BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 11h 48m

Zavrieť

Nová kolekcia batohov Suri Frey: trochu hravosti a trochu futurizmu Nová kolekcia batohov Suri Frey: trochu hravosti a trochu futurizmu

Nová kolekcia batohov Suri Frey: trochu hravosti a trochu futurizmu

Dóra Csintalan

02. 10. 2023

Je to neočakávaný, ale veľmi jednoduchý nápad. Veď každý, kto sa snaží urobiť niečo moderné a predbehnúť dobu, musí byť tak trochu dieťa plné fantázie a hravosti. A ak aj vy obľubujete tento životný štýl, nová kolekcia mestských batohov Suri Frey vás poteší, ak nie priam nadchne.

Nemecká značka Suri Frey, ako už napovedá jej názov, je veľkým zástancom slobodného myslenia a v tomto duchu sa nesie aj jej nová kolekcia. Čo tu teda máme? Predovšetkým uvoľnený štýl, nápaditý dizajn a nové spôsoby, ako vniesť ideológiu života do módneho priemyslu. Takže či už ste nežný romantik, ktorý obľubuje pastelové a romantické prvky, alebo progresívny tvorca, ste na správnom mieste. Táto kolekcia v sebe spája oboje. Je iná, je odvážna a je nová. To však rozhodne neznamená, že je príliš výstredná. Suri Frey komunikuje ako značka, ktorá je tu pre všetky vekové kategórie, a preto zohľadňuje potrebnú disciplínu a harmóniu so svetom okolo nás. Je to skrátka taký výrazný prvok s celkom bežnými základnými črtami.

Ako nosiť dámske batohy

Štýl nosenia dámskeho batohu v outfite závisí od vášho osobného vkusu a príležitosti, ale celkovo sú zvyčajne veľmi univerzálne a slúžia ako skvelý doplnok mnohých outfitov.

  • Pouličný štýl: Úzke džínsy, tričko a kožená bunda alebo džínsová bunda s mestským batohom vytvárajú pohodlný a štýlový vzhľad na každodenné nosenie. Šaty áčkového strihu a oversize sveter s batohom dodajú vášmu outfitu romantický nádych.
  • Športové podujatia: idete podporiť svojich blízkych na maratón alebo sa chystáte na detský deň so svojimi ratolesťami? Neberte si so sebou kabelku. Stavte na batoh. Je to oveľa praktickejšia a štýlovejšia možnosť. A s čím ho skombinovať? Vyskúšajte teplákovú súpravu, ktorá je v posledných rokoch veľkým hitom, alebo siahnite po boyfriend džínsoch a jednoduchom tope.
  • Kancelárske oblečenie: áno, s novým batohom budete v práci určite žiariť. Kabát, ⅞ nohavice a biela košeľa vytvoria s elegantným mestským batohom profesionálny a módny dojem. Určite ho však môžete skombinovať aj so šatami. V tomto prípade sa však vyhnite plášťovým a zvoľte voľnejší a jemnejší dizajn. Dokonca aj s kvetinovým motívom.
  • Boho štýl: Batohy sa hodia aj k etnickému alebo bohémskemu oblečeniu. Pri vytváraní outfitu však nezabudnite na prírodné prvky, ktoré dominujú tomuto konkrétnemu módnemu trendu. A čo dominuje tohtoročnej jesennej kolekcii Suri Frey? Hravosť a modernosť.