Pozývame vás na svadbu! Prosím, zlaďte doplnky! Pozývame vás na svadbu! Prosím, zlaďte doplnky!

Pozývame vás na svadbu! Prosím, zlaďte doplnky!

Dóra Csintalan

28. 06. 2023

Prišlo leto, teplé, slnečné počasie a s ním aj sezóna svadieb. Boli ste tento rok pozvaní na jednu z nich a chcete si vybrať vhodný dress code pre seba a svoju milovanú osobu? Radi vám s tým pomôžeme. A nezabudnite. Dress code nezahŕňa len šaty alebo oblek, ale aj doplnky.

Svadba je slávnostná príležitosť, a preto si zaslúži skutočne premyslené oblečenie. A to sa očakáva nielen od novomanželov, ale aj od prítomných hostí. Ak ste boli spolu s partnerom pozvaní na svadbu, nezabudnite sa podľa toho aj obliecť. Zladený štýl je totiž dôležitým aspektom vytvorenia harmonického vzhľadu. Niekde je však táto úloha skutočnou výzvou a zladiť oblečenie môže byť takmer nemožné. Určite však existuje aj iná možnosť, a to zladiť iba módne doplnky, ktoré budete mať na sebe. A ako na to?

  • Začnite tým, že s partnerom prediskutujete, aký štýl by ste chceli na svadbu priniesť. Zvážte aj farby, ktoré budú na svadbe prevládať, a rozhodnite sa, či by ste chceli zladiť ich paletu.
  • Ak budete mať obaja doplnky v rovnakých farbách, vyberte si odtieň, ktorý ladí s oblekom aj so šatami. Môžete sa rozhodnúť pre jednu hlavnú farbu a potom ju použiť na rôznych doplnkoch.
  • Zohľadnite dress code svadby, aby ste sa vyhli akýmkoľvek nedorozumeniam. Ak je povolený len formálny, zvoľte elegantné a sofistikované doplnky. Ak je svadba neformálna, môžete sa zamerať na svoj osobný štýl.
  • Vyberte si doplnky, ktoré spolu ladia. Ak napríklad vaša partnerka nosí kvetinovú korzetu, môžete si vybrať kvetinovú vreckovku, ktorá s korzetom ladí. Vytvoríte tak vizuálny prvok, ktorý vyjadrí vašu koordináciu.
  • Pamätajte, že menej je niekedy viac. Preto si vyberte len niekoľko kľúčových doplnkov, ktoré sa vám páčia a ktoré sa navzájom dopĺňajú.
  • Pred svadbou si oblečenie vyskúšajte so svojím partnerom.
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte!
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! 4
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! 3