Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 3d 3h 35m

Zavrieť

Leto od Tommyho Hilfigera Leto od Tommyho Hilfigera

Leto od Tommyho Hilfigera

Dóra Csintalan

21. 06. 2023

Premýšľate o novej kabelke alebo taške v klasickom, konzervatívnom, ale skutočne dizajnérskom štýle? Potom pre vás máme niekoľko tipov z ponuky Tommy Hilfiger. Táto značka je známa svojím "americkým" prístupom k móde. A prečo nie? Prečo to raz neskúsiť vo westernovom štýle?

Prečo Tommy? A prečo tento rok?

Tohtoročné leto sa nesie v znamení jednoduchých strihov, športovej elegancie a štýlu Old Money. A práve na to je Tommy Hilfiger hrdý. Jeho módne kolekcie charakterizuje americký preppy štýl s námorníckymi a športovými prvkami. Značka je tiež známa svojím ikonickým použitím červenej, modrej a bielej farby, ktorá odkazuje na americkú vlajku. Spája sa s mladistvým, sviežim a ikonickým americkým vzhľadom, ktorý je kombináciou klasických a športových kúskov.

Tommy Hilfiger ponúka široký sortiment oblečenia, obuvi a módnych doplnkov vrátane kabeliek, peňaženiek, tašiek na obličky a opaskov. Všetky sú navrhnuté v rovnakom námorníckom štýle, ktorý je pre značku autentický. Ak teda milujete popoludňajšiu kávu s výhľadom na oceán, večere v prístavoch a prímorský štýl všeobecne, môžete to povedať práve touto značkou.

Léto podle značky Tommy Hilfiger 3
Léto podle značky Tommy Hilfiger 2
Léto podle značky Tommy Hilfiger 1

Ako to všetko začalo?

Značku založil americký módny návrhár Tommy Hilfiger v roku 1985. Návrhár sa narodil v roku 1951 v štáte New York a od mladosti prejavoval veľký záujem o módu. Svoju kariéru začal v 70. rokoch, keď začal predávať vlastné oblečenie, ale až v roku 1985 založil svoju rovnomennú značku. Na začiatku sa zameriaval najmä na pánsku módu, a to za dostupné ceny. Postupne sa však začala rozvíjať a získavať popularitu, najmä vďaka svojmu ikonickému preppy štýlu a inovatívnemu marketingu. V roku 1992 bol Tommy Hilfiger vybraný ako oficiálny dodávateľ oblečenia pre britskú popovú skupinu Spice Girls, čo značke pomohlo získať medzinárodnú pozornosť a popularitu. Neskôr sa stala obľúbenou aj medzi americkými hudobníkmi a celebritami, čo prispelo k ďalšiemu rastu značky. V priebehu rokov sa sortiment výrobkov značky rozšíril o dámsku a detskú módu, obuv, doplnky a v neposlednom rade o vône.

Ako získať dokonalý letný vzhľad?

Nezabudnite, že letné oblečenie by malo byť pohodlné a ľahké. S módnymi doplnkami od Tommy Hilfiger to však nebude problém. Veď aj ich hlavné aspekty doslova nabádajú k tomu, aby ste ich nosili práve počas teplých, slnečných dní a dosiahli svieži a štýlový vzhľad. A ak nemáte čas alebo náladu vymýšľať nové letné kreácie s doplnkami Tommy, máme pre vás niekoľko tipov:

  • Letné oblečenie by malo byť pohodlné a svieže, preto sa zamerajte na oblečenie z ľahkých materiálov, ako je bavlna alebo ľan. Tommy Hilfiger ponúka tašky a kabelky vo svetlých farbách.
  • Tommy Hilfiger je známy svojím ležérnym vzhľadom. Prečo by teda ležérnosť nemohla byť voľbou pre celý outfit? Rozhodnite sa pre svieži, ležérny a športový štýl a máte vyhraté.
  • Značka TH bude skvelým partnerom aj na pláži alebo pri bazéne. Tašky Tommy Hilfiger ponúkajú dostatok priestoru a zároveň sú vyrobené z materiálov, ktoré nie sú náchylné na vlhké prostredie.
  • Nezabudnite pridať doplnky vo výrazných farbách. Skúste svoj vzhľad osviežiť ruksakom, kufríkom na notebook alebo crossbody taškou v tmavomodrej farbe. Neuberie vám to na formálnosti a tmavšia farba vás zvýrazní.