapsa na zips. Sem môžete ľahko umiestniť dokumenty formátu A4, tablet alebo menší notebook.

Na prednej strane tašky, tesne pod chlopňou, sa nachádza druhé veľké kapsa. Tu môžete uložiť ďalšie dokumenty alebo iné veci, ktoré chcete mať po ruke. Posledné kapsa je na zadnej strane tašky. Má tiež zips a zmestí sa do nej všetko. Najmä veci, na ktoré chcete dávať dobrý pozor. Nastaviteľný ramenný popruh je nevyhnutnosťou. Je vyrobená z pevného a príjemného materiálu.

  • Pánska taška cez rameno Enrico Benetti Monter - modrá
  • Pánska taška cez rameno Enrico Benetti Monter - modrá
  • Pánska taška cez rameno Enrico Benetti Monter - modrá
  • Pánska taška cez rameno Enrico Benetti Monter - modrá

Pánská taška na doklady Enrico Benetti Niels-šedá

Potrebujeme menšiu a nenápadnú tašku do mesta alebo na výlety? Niečo, do čoho sa zmestia dokumenty a niektoré ďalšie potreby? Vyskúšajte sivú pánsku tašku na dokumenty Enrico Benetti Niels.

Predná chlopňa sa dá zatvoriť magnetickým uzáverom, čo je veľmi elegantné a praktické riešenie. Hlavné kapsa má tiež vlastný zips, takže sa nemusíte obávať, že vám dokumenty vyletia von. Vnútorné kapsa je navyše rozdelené na tri časti. Jedna je väčšia a má vlastný zips, a potom sú tu dve menšie, otvorené, na všetko, čo chcete mať hneď po ruke.

Na prednej strane tašky, hneď pod chlopňou, nájdete ďalšie kapsičku na zips a poslednú na zadnej strane tašky. Je úžasné, koľko úložného priestoru má taká malá taška. Rovnako ako jej väčší bratranec uvedený vyššie, aj táto taška má nastaviteľný ramenný popruh z pohodlného materiálu.

  • Pánska taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá
  • Pánska taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá
  • Pánska taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá
  • Pánska taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá

Enrico Benetti je špičková európska módna značka. Vďaka svojej cenovej dostupnosti je skvelým riešením pre každého, kto má záujem o pomer ceny a kvality. Praktické nylonové tašky využijete v práci aj na cestách. S koženými taškami zažiarite na obchodných stretnutiach. Dajte šancu holandskej módnej klasike.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.