BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 10h 5m

Zavrieť

Pánske tašky z canvasu Pánske tašky z canvasu

Pánske tašky z canvasu

Dóra Csintalan

28. 09. 2023

Dnes máme niečo výlučne pre pánov. Najmä pre tých, ktorí uprednostňujú funkčné a skôr outdoorové materiály. Ak však hľadáte aj módny doplnok s nádychom elegancie, vyskúšajte Katanu. Ide o značku, ktorá v sebe spája Francúzsko aj praktickosť.

Značka Katana

Francúzska značka Katana je na trhu od roku 1989 a vďaka svojim skúsenostiam a spoľahlivosti sa stala jedným z popredných výrobcov módneho tovaru. Sortiment výrobkov je naozaj široký, od aktoviek do práce, cez tašky na bežné nosenie až po tašky na voľný čas, takže si určite každý nájde niečo pre seba.

Katana používa len tie najkvalitnejšie materiály, ako je pravá koža alebo plátno, ktoré dodávajú výrobkom jedinečný vzhľad a odolnosť. Značka kombinuje ušľachtilé materiály s inovatívnym dizajnom a prepracovanou ergonómiou. Vďaka tomu sú ideálne na každodenné a mestské používanie. Výrobky Katana charakterizuje jednoduchosť, praktickosť a osobitosť.

Materiál Canvas

Canvas je obľúbený materiál na výrobu príslušenstva, ako sú kufre, tašky, cestovná batožina a ďalšie. Je univerzálne a obľúbené pre svoju odolnosť a dlhú životnosť.

Najčastejšie sa vyrába z bavlny, vďaka čomu je ľahká a pohodlná na nosenie. Niekedy však môže obsahovať zmesi iných vlákien, napríklad polyesteru, ktoré zvyšujú pevnosť a odolnosť. Áno, je tiež známy svojou trvanlivosťou a odolnosťou proti opotrebovaniu, čo z neho robí ideálny materiál na každodenné nosenie. Plátno má charakteristický vzhľad, ktorý mu dodáva rustikálny a športový vzhľad. Dodáva sa v rôznych farbách, ale najmä v zemitých farbách, ako je hnedá, piesková, olivová alebo sivá. Keďže sa zvyčajne vyrába z prírodných vlákien, ako je bavlna, má pomerne nízky vplyv na životné prostredie a považuje sa za ekologickejšie.

Pánske etue

Pánske kufre sú praktickým a elegantným riešením pre mužov, ktorí potrebujú menšie tašky na cesty alebo do práce. Sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a štýloch, takže si každý nájde niečo pre seba. Značka Katana ponúka celý rad týchto doplnkov z plátna v rôznych farbách a štýloch. Väčšina z nich je vybavená hlavným vreckom s chlopňou alebo zipsom, ďalšími menšími vreckami po stranách a nastaviteľným ramenným popruhom. Sú tiež doplnené ozdobnými prvkami z kovu alebo prírodnej kože.

Pánske aktovky a brašny

Pánske aktovky sú skvelým doplnkom pre každého, kto hľadá štýlový a praktický spôsob, ako nosiť svoje veci do práce. V prípade značky Katana sú tašky vyrobené z vysokokvalitnej tkaniny Canvas a uzatvárajú sa chlopňou, magnetickým zapínaním a zipsom. Vnútorný priestor je zvyčajne prakticky rozdelený na dve polovice väčším vreckom. V jednej polovici nájdete aj dve otvorené vrecká na drobnosti a v druhej polovici vrecko na zips. Vrecká na zips nájdete aj na zadnej strane. Všetky modely sú priestranné a nie je problém do nich vložiť dokumenty formátu A4. Nastaviteľný ramenný popruh zaručuje veľmi pohodlné a variabilné nosenie.

Cestovné tašky

Cestovné tašky sa v posledných rokoch stali nevyhnutným doplnkom každého muža. Existuje mnoho rôznych typov cestovných tašiek, ktoré sa líšia veľkosťou, štýlom a účelom. Spoločnosť Katana vytvorila rad cestovných tašiek, ktoré sú vhodné na kratšie cesty. Sú vyrobené v kombinácii materiálov Canvas a prírodnej kože. Hlavné vrecko sa uzatvára na zips a je podšité látkou. Vnútorný priestor je nedelený a po jeho stranách nájdete otvorené vrecká na drobnosti a vrecko na zips. Súčasťou tašky je aj nastaviteľný ramenný popruh, ktorý je vyrobený z odolného textilného materiálu.