Nový blog je vonku! Náš blog v novom kabáte Nový blog je vonku! Náš blog v novom kabáte

Nový blog je vonku! Náš blog v novom kabáte

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

12. 04. 2023

Je tu! Po dlhšom čase sme späť a začíname vo veľkom štýle. Náš pôvodný "obyčajný" blog sa otriasol v základoch a vďaka našim šikovným programátorom vznikol nový blog na mieru, ktorý je presne podľa našich predstáv. A chlapci vraj ešte neskončili.

A prečo sme to vôbec robili? Kľúčové pre nás bolo oživiť blog a sprístupniť ho našim slovenským a maďarským čitateľom. S tým nám pomôže naša šikovná Dóra, ktorá sa stará aj o našich maďarských zákazníkov a je neoddeliteľnou súčasťou tímu Kabelečky. K tomu pridáme pravidelné články Kačky a Miša v novom webovom kabáte a blog je pripravený.

Na čo sa teda môžete tešiť? Blog pre vás doteraz písala naša Míša. Pridá sa k nej Katka, skúsená copywriterka, ktorá píše pre módny porovnávač Modasi.cz. Jej články budete určite hltať jedným dychom :).

Takže si držte klobúky. Čoskoro to spustíme. Každý týždeň si môžete prečítať o nových kolekciách, spoznať naše značky, nahliadnuť do zákulisia Kabelečka a mnoho ďalšieho.

Nemôžeme sa dočkať. A čo vy?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.