Jar s novým Calvinom Kleinom Jar s novým Calvinom Kleinom

Jar s novým Calvinom Kleinom

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

12. 04. 2023

Ako lepšie začať jar ako s novou kabelkou? Je to predsa nepostrádateľný doplnok a partner do nepohody. Na trhu je dnes viac než dosť značiek, ktoré ponúkajú kvalitu aj originálny dizajn. Jednou z takýchto značiek je Calvin Klein, ktorá sa vyznačuje predovšetkým minimalizmom, provokatívnosťou a neutralitou. Okrem džínsov a spodnej bielizne si značka zakladá aj na kabelkách a doplnkoch, ktoré dopĺňa ikonické logo CK. To dodáva výrobkom nádych luxusu, ktorý je však dostupný aj pre strednú triedu.

Ideálny partner na každú príležitosť

Nebudeme si klamať. Základom šatníka každej ženy nie je jedna alebo dve, ale štyri kabelky. Áno, ak chcete byť pripravená na každú príležitosť a situáciu, mala by ste mať v šatníku: tote bag, kabelku, malú kabelku a party bag. Každá z nich má svoj vlastný účel a špecifiká.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Píše od roku 2016 a jej láska k móde sa začala prejavovať už v detstve, keď už túžila bojkotovať každú módu zo začiatku deväťdesiatych rokov. Zameriava sa najmä na písanie čl§nkov, ale píše aj prípadové štúdie a elektronické knihy. Jej najväčšou inšpiráciou je Francúzsko a Škandinávia.