BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 12h 32m

Zavrieť

Kvalitný a jedinečný dizajn od Bellicci Kvalitný a jedinečný dizajn od Bellicci

Kvalitný a jedinečný dizajn od Bellicci

Dóra Csintalan

05. 09. 2023

Značka Bellicci je v našom portfóliu nová, ale už teraz má veľký úspech. Ich vysokokvalitné a rafinované modely jednoducho nemožno prehliadnuť, preto sme sa rozhodli pripraviť niekoľko ďalších dobrých dôvodov, prečo investovať do tejto nemeckej značky a ako ju nosiť, aby bola nezabudnuteľná.

Kvalita a dizajn zohrávajú v modernom svete kľúčovú úlohu. Nejde len o estetiku, ale aj o funkčnosť a odolnosť. Kabelky, batohy a iné módne doplnky používame denne, preto je dôležité, aby tieto výrobky spĺňali vysoké štandardy. Preto by mali byť vyrobené z odolných materiálov, švy a zipsy by mali byť precízne spracované a dizajn by mal byť premyslený, aby bol praktický a atraktívny zároveň. A to je niekedy skutočná výzva. Výzva, ale napríklad pre značku Bellicci aj radosť a naplnenie ideálov. Koniec koncov, len tak dodávajú na trh skutočné poklady, ktoré nikdy nezostarnú.

Jedinečný zážitok so značkou Bellicci

Ručne vyrábané módne doplnky Bellicci nie sú len ďalším komerčným produktom. Značka vyrába limitované edície, čo znamená obmedzené množstvo a tiež určité privilégium pre ich majiteľov. Sú to skrátka výrobky rovnako jedinečné ako váš život a vaše zážitky. Každý výrobok sa zároveň považuje za umelecké dielo a je starostlivo navrhnutý tak, aby svojmu nositeľovi prinášal jedinečné potešenie.

Dizajn značky vás zavedie do minulosti, k počiatkom vintage štýlu a osloví mladé duše, ktoré majú vzťah k zabudnutej móde. Farby sú zvolené tak, aby ladili s minimalistickým dizajnom. Strihy zase odrážajú ľahký avantgardný štýl, ktorý sa aj dnes dobre kombinuje s množstvom outfitov. S Bellicci teda nemusíte vyčnievať, ale ani sa nestratíte v dave. Značka tak povzbudzuje všetkých, ktorí sa držia svojich hodnôt a tradícií, aby sa vyjadrili prostredníctvom módy.

  • Kapacita: vyberte si dostatočne priestrannú kabelku, do ktorej sa zmestí všetko, čo potrebujete, napríklad notebook, dokumenty, telefón a osobné veci.
  • Kvalita: vysokokvalitný materiál, napríklad pravá koža, zaručuje odolnosť. Vhodný materiál tiež chráni obsah kabelky a ľahšie sa udržiava.
  • Organizácia: kabelka s rôznymi priehradkami a vreckami pomáha udržiavať poriadok vo veciach. Špeciálna polstrovaná priehradka na notebook alebo tablet je ďalšou výhodou.
  • Pohodlie pri nosení: Nezabúdajte, že v kabelke budete do práce nosiť veľa vecí, ktoré niečo vážia. Preto by vaša kabelka mala mať pohodlné popruhy, aby sa vám ľahko nosila.
  • Štýl: Vyberte si kabelku, ktorá sa hodí k vášmu pracovnému oblečeniu. Klasické farby ako čierna, koňaková alebo piesková sú vždy bezpečnou voľbou.
  • Vhodnosť: Ideálna pracovná kabelka by mala byť dostatočne elegantná na formálne stretnutia a zároveň dostatočne praktická na každodenné nosenie.
  • Údržba: vyhnite sa kabelkám, ktoré vyžadujú zložité postupy údržby.
  • Veľkosť: Vyberte si strednú veľkosť, do ktorej sa zmestia základné veci, ako je peňaženka, kľúče, mobilný telefón, kozmetika a menšie predmety. Nie je potrebné nosiť celú domácnosť.
  • Materiál: vyberte si odolný materiál, napríklad pevnú látku alebo kožu. Víkendové aktivity môžu byť rôznorodé a vaša kabelka musí vydržať všetky.
  • Farby a vzory: cez víkend môžete byť odvážnejší ako počas pracovného týždňa. Zvážte kabelku s odvážnejším vzorom alebo farbou, ktorá dodá oblečeniu energiu.
  • Vnútorná organizácia: organizácia je dôležitá aj počas víkendu. Kabelka s vreckami a priehradkami pomôže udržať veci na svojom mieste.
    Prispôsobivosť: Vhodná kabelka by mala byť štýlová na výlet do mesta, ale aj praktická napríklad na outdoorové aktivity.