Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 13h 7m

Zavrieť

Kabelky a pánske tašky v povánočním výprodeji Kabelky a pánske tašky v povánočním výprodeji

Kabelky a pánske tašky v povánočním výprodeji

Dóra Csintalan

05. 01. 2024

Štedrý večer sa niesol v znamení spoločných chvíľ, veľkých očakávaní a vzrušenia z darčekov. A možno ste medzi všetkými tými tvrdými a mäkkými krabicami našli obálku, vďaka ktorej ste si mohli vybrať niečo pekné presne podľa svojich predstáv. A aký je ten nevyhnutný módny doplnok, bez ktorého sa nikto z nás nezaobíde a ktorý by sme mali mať doma ideálne vo viacerých verziách? V ženskom šatníku je to kabelka a v mužskom je to taška. Poďme sa teda pozrieť na tieto top kúsky, a teraz vo výpredaji.

Tri druhy kabeliek, ako základ dámskeho šatníka

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

Kabelky sú nielen praktickým doplnkom, ale môžu byť aj vyjadrením osobného štýlu a elegancie. A pri ich výbere je dôležité myslieť na modely, ktoré budú vhodné na rôzne príležitosti. Najskôr sa teda zamerajte na základné typy, ktoré by mala mať vo svojom šatníku každá žena. Tu sú tri kľúčové tipy, ktoré budú vždy štýlové a aktuálne.

  • Klasická psaníčko: Tento typ kabelky je skvelým predstaviteľom elegantného a univerzálneho doplnku. Kabelka alebo malá kabelka s retiazkou sú ideálnymi spoločníčkami na plesy, večierky a iné spoločenské udalosti alebo slávnostné príležitosti. Skvele doplnia akékoľvek koktailové šaty, ako aj skvelú večernú róbu. Kompaktný dizajn dodáva kabelke sofistikovaný a luxusný vzhľad, zatiaľ čo priestor vo vnútri umožňuje uložiť nevyhnutné veci, ako je mobilný telefón, rúž alebo malá peňaženka.
  • Kožená kabelka cez rameno: Na každodenné používanie je nevyhnutná kvalitná taška cez rameno. Tento typ kabelky je pohodlný, praktický a absolútne nadčasový. Vďaka možnosti nosenia cez rameno je ideálna aj na každodenné aktivity, ako sú nákupy, práca alebo prechádzky po meste. Má dostatok priestoru a vášmu outfitu dodá ležérny aj elegantný vzhľad.
  • Shopperka alebo tote bag: Ďalšou výhodnou investíciou je priestranná kabelka na nákupy alebo nosenie väčších predmetov. Tento typ kabelky je vhodný na rôzne príležitosti, od pracovných pochôdzok a nákupov až po víkendové výlety. Pevnejšia konštrukcia poskytuje odolnosť a funkčnosť, zatiaľ čo jednoduchý a čistý dizajn umožňuje jednoduché kombinovanie s rôznym oblečením.

Tri druhy kabeliek, ako základ pánskeho šatníka

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

Doplnenie šatníka o správne tašky nie je len otázkou praktickosti, ale aj vyjadrením mužského štýlu a elegancie. Existuje niekoľko kľúčových typov tašiek, ktoré sú ideálne pre rôzne situácie a kombinácie oblečenia. Tu sú tri základné typy tašiek, ktoré by mali byť základom každého moderného muža.

  • Kožená aktovka alebo taška na notebook: Na prácu, stretnutia a prednášky je kožená aktovka alebo taška na notebook nevyhnutná. Tento typ tašky je ideálny na každodenné pochôdzky, pričom stále vyzerá profesionálne. Kvalitná kožená konštrukcia poskytuje odolnosť a eleganciu, zatiaľ čo dostatok úložného priestoru na notebook, dokumenty a iné nevyhnutnosti zaručuje praktickosť a štýl v jednom.
  • Messenger bag: Na každodenné použitie je menšia taška praktickou a štýlovou voľbou. Je vhodná na voľnočasové aktivity, stretnutia s priateľmi a vychádzky do mesta. Vďaka možnosti nosiť ju cez rameno alebo cez telo je veľmi pohodlná, zatiaľ čo jednoduchý a moderný dizajn dodáva oblečeniu ležérny vzhľad.
  • Víkendová taška: Takzvaný weekender nie je klasická taška, ale rozhodne by nemala chýbať v žiadnom pánskom šatníku. Je to skvelý partner na krátke výlety a dlhšie lety, na nastupovanie, poskytuje dostatok priestoru a je to aj štýlový kúsok, ktorý si v posledných rokoch obľúbili muži po celom svete. Skrátka nepostrádateľný kúsok.

Top značky kabeliek a tašiek v zľave

S novým rokom sa blíži obdobie nových kolekcií a kampaní našich obľúbených módnych značiek. Ešte predtým však musia dokončiť staršie kúsky. Ak teda už dlhšie rozmýšľate napríklad nad kabelkou alebo pánskou taškou, je najvyšší čas rozhodnúť sa. Veľkým plusom v týchto dňoch môže byť výhodná cena.