BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 14h 24m

Zavrieť

Nová kolekcia módnych doplnkov Burkely Nová kolekcia módnych doplnkov Burkely

Nová kolekcia módnych doplnkov Burkely

Dóra Csintalan

20. 09. 2023

Trochu hrubý dizajn, pôvodné prídavné značky a stále rovnaké, hovädzia koža. To je nová kolekcia doplnkov Burkely, s ktorou sa značka rozhodla preraziť na trhu túto jeseň. A podarilo sa jej to. Veď práve tento štýl je žiadaný počas všetkých tých plieskaní, víchric a dažďov.

Aj keď počasie stále hovorí skôr o lete. Jeseň nás nakoniec aj tak dobehne, preto je dobré sa na ňu pripraviť. A aké módne doplnky vládnu tejto sezóne už dlho? Jednoznačne tie kožené. Sú pevnejšie, ľahšie zvládajú vlhko a chlad a ich štruktúra pripomína jesennú prírodu. Je to príjemné osvieženie po letných horúčavách, keď sa môžeme vydať do lesa alebo do niektorého z našich národných parkov a užívať si chladnejší vzduch, pokojnejšiu atmosféru a predovšetkým všetky farby.

Holandská značka Burkely si už dlho zakladá na koži, konkrétne na hovädzej koži, a svoje kolekcie šije vo veľmi elegantnom a nezameniteľnom dizajne, ktorý ide ruka v ruke s týmto prírodným materiálom. Túto jeseň svoju kolekciu obohatila o ďalšie prvky. Patria k nim výraznejšie švy a kovové prvky, drsnejšia štruktúra kože a celkovo hrubší dizajn. Zameriava sa najmä na základné módne doplnky, t. j. kabelky, batohy a peňaženky, v troch základných farbách - čiernej, koňakovej a béžovej. A pri tvorbe novej kolekcie myslela Burkely aj na praktickosť, takže si môžete vybrať z elegantných kabeliek do práce, väčších tašiek, napríklad na nákupy, ako aj malých crossbody kabeliek.

Nová kolekce módních doplňků Burkely 1
Nová kolekce módních doplňků Burkely 2