BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 1d 21h 57m

Zavrieť

Pánska jazda podľa značky Calvin Klein Pánska jazda podľa značky Calvin Klein

Pánska jazda podľa značky Calvin Klein

Dóra Csintalan

06. 07. 2023

Značka Calvin Klein si už od roku 1968 užíva svoju vlastnú slávu. Každý ju miluje nielen pre jej nadčasový dizajn, ale aj pre jej všestranné využitie. Áno, so značkou CK a jej charakteristickým štýlom urobíte dojem v práci, v škole, na prechádzke po meste, a dokonca aj v divadle. Teda ak viete, ako na to. A ak nie, nevadí. Od toho sme tu my.

Historie značky

Calvin Klein je módna značka, ktorú v roku 1968 založil americký návrhár Calvin Klein. Značka je známa svojím minimalistickým štýlom a ikonickým logom s iniciálami CK. Ponúka široký sortiment odevných výrobkov a doplnkov vrátane oblečenia, spodnej bielizne, obuvi, hodiniek, šperkov a vôní. Značka Calvin Klein je známa najmä svojimi inovatívnymi a provokatívnymi reklamnými kampaňami, ktoré často obsahujú odvážne a kontroverzné prvky. Značka je tiež známa svojou čistou estetikou, jednoduchými líniami a kvalitnými materiálmi. V súčasnosti je jednou z najuznávanejších a najobľúbenejších značiek na svete. Často sa spája s moderným a elegantným štýlom a jej výrobky sa považujú za ikonické.

A ak si stále myslíte, že CK je len jedna značka z mnohých, pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých faktov, ktoré vás presvedčia o opaku:

  • V roku 1980 sa Calvin Klein stal prvým návrhárom, ktorý dal svoje meno na gumový pás spodnej bielizne. Tento opasok sa stal ikonickým kúskom a pomohol značke stať sa jednou z najvýznamnejších.
  • V 80. rokoch predstavil kampaň, ktorej tvárou bola 15-ročná herečka Brooke Shields. V očiach kritikov bola viac než kontroverzná. CK si však zabezpečil miesto na výslní.
  • V roku 1995 vytvoril ďalšiu provokatívnu kampaň, tentoraz s modelkou Kate Moss. Stala sa veľmi populárnou a okamžite zvýšila predaj spodnej bielizne a hodnotu značky.
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 1
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 4
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 3
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 2

Ako priniesť CK obdiv všetkých?

Calvin Klein má jednu obrovskú výhodu, a tou je jeho minimalizmus. Dá sa ľahko kombinovať v podstate s čímkoľvek, neuráža, neprovokuje a zároveň na seba upozorňuje svojou "čistotou". Stačí si vziať textúrované tričko a doplniť ho batohom CK a uvidíte, ako jeho "plánovaná" jednoduchosť okamžite vynikne. Rovnako tak taška na notebook, ostrejších tvarov, môže krásne vyniknúť z obleku so vzorom. A máme aj ďalšie tipy.