Využite zľavu 20 % na Marina Galanti! V košíku zadajte zľavový kód MARINA20 Do konca akcie zostáva 23h 57m

Zavrieť

S kabelkou na cestách alebo na veľkosti záleží S kabelkou na cestách alebo na veľkosti záleží

S kabelkou na cestách alebo na veľkosti záleží

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

17. 05. 2023

Chceli by ste Paríž, Barcelonu, Rím alebo Štokholm? Samozrejme, že áno. A aspoň na víkend. Konečne sem prišla jar a teplé počasie začalo lákať ľudí do ulíc, a to nielen tých českých. Čo si však vziať so sebou, ak chcete byť naozaj šik, ale ste limitovaní veľkosťou príručnej batožiny?

Ako si správne zbaliť kabelku

Výber správnej kabelky je jedna vec. Ale správne ju zabaliť je druhá vec. Určite je dobré dodržiavať niekoľko pravidiel, aby bolo všetko ľahko dostupné a vnútorný priestor dobre využitý. Ako to teda urobiť?

  • Vopred si urobte zoznam vecí, ktoré si budete dávať do kabelky. Takto aspoň na nič nezabudnete.
  • Efektívne skladajte predmety, napríklad oblečenie. V ideálnom prípade ich najprv zložte do tvaru obdĺžnika, ktorý potom zrolujte do rolky. Verte mi, že v tomto tvare sa vám do kabelky zmestí oveľa viac vecí.
  • Rozhodnite sa, ktoré veci budete počas cesty potrebovať. Dajte si ich do tašky ako posledné, aby ste s nimi skončili ako prví.
  • Kozmetiku a iné tekutiny si nezabudnite zabaliť oddelene do priehľadných vreciek. Tak budete mať istotu, že sa vám v taške nič nerozleje. Zároveň platí, že bez špeciálneho obalu nebude vaša kozmetika do lietadla vpustená.

Takže teraz je to len pas, kľúče a zamknúť.

Šťastnú cestu!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Píše od roku 2016 a jej láska k móde sa začala prejavovať už v detstve, keď už túžila bojkotovať každú módu zo začiatku deväťdesiatych rokov. Zameriava sa najmä na písanie čl§nkov, ale píše aj prípadové štúdie a elektronické knihy. Jej najväčšou inšpiráciou je Francúzsko a Škandinávia.