BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 1d 16h 47m

Zavrieť

Gérard Henon a chrám koženej módy Gérard Henon a chrám koženej módy

Gérard Henon a chrám koženej módy

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

16. 11. 2022

Tradícia je niečo, s čím sa v dnešnom svete príliš nehrá. Oceňme teda tie módne spoločnosti, ktoré sa môžu pochváliť naozaj dlhou tradíciou. Jednou z nich je francúzska značka Gérard Henon.

Na trhu je od 40. rokov 20. storočia. Jeho sláva nebola blesková, ale postupná. Dobrí ľudia v spoločnosti Gérard Henon rok čo rok zlepšujú svoje postupy, návrhy a prácu s materiálom. Ale až v 90. rokoch sa značka stala medzi zákazníkmi skutočne obľúbenou. Dnes je jednou z najznámejších francúzskych značiek doma aj v zahraničí.

V 90. rokoch 20. storočia to však bola stále čisto panská značka. Až v novom tisícročí vstúpil Gérard Henon na trh so svojou prvou dámskou kolekciou a prebudovanou firemnou stratégiou. Odvtedy sa drží medzi najobľúbenejšími módnymi značkami na svete a od roku 2014 má svoj vlastní chrám  koženého tovaru v centre Paríža.

U nás si môžete zaobstarať vlastnú tašku alebo kabelku Gérard Henon. Môžete si byť istý, že len značka sa môže pochváliť takou vysokou kvalitou materiálu. Spoločnosť Gérard Henon si navyše zakladá na jednoduchom a nadčasovom design, ktorý z každého jej výrobku robí nestarnúcu klasiku. Zaujal vás nejaký?

Pánská taška přes rameno Gérard Henon Oliver-černá

Ak hľadáte menšiu tašku cez rameno do mesta, Oliver je pre vás tá pravá. Je malá, ľahká, vyrobená z kvalitnej kože, zmestia sa do nej všetky vaše dokumenty a nevyhnutné drobnosti.

Vnútorný priestor tašky je oddelený špeciálnym vreckom na zips na mobilný telefón. Ďalšie vrecká na zips sa nachádzajú na prednej a zadnej strane. Využívajte oddelené vrecká a vždy siahnite po tom, čo potrebujete..

Taška má aj nastaviteľný ramenný popruh na kríženie, ktorý je vyrobený z kombinácie nylonu a hovädzej kože. Vďaka tomu je pohodlný a zároveň robustný. Gérard Henon Oliver je ideálnym partnerom, keď chcete ísť niekam naľahko a štýlovo.

  • Pánska taška cez rameno Gérard HENON Oliver - čierna
  • Pánska taška cez rameno Gérard HENON Oliver - čierna
  • Pánska taška cez rameno Gérard HENON Oliver - čierna
  • Pánska taška cez rameno Gérard HENON Oliver - čierna

Luxusní pánská kožená aktovka Gérard Henon Alex - hnedá

Ste moderný gentleman, ktorý oceňuje kvalitu a eleganciu? Potom pre vás máme ten správny kúsok. Luxusná kožená aktovka Alex. Toto je Rolls-Royce medzi kuframi. Kvalitná hovädzia koža s kovovými rukoväťami mosadznej farby.

Vnútorný priestor tašky je prakticky veľký, rozdelený na dve polovice stredným vreckom na zips. Predná časť tašky ponúka množstvo praktických vreciek na menšie predmety. Do zadného vrecka zasa pohodlne uložíte všetky dokumenty formátu A4 alebo dokonca notebook do veľkosti 37x26 cm.

Čerešničkou na torte je veľké a rýchlo prístupné vrecko na zips na zadnej strane aktovky. Popruh tašky je pevný a pohodlný vďaka kombinácii hovädzej kože a nylonu. S touto taškou urobíte veľa skvelých vecí na obchodných stretnutiach a v kancelárii.

Ak raz ochutnáte kvalitu tašiek Gérard Henon, už nikdy nebudete chcieť inú. Vďaka výberu farieb, typov a veľkostí si môžete vybrať tašku na každú príležitosť. Niekoľko rokov každodenného používania nie je pre kvalitnú hovädziu kožu žiadnym problémom.

Návrhári Gérard Henon patria medzi svetovú dizajnérsku špičku a každá ich kolekcia je nadčasovou klasikou. Mestská elegancia sa snúbi s tradičným remeselným spracovaním. Takýto dizajn nikdy nevyjde z módy.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.