Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov Burkely je tu! Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov Burkely je tu!

Nová kolekcia dámskych kabeliek a batohov Burkely je tu!

Dóra Csintalan

17. 02. 2024

Aj keď sa to možno ešte nezdá, jar pomaly začína klopať na dvere, najmä pre módnych tvorcov, návrhárov a celé značky, ktoré práve dokončujú a "spúšťajú" svoje jarné kolekcie módnych doplnkov. Predstavíme vám ich všetky postupne, počnúc značkou B, Burkely. Ako prvá predstavila svoju najnovšiu dámsku kolekciu. Ste zvedaví?

Tradícia s ľahkou dávkou osobnej individuality. Tak by sa dala jednoducho opísať nová dámska kolekcia holandskej značky Burkely. Už sme o nej napísali veľa, ale keďže sa nám páči čoraz viac, nenecháme si ujsť príležitosť predstaviť vám novú tvár značky v našej ponuke.

Nemusíte si pamätať takmer nič z hodín matematiky a aj tak túto priamu úmeru spoznáte: To, ako sa obliekame, ovplyvňuje to, ako sa cítime, a to zasa ovplyvňuje to, čo dokážeme. A nová kolekcia Burkely je určite založená na tejto myšlienke. Jednotlivé modely môžete považovať za nástroje, vďaka ktorým bude žena sebavedomejšia a ktoré jej pomôžu dosiahnuť jej ciele. Máte pocit, že ste to čítali už stokrát? Pravdepodobne áno. Ale v čase, keď mnohí všetko prehodnocujú, je to celkom relevantný prístup.

Kožené kabelky a peňaženky na každú príležitosť

Kolekcia kabeliek je na značku Burkely prekvapivo pestrá a obsahuje množstvo prvkov, ako napríklad strapce na zipsoch, ktoré by ste len ťažko označili za minimalistické, no zachovávajú si čistý vzhľad. Nadväzuje tak na predchádzajúcu kampaň, ale aj na celkovú víziu značky, ktorej meno je zreteľne vyryté na originálnych štítkoch každého z doplnkov. Najnovšia kolekcia zároveň zachováva aj možnosť výberu ideálnej veľkosti. A to je tiež jedna z vecí, ktoré si na Burkely ceníme najviac. Veď nie každá veľkosť je ideálna do práce alebo, naopak, vhodná na rande. Niekedy nám stačí mobil a kľúče, inokedy potrebujeme celý svet.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Dámske kožené batohy do mesta

Nie príliš nápadnou, ale napriek tomu kľúčovou súčasťou kolekcie sú aj elegantné batohy-skrinky, teda doplnky 2 v 1, ktorých obstaranie obohatí váš šatník o dva nové kúsky. Burkely teda očividne vsádza na teóriu, že mestské batohy budú túto jar rovnakou nevyhnutnosťou ako závesy počas posledných rokov. A poňala ich skutočne nadčasovo. Rovnako ako kabelky, aj batohy sú ušité z prírodnej kože, pýšia sa univerzálnym dizajnom a majú dostatočne dlhé uši, aby ste ich mohli pohodlne nosiť prehodené cez plece.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Nová kolekcia kožených kabeliek a batohov Burkely

Burkely si vo všeobecnosti zakladá predovšetkým na svojom individuálnom, mierne romantickom štýle s nádychom hipsterskej subkultúry. Tento rok si však očividne myslela, že je čas prísť s niečím novým. Ak by sme to mali zhrnúť do troch slov, bolo by to asi takto: alternatívny, rozmanitý a sofistikovaný.

Odtiene krémovej, čiernej, ale aj karmínovej a šarlátovej. Prírodné materiály, pohodlné a zároveň ženské tvary s ľahkým boho nádychom. Toto je jar v Burkely. Už pri pohľade na fotografie sa vám určite vybavia rozkvitnuté stromy, prvé slnečné lúče a nekonečný horizont. Novú kolekciu si užijete na výletoch do nekonečnej zelene aj v centre mesta na večerných prechádzkach zakončených pohárom šampanského.

Čo sa týka samotných módnych doplnkov, kolekcia ponúka najmä malé kabelky v štýle crossbody, väčšie tašky cez rameno, do ktorých sa bez problémov zmestí notebook, a batohy 2 v 1. Sú vyrobené z kvalitnej hovädzej kože, vnútro je podšité látkou s logom značky a zipsy sú doplnené strapcami v ľahkom boho štýle.