BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 12h 32m

Zavrieť

Peňaženky z jesennej kolekcie značky Lagen Peňaženky z jesennej kolekcie značky Lagen

Peňaženky z jesennej kolekcie značky Lagen

Dóra Csintalan

12. 09. 2023

Väčšina z nás uprednostňuje jednoduché a ľahko kombinovateľné doplnky. Ale sú aj takí, ktorí dávajú prednosť nevšednosti a slobode výberu. A práve pre nich spoločnosť Lagen pripravila kolekciu plnú doslova nečakaných potlačí a vzorov. A nielen pre nich. Ak chcete aj vy ostatní oživiť svoj outfit túto jeseň niečím nezvyčajným, stavte na ňu a jej kolekciu plnú zvieratiek.

Peňaženka je len malý a nie veľmi viditeľný módny doplnok, ale má svoje výhody. Nevyzerá krikľavo a stále viete, že nosíte niečo, čo môže upútať pozornosť. Skrátka nenápadné eso v rukáve alebo v kabelke, aktovke či batohu. Toho si je veľmi dobre vedomá značka Lagen, ktorá sa od roku 1997 špecializuje na ručne vyrábaný kožený tovar. Ich hlavným produktom sú peňaženky, ale v ponuke sú aj kľúčenky, opasky, puzdrá a obaly na doklady, všetko z prírodnej kože. Táto česká značka tak môže kvalitou a spracovaním hrdo konkurovať často drahším zahraničným značkám.

Ako si vybrať peňaženku s výraznou potlačou

Ak si vyberáte doplnok so vzorom, mali by ste sa nad ním zamyslieť. Nie je dobré siahnuť po prvom kúsku, ktorý vám v danej chvíli padne do oka. Rozhodne je lepšie, ak potlač o vás niečo vypovedá. Lagen však za tie roky získal potrebné skúsenosti a v tejto jesennej kolekcii dokázal spojiť "pekné veci" a to, "čo nás všetkých spája". Áno, všetci máme radi zvieratá. Je to nadčasový motív, ktorý takmer nikoho neurazí, a výberom jednotlivých zvierat môžete ľahko vyjadriť aj svoju osobnosť. Či už je to pes, mačka alebo napríklad orol. A z čoho iného si môžete vybrať?

  • Kvalita a funkčnosť: prvá vec, na ktorú by ste sa mali pozrieť, je materiál peňaženky. Vyberte si materiál, ktorý vám najviac vyhovuje z hľadiska vzhľadu, odolnosti a starostlivosti. Ďalším dôležitým aspektom je funkčnosť a veľkosť. Peňaženky dnes môžete kúpiť v neprebernom množstve veľkostí a vnútorných usporiadaní. Zamerajte sa preto na to, akú veľkú peňaženku potrebujete, a uistite sa, že má dostatok miesta na vaše karty, hotovosť a ďalšie predmety.
  • Dizajn a estetické preferencie: pri vzorovaných doplnkoch je samozrejme hlavným faktorom dizajn. Zvážte preto, aký motív sa vám páči a bude sa hodiť do vášho šatníka a vkusu. Môžete si vybrať peňaženku s abstraktným umením, prírodnými motívmi, vintage vzormi alebo čokoľvek iné, čo je pre vás špecifické.