Moderní muž od Enrica Benettiho Moderní muž od Enrica Benettiho

Moderní muž od Enrica Benettiho

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

27. 05. 2023

Štýl Enrica Benettiho charakterizuje predovšetkým modernizmus. Značka sa zameriava na tvorbu praktickej a odolnej batožiny, tašiek, batohov a módnych doplnkov, ktoré spĺňajú potreby moderného životného štýlu. Ich výrobky často ponúkajú jednoduché a čisté línie, ktoré sú doplnené modernými prvkami a detailmi. Značka sa zameriava na vytváranie elegantných a štýlových výrobkov, ktoré sú vhodné na každodenné používanie a cestovanie.

Historie značky

História značky Enrico Benetti sa začala písať v holandskom Helmonde v roku 1946. Od začiatku sa značka zameriavala na výrobu kvalitnej a funkčnej batožiny s dôrazom na moderný dizajn a dostupnosť pre širokú verejnosť. V priebehu rokov sa však spoločnosť Enrico Benetti rozrástla a stala sa známou na medzinárodnej úrovni. Dnes sa vo svojich výrobkoch zameriava na kombináciu kvality, dizajnu a praktickosti a ponúka širokú škálu výrobkov na rôzne účely vrátane cestovania, každodenného nosenia a športových aktivít. Enrico Benetti si získal popularitu vďaka zmyslu pre detail, odolnosti materiálov a funkčnosti svojich výrobkov. Značka sa tiež snaží sledovať aktuálne módne trendy a ponúka cenovo dostupné výrobky pre široké spektrum zákazníkov.

Moderní muž podle značky Enrico Benetti 2

[widget type="TENR_08.07,TENR_07.87,TENR_07.85,TENR_07.84,TENR_07.83,TENR_07.82,TENR_03.22,TENR_03.21,TENR_03.20,TENR_02.15,TENR_02.01" name="Tašky a kabelky cez rameno" text="

Hľadáte tašku do práce alebo len štýlový doplnok k bežnému oblečeniu? Potom hľadáte tašku Enrico Benetti. Tie majú moderný a elegantný dizajn a môžete si vybrať z rôznych štýlov, od klasických a minimalistických až po odvážnejšie a farebnejšie vzory. Každý si tak môže vybrať model, ktorý vyhovuje jeho osobnému štýlu a preferenciám. Tašky a tašky cez rameno sú k dispozícii aj v rôznych veľkostiach, tvaroch a dizajnoch, aby vyhovovali každému.

"]

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Píše od roku 2016 a jej láska k móde sa začala prejavovať už v detstve, keď už túžila bojkotovať každú módu zo začiatku deväťdesiatych rokov. Zameriava sa najmä na písanie čl§nkov, ale píše aj prípadové štúdie a elektronické knihy. Jej najväčšou inšpiráciou je Francúzsko a Škandinávia.