BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 11h

Zavrieť

Kabelka 4 v 1 od českej značky Facebag Kabelka 4 v 1 od českej značky Facebag

Kabelka 4 v 1 od českej značky Facebag

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

17. 12. 2022

Dámy, prišla vaša chvíľa! Predstavujeme jesennú novinku českej značky Facebag. Okrem vašich obľúbených tašiek, tašiek a batohov Facebag máme pre vás teraz niečo naozaj špeciálne. Odborníci a dizajnéri z tímu Facebag dali hlavy dohromady a výsledok je skvelý. Kabelkový rebrík, ktorý nikdy nezostane ležať v rohu. Môžete ho nosiť na 4 spôsoby!

Česká značka Facebag nie je na trhu s módnymi doplnkami žiadnym nováčikom. Naopak, všetci by sme sa mali učiť od ich zakladateľov, poctivých remeselníkov a usilovných šičiek. Výrobky Facebag vyrába v Českej republike spoločnosť s dlhoročnou tradíciou - Unidax. Táto rodinná firma je dokonalým dôkazom súdržnosti, lásky k remeslu a pevnej vôle. Ich zlaté české ruky už vyrobili 500 000 kabeliek, 200 000 príveskov na kľúče a iných ozdôb a až 600 000 opaskov. Je zrejmé, že ide o skutočných profesionálov, čo dokazuje aj ich najväčšia tohtoročná novinka, a to Facebag.

"Obličková taška", ako ju s úsmevom nazývame, je v skutočnosti elegantná menšia kabelka z pravej hovädzej kože. Kúzlo však spočíva v tom, že k nej dostanete jeden dlhší odnímateľný popruh, ktorý z nej urobí štýlovú crossbody tašku, a tiež kratší popruh, ktorý z nej lusknutím prsta urobí štýlovú tašku na obličky. Možno to znie zvláštne, ale všetko vám predvedieme. Túto "kabelku s obličkami" tu nájdete v piatich farbách, a to v čiernej, olivovej, červenej, horčicovej a ružovej. Okrem toho je kabelka vyrobená vo veľmi praktickej veľkosti, takže do nej ľahko uložíte všetky drobnosti, bez ktorých nikdy neopustíte domov. Teraz si predstavme, ako sa dá kabelka skutočne nosiť.

1. Psaníčko do ruky

Svadby, večierky, promócie, plesy a mnohé iné spoločenské udalosti sa nezaobídu bez kabelky. A keď je navyše v praktickej veľkosti a nemusíte bojovať o každý centimeter? Perfektné! Presne taká je táto kabelka na obličky. Stačí rozopnúť popruhy a môžete vyraziť. A teraz tip pre vás! Dlhší popruh si schovajte do kabelky - neskôr večer sa vám bude hodiť. Kabelka v ruke vyzerá veľmi elegantne a hodí sa k šatám aj obleku. Svoju prácu odvedie aj pravá koža, ktorú spoznáte na prvý pohľad. Vďaka ozdobnému popruhu na prednej strane sa kabelka veľmi pohodlne nosí a má šmrnc.

2. Ledvinka okolo pasu

Potrebujete špeciálne šaty s jednoduchým strihom alebo len hľadáte praktický módny doplnok, ktorý vám nebude prekážať? Okolo pása si pripnite vrecko na obličky a je to! Vďaka nastaviteľnému popruhu máte istotu maximálneho pohodlia. A začína byť trochu chladno na oblečenie? Nebojte sa ho nosiť cez kabát alebo sveter.

3. Ledvinka cez rameno

Ledvinky sa už nenosia len okolo pása ako kedysi. Teraz je tiež veľmi moderné nosiť ľadvinku ako crossbody. Prehoďte si medailón cez rameno, upravte si popruh podľa svojich potrieb a máte hotovo. Tento štýlový doplnok dodá šťavu aj tomu najnudnejšiemu oblečeniu. Perfektne sa hodí k džínsom a jednoduchému tričku, ako aj k šatám. Vďaka tomuto spôsobu nosenia máte vždy voľné obe ruky a zároveň máte po ruke všetky potrebné drobnosti.

4. Crossbody kabelka

Dávate k niektorým outfitom prednosť klasickej taške cez rameno? Žiadny problém. Stačí siahnuť po dlhom popruhu, ktorý je súčasťou balenia, a z vašej tašky na obličky je opäť kabelka. Tento štýl nosenia je veľmi univerzálny, takže sa nemusíte obávať použiť ho k ležérnemu aj elegantnejšiemu oblečeniu. Popruh má ideálnu dĺžku, takže ani vyšší z nás nemusia zúfať.

Záver

Čo si o tom myslíte? Pre nás je to štýlový a multifunkčný kúsok, do ktorého sa oplatí investovať. Navyše sme na túto skvelú kabelku pripravili krásnu zľavu 10 %. A doprava je, samozrejme, zadarmo. A Vianoce sa pomaly blížia, páni, ale pšššš!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.