Hexagona alebo sen všetkých žien Hexagona alebo sen všetkých žien

Hexagona alebo sen všetkých žien

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

17. 11. 2022

Kto nepozná francúzsku módu. Jednoduché, ale elegantné, kvalitné a originálne. Jednou z týchto značiek je Hexagona. Táto francúzska módna značka vyrába kožený tovar od roku 1996. V tomto roku boli otvorené jej prvé predajne v parížskej štvrti Le Marais. Pri výrobe kabeliek, tašiek a peňaženiek používa vysokokvalitné materiály, či už ide o ekokožu, pravú kožu alebo textil. Výrobky tejto značky sú preslávené precíznym spracovaním každého detailu. Okrem toho výrobky spoločnosti Hexagona vždy sledujú najnovšie trendy vo svete módy. Nemusíte sa teda obávať, že by ste sa strápnili. Získala si táto skvelá značka aj vás? Pozrime sa na niektoré výrobky, ktoré nájdete v Kabelečkách.

Kabelky do ruky Hexagona

Ak hľadáte menšiu kabelku do mesta, na kávu alebo dokonca na obchodné stretnutie, kabelky Hexagona sú ideálnou voľbou. Vďaka širokej ponuke farieb, vzorov a tvarov neodoláte. Jedným z pekných kúskov je napríklad táto kabelka Hexagona Taupe, ktorá sa vyrába vo viacerých farbách. Táto nenápadná kabelka sa hodí takmer na každú príležitosť a veľmi ľahko ju zladíte so svojím oblečením. Vybrali sme krásnu hnedú kabelku, ktorá je dokonalým doplnkom na nadchádzajúcu jeseň.

Dámská taška cez rameno

Veľká kabelka, do ktorej sa vám zmestí obed do práce, nákup a rôzne dokumenty bez toho, aby ste sa museli obávať ich vytiahnutia? Tašky cez rameno sú také. Znie to lákavo, však? Hexagona má pre vás tieto kabelky. Jednou z nich je napríklad táto čierna kabelka, do ktorej môžete vložiť aj dokumenty formátu A4. Čiernu kabelku navyše môžete nosiť ku všetkému. Hoci je táto kabelka veľmi minimalistická, hadí motív jej dodáva šmrnc a urobí z vás hviezdu.

Crossbody Hexagona

Kabelka, ktorú si môžete jednoducho prehodiť cez plece a ísť. Ideálne do mesta alebo na párty, keď potrebujete len peňaženku a niekoľko drobností. Tieto takzvané crossbody kabelky sú medzi ženami čoraz obľúbenejšie. Jednou z nich je krásna biela crossbody kabelka zo syntetickej kože, ktorú tu nájdete v niekoľkých farbách. Túto precízne spracovanú a elegantnú kabelku si môžete vziať so sebou prakticky kamkoľvek. Hodí sa k jednoduchým, ale aj trochu divokejším outfitom, takže je skutočne univerzálnym a praktickým kúskom do vášho šatníka.

Kožené kabelky Hexagona

Chcete kvalitnú kabelku, ktorá vydrží takmer všetko? Alebo chcete urobiť priateľovi radosť? S koženou kabelkou nikdy neurobíte chybu. A Hexagona ich pre vás pripravila veľa. Napríklad táto krásna bordová kabelka Hexagona z pravej hovädzej kože. Táto crossbody kabelka je veľmi praktický a nesmrteľný kúsok. A bordová? Je vždy in.

Batohy Hexagona

Aj vy ste sa zamilovali do batohov? Tento praktický kúsok nesmie chýbať v žiadnom ženskom šatníku. Môžete ho používať na nákupy, do mesta alebo aj do práce. A ak si nájdete svoj jednoduchý a minimalistický kúsok, nemusíte sa obávať, že by ste ho nemohli kombinovať so športovými aj elegantnejšími outfitmi. Spoločnosť Hexagona okrem iného ponúka takéto batohy. Pozrite sa s nami napríklad na krásny čierny ruksak zo syntetickej kože. Nie je to dokonalé?

Peňaženky Hexagona

Prežili ste svoju obľúbenú peňaženku alebo ju len chcete nahradiť štýlovejším kúskom? Žiadny problém. Hexagona pre vás má napríklad túto krásnu peňaženku v nesmrteľnej čierno-bielej kombinácii.

Psaníčka Hexagona

Chystáte sa do divadla, na ples alebo inú spoločenskú udalosť? A máte už pripravený zápisník? Vy nie? Možno vás zaujmú zápisníky Hexagona. Majú tvar, ktorý skvele padne do ruky, elegantný dizajn a praktické usporiadanie. Príkladom je nádherný sivý peračník Hexagona, ktorý určite splní očakávania aj tých najnáročnejších dám.

Čo si myslíte o produktoch spoločnosti Hexagona? Už ste si vybrali ten svoj? Veríme, že áno.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.