BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 1d 12h 29m

Zavrieť

Kabelku do práce alebo do mesta? Máme pre vás niekoľko typov Kabelku do práce alebo do mesta? Máme pre vás niekoľko typov

Kabelku do práce alebo do mesta? Máme pre vás niekoľko typov

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

15. 11. 2022

Neviete si predstaviť svoj každodenní outfit bez praktickej, štýlovej a krásnej kabelky? Áno, o to nám ženám ide. Ale ktorá kabelka sa chodí na akú príležitosť? Ktorý z nich sa hodí najviac? Môžeme vám pomôcť nielen s týmito otázkami, Existuje nespočetné množstvo typov kabeliek a v nasledujúcom článku sa o nich dozviete niečo viac.

Kabelka alebo taška na predlaktí

Tento najobľúbenejší typ kabeliek môžete vidieť takmer na každom rohu. Je vhodná do práce, do mesta alebo na takmer akúkoľvek inú udalosť.

Ak doma žiadny takýto kúsok nemáte, odporúčame najprv kúpiť taký, ktorý môžete nosiť čo najčastejšie. V prvom rade si teda vyberte čiernu, sivú alebo telovú farbu, Potom môžete svoju zbierku rozšíriť o ďalšie farby, ktoré budú dokonale ladiť s akýmkoľvek oblečením. Z hľadiska materiálu je najlepšie kupovať kožené kabelky tohto typu, keďže ich my ženy nosíme takmer denne. A venujte pozornosť veľkosti, Veľká kabelka je fajn, ale počas dňa sa môže dosť opotrebovať. Ak teda hľadáte kvalitnú a štýlovú kabelku, v našej širokej ponuke určite nájdete tú pravú.

Taška cez rameno

Ste praktická žena? Potrebujete kabelku, do ktorej sa vám zmestí všetko potrebné a ktorá vás nebude nijako obmedzovať? Ak sa chystáte na nákupy, na prechádzku alebo len tak do  mesta a chcete si zachovať čo najväčšie pohodlie, taška cez rameno je pre vás ideálnou voľbou. Vďaka ramennému popruhu budete mať obe ruky voľné a môžete spokojne nakupovať.

Tašky cez rameno nájdete v rôznych veľkostiach a farbách. Ak hľadáte kabelku na nákupy alebo na dlhý deň v práci, odporúčame väčšiu kabelku, najlepšie koženú kvôli väčšej záťaži. V tomto prípade si však dávajte pozor, čo si do kabelky naložíte, aby ste jednostranne nezaťažili svoju chrbticu. Ťažký náklad nie je vhodný ani pre vašu kabelku.

Ak máte pocit, že tašky cez rameno musia byť len obrovské, ste na omyle. Veľmi obľúbené sú aj malé tašky cez rameno, do ktorých sa zmestia len základné veci. Ak sa chystáte na večierok, rande alebo dokonca do kina, táto kabelka je pre vás  ideálnou voľbou. Obľúbené sú napríklad jednoduché kabelky s kovovým ramienkom. Ak však chcete naozaj upútať pozornosť, vyberte si kabelku výraznej alebo nezvyčajnej farby  a tvaru.

Kabelka s väčším objemom a dlhšími rúčkami, do ktorej môžete vložiť prakticky všetko? Ak hľadáte kabelku, do ktorej sa zmestia potraviny, občerstvenie a ďalšie osobné veci, shopper je pre vás tá pravá. Kabelka bez zbytočných vreciek v jednoduchom, elegantnom dizajne doplní každý outfit a zároveň je veľmi praktická. Veľmi krásny model tejto kabelky ponúka napríklad značka Calvin Klein.

Crossbody kabelka

Crossbody kabelky sú veľmi obľúbené typ kabelky medzi ženami. Sú čoraz obľúbenejší, najmä preto, že sú krásne, elegantné a veľmi pohodlné na nosenie, pretože zostávajú na svojom mieste a vy máte obe ruky voľné. Tieto kabelky majú popruh, ktorý si môžete nastaviť podľa potreby.

Crossbody kabelky bývajú vo väčšine prípadov menšie. Vďaka dostupnosti rôznych tvarov a farieb nebudete mať problém nájsť najvhodnejšiu kabelku na danú príležitosť. Či už hľadáte kabelku na večierok, na kávu s kamarátkou alebo na akúkoľvek spoločenskú udalosť, s crossbody kabelkou nikdy neurobíte chybu. Tieto kabelky dokonale doplnia a oživia každý outfit. Ak teda túžite po základnom čiernom alebo nahom kúsku alebo hľadáte niečo extravagantnejšie, máme pre vás riešenie.

Aktovky a brašny

Aktovky a brašny sú možno  pro niekoho trochu oldschool , ale v skutočnosti sa opäť vracajú do módy. Tieto typy kabeliek sú vhodné pre ženy aj mužov. Niet pochýb o tom, že vďaka svojmu neotrelému designu oživia každý outfit a určite záujmú. Vďaka svojmu tvaru sú vhodné napríklad do práce alebo do školy, pretože vo väčšine prípadov do nich ľahko vložíte formát A4. Keďže atypický tvar tohto typu kabeliek priťahuje pozornosť, pri výbere aktovky alebo tašky odporúčame zamerať sa na tlmené farby.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.