BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 12h 47m

Zavrieť

Jeseň od Hexagony Jeseň od Hexagony

Jeseň od Hexagony

Dóra Csintalan

01. 10. 2023

Ak by sme mali definovať jeseň podľa jednej farby, bola by to pravdepodobne hnedá. Ak by ste si mali vybrať materiál, určite by to bola koža. No ak chcete definovať slovo jeseň jednou značkou, môžete si byť istí, že Hexagona to robí najlepšie. Pretože v tejto jesennej kolekcii nesie tri charakteristické znaky tejto sezóny: železné strihy, zemité farby a vrstvenie.

O značke Hexagona sme toho povedali veľa. Je to klasická francúzska značka, ktorá spája kvalitu a eleganciu. Zameriavajú sa predovšetkým na nadčasový dizajn s dôrazom na detail, ale zároveň dokážu pružne reagovať na aktuálne módne trendy. Ich portfólio zahŕňa dámske aj pánske výrobky, najmä kabelky, aktovky do práce, peňaženky, ale napríklad aj batohy.

Dnes sa pozrieme na ich najnovšiu jesennú kolekciu. Je vytvorená vo veľmi jednoduchom dizajne, napriek tomu má veľmi výrazné prvky, ktoré ju robia veľmi jedinečnou.

Podzim podle značky Hexagona 5
Podzim podle značky Hexagona 8

Tri jesenné prvky

Robustný dizajn

Jesenné kabelky Hexagona sú navrhnuté tak, aby odolali nepriaznivému počasiu. To znamená, že ich materiál je odolný voči dažďu a vlhkosti. Výber syntetiky bol teda ideálnym krokom. Zároveň majú pevné zipsy a kovové detaily, aby odolali nepriaznivým podmienkam, a to vždy s eleganciou a štýlom.

Zemité farby

Jeseň je obdobie, keď sa príroda mení na teplé odtiene hnedej, červenej a žltej. A Hexagona odráža túto paletu farieb. Jej najnovšia kampaň má nádych dní oddychu, voľného životného tempa. Tí, ktorí majú chuť na čiernu, však nemusia zúfať. Hexagona myslí aj na nich.

Vrstvené materiály

Jesenné kabelky by mali mať vrstvený dizajn, ktorý pôsobí pružnejšie a mohutnejšie. Vrstvené vrecká, zipsy alebo farby sú jednou z možností. Potom je tu však spôsob vrstvených materiálov. A práve touto cestou sa tento rok vydala spoločnosť Hexagona. Na jej kabelkách si všimnete kombináciu niekoľkých úprav syntetickej kože, ktoré sa navzájom prekrývajú.

Podzim podle značky Hexagona 7