Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 7h 44m

Zavrieť

Nová kolekcia dámskych kabelik a batohov Enrico Benetti je tu! Nová kolekcia dámskych kabelik a batohov Enrico Benetti je tu!

Nová kolekcia dámskych kabelik a batohov Enrico Benetti je tu!

Dóra Csintalan

04. 01. 2024

Enrico Benetti je základom našej ponuky a zároveň veľmi obľúbenou značkou pre svoje kvalitné materiály a štýl kombinujúci elegantný a mierne športový dizajn. Preto sa ju neustále snažíme obnovovať a inovovať. A nie je tomu inak ani teraz, keď Enrico Benetti prichádza s novou kolekciou kabeliek a batohov.

Zima udrela, a to so všetkou svojou slávou. Ako sa však obliecť na tieto chladné dni, aby ste sa cítili elegantne a pohodlne? Určite stavte na kožušiny, nepremokavé materiály, ale aj farby ako biela, machovo zelená alebo béžová, ktoré sú tento rok in. A potom myslite aj na módne doplnky, ktoré majú pohodlné a zároveň bezpečné zapínanie, odolnú povrchovú úpravu, nezradia vás ani počas snehovej búrky a stále vyzerajú štýlovo. Aj to, kto doplnky vyrába? Enrico Benetti.

Aké sú zimné trendy medzi kabelkami a batohmi

Zima je obdobím, ktoré preveruje nás, našu pokožku, ale aj módne materiály, na ktoré sa spoliehame. Celkovo sa teda doplnky na toto ročné obdobie zameriavajú na hrubšie materiály, štýly a strihy. Napriek tomu si každá zima so sebou nesie pečať jedinečnosti. A čo velí tá tohtoročná?

  • Koža v neutrálnych farbách: klasické a elegantné kožené kabelky v neutrálnych farbách, ako je čierna, hnedá alebo béžová, budú vždy v móde. Sú totiž univerzálne a ľahko sa kombinujú s rôznymi štýlmi oblečenia.
  • Minimalistický dizajn: jednoduchý a čistý dizajn bez zbytočných detailov alebo ozdôb. Naďalej však zostávajú kabelky s jemnými prvkami, ako je jemné prešívanie alebo nenápadné logá. A práve tieto prvky sú typické pre značku Enrico Benetti.
  • Metalické odtiene: táto zimná sezóna prináša trend metalických kabeliek a batohov. Strieborné, zlaté alebo medené odtiene na doplnkoch dodávajú outfitom iskru a eleganciu.
  • Multifunkčné batohy: s rastúcim záujmom o pohodlie sa kvalitné a zároveň štýlové batohy stávajú neoddeliteľnou súčasťou sveta módy. Kľúčom k úspechu sú odolné materiály, ergonomický dizajn a dostatok úložného priestoru. Tento rok však výrobcovia vsadili aj na multifunkčnosť. Modely 2 v 1 alebo kombinácia elegancie a ležérnosti, ktorú predstavuje aj Enrico Benetti, sú tento rok naozaj šik.
  • Netradičné tvary: tento rok sa niektoré značky rozhodli experimentovať s tvarmi módnych doplnkov. Geometrické tvary alebo nezvyčajné siluety priťahujú pozornosť a dodávajú celkovému vzhľadu originalitu. Enrico Benetti sa drží skôr klasických a osvedčených tvarov. Aj napriek tomu však od neho nájdete nevšedné kúsky, najmä v spracovaní materiálov.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Ako nosiť kabelky a batohy Enrico Benetti

Ako sme už napísali vyššie, Enrico Benetti sa zameriava najmä na štýl, ktorý kombinuje eleganciu so športovým alebo praktickejším dizajnom. Kabelky a dámske batohy tejto značky sa vyrábajú v klasickom koženom prevedení, ako aj z nylonu alebo umelej kože. Z hľadiska tvarov je táto značka skôr konzervatívna, ale vynahrádza to veľmi originálnymi farbami. Olivovo zelená, sivá alebo staroružová nie sú žiadnou výnimkou. Nosenie kabelky alebo batohu nie je len o funkčnosti, ale aj o estetike. A správna kombinácia v outfite môže doplniť váš osobný štýl a vyšvihnúť sa na módnu špičku. Ako to však urobiť?

  • Slávnostné oblečenie: Klasická čierna alebo hnedá farba sa ľahko kombinuje s biznis vzhľadom a kabelka je v tomto prípade tiež ideálnou voľbou.
  • Ležérne oblečenie: Menšie a kompaktné varianty sú vhodné na ležérny vzhľad, zatiaľ čo atypické a jasné farby dodajú živosť.
  • Jedinečný štýl: Kombinácia doplnku s oblečením by mala byť premyslená. Napríklad kožený batoh môže ladiť s koženými topánkami alebo opaskom a vytvoriť tak štýlovú koordináciu. Kontrastné kombinácie, napríklad ženské a jemné oblečenie so športovými doplnkami, môžu vytvoriť mimoriadny a osobitý dojem.
  • Kombinácia farieb a vzorov: kabelka alebo batoh by mali ladiť s farbami oblečenia. Kombinácia kontrastných farieb môže vytvoriť zaujímavý vizuálny efekt, zatiaľ čo kabelka v rovnakej farbe ako oblečenie môže pôsobiť elegantným dojmom.
  • Prispôsobenie udalosti: vyberte doplnok aj podľa typu udalosti. Odolné a priestranné batohy sú vhodné na festivaly alebo do prírody, mestské batohy, ako aj klasické kabelky alebo crossbody sú vhodné na každodenné nosenie a kabelky alebo minitašky s retiazkou sú ideálne na večierky.
  • Dôraz na funkčnosť: pri výbere kabelky alebo batohu nezabudnite na praktickosť. Dostatok vreciek, správny typ zapínania a odolnosť materiálu sú dôležité vlastnosti, vďaka ktorým sa budú pohodlnejšie nosiť.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Nová kolekcia kabeliek a batohov Enrico Benetti

Aká je nová kolekcia Enrico Benetti? Čistá, elegantná a ľahko kombinovateľná. Ideálna pre milovníkov minimalizmu, ale aj pre tých, ktorí hľadajú kúsok, ktorý sa hodí ku všetkému. A to z času na čas potrebujeme všetci.