BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 1d 13h 20m

Zavrieť

Ples, divadlo alebo dokonca firemný večierok. Viete, akú kabelku si vziať?

Dóra Csintalan

14. 10. 2022

Plesová sezóna sa síce skončila, ale pre scenáristov v žiadnom prípade nie. Koniec koncov, tieto malé kabelky nie sú len plesovou záležitosťou. Ak vás teda tento rok čaká svadba, chystáte sa do divadla či na inú spoločenskú udalosť alebo len na večer do mesta, kabelka je nevyhnutným doplnkom. Tieto drobné kabelky sú medzi ženami veľmi obľúbené najmä preto, že vyzerajú elegantne a dodajú šmrnc každému outfitu.

A ako sa vlastne tašku nosí?

Existuje niekoľko spôsobov. Vzhľadom na veľkosť pera ho väčšinou nosíme v ruke. Určite si však neurobíte hanbu, ani keď ho budete držať v podpazuší. Okrem toho má väčšina z nich aj kovový remienok, ktorý sa dá ľahko odopnúť alebo uložiť do tašky, prípadne použiť pre väčšie pohodlie. Hoci nepatria medzi najpraktickejšie kabelky, určite patria medzi najkrajšie. Ruku na srdce, dámy, do týchto kabeliek sa nám často nezmestí ani peňaženka a mobilný telefón, nieto ešte nejaká kozmetika. Ale aj tak ich milujeme. Pretože podčiarkujú našu ženskosť, eleganciu a nepokazia žiadny outfit. A sú ideálne na toľko príležitostí, že by bol hriech si ich pár nepořídit. Predstavíme si len niekoľko z nich.

Na ples

Ak sa chystáte na ples, nezabudnite si vybrať kabelku, ktorá sa dokonale hodí k vašim šatám, šperkom a topánkam. Ples má obrovskú výhodu v tom, že si môžete dovoliť takmer čokoľvek od trblietok až po kamienky alebo iné aplikácie a nebudete sa cítiť ako diskoguľa. Ak máte radi odvážne plesové kabelky, určite si zamilujete módnu značku LS, ktorá okrem iného ponúka krásne kabelky z kolekcie Maggie v rôznych farbách.

Ak nie ste extravagantný typ, máme niečo aj pre vás. Perly! Nadčasový symbol ženskosti a zmyselnosti. Ďalší spôsob, ako vylepšiť svoj plesový outfit. S perlovým peračníkom od LS fashion budete kráľovnou plesu.

Do divadla alebo na svadbu

Chystáte sa do divadla alebo ste pozvaní na svadbu či inú spoločenskú udalosť? Potom mi určite dáte za pravdu, že obrovské kabelky sa jednoducho nehodia. V takom prípade je čas na kabelku. Ak chcete vyzerať elegantne a skromne, skúste nahradiť trblietky a kamienky čipkou. Čipka je v súčasnosti veľmi trendy a na kabelkách vyzerá elegantne a honosne. Napríklad táto čierna kabelka od LS fashion je dokonalým kúskom do divadla.

Do mesta

Ak sa chystáte do mesta alebo na večierok, bude sa vám hodiť malá kabelka na drobnosti. Do mesta nie je potrebné vyberať si odvážne a krikľavé kúsky. Oveľa väčší dojem urobí matná kabelka vo farbe, ktorá dopĺňa váš outfit. Na tieto príležitosti máme pre vás tip od značky Doca. Krásna béžová kabelka zo syntetickej kože, ktorá sa zapína na magnetické zapínanie a má kovový ramenný popruh.

Retro párty

Dámy, zvonček ešte nezazvonil. Naopak, vrátili sa v celej svojej kráse. Pre milovníkov týchto oblých tvarov máme dobré správy. Značka Doca na vás myslí!

Či už sa chystáte na retro párty, alebo ste fanúšikom bodiek, naše kúsky vás určite zaujmú. Za zmienku stojí napríklad tento krásny zápisník od značky Doca.

Listové tašky

Z názvu vyplýva, že tieto kabelky majú tvar písmena (písma). Písmenkové kabelky sa nosia podobne ako písacie tašky v ruke alebo pod pazuchou. Majú typický obdĺžnikový tvar s magnetickým zapínaním. Z hľadiska veľkosti sú veľmi podobné kabelke do ruky, takže do nich nemôžete vložiť príliš veľa vecí. Vyzerajú však veľmi elegantne a štýlovo. Keďže tieto kabelky sú veľmi úzke, sú vhodné skôr len na vreckovku, mobilný telefón, kľúče a napríklad rúž. Rozhodne neodporúčame "napchať" peňaženku do listovej kabelky. Nie je nič horšie ako na prvý pohľad preplnená kabelka. V takom prípade odporúčame uložiť si peniaze napríklad do malého vrecka v kabelke. Krásnu listovú kabelku zo syntetickej kože a ďalšie ponúka značka Doca.

Ako vidíte, existuje nespočetné množstvo možností, ako urobiť dojem svojím písaním. Prečo teda nerozšíriť svoju zbierku o niekoľko nových módnych kúskov?